Inspiration.

FRÖKEN BJÖRCK

AVATAR

I'M A GEEK! Kollar på Avatar idag igen.. Men det var så himla bra! Även fast den är totala motsattsen av vad jag trodde att den skulle vara egentligen. Trodde det skulle vara mer liksom "Drama/Action". Fast klart att det är drama, action också men jag gillar att det är lite "komedi" över det hela. Jag är ju väldigt svag för just komedi filmer, så något skämt här och var och jag blir fast. Men sån är jag!
.
Dagen har i alla fall varit lugn, jag har hunnit måla naglarna, vara i skolan, träffat LouiseW på Avenyn och nu sitter jag i tv rummet med AmandaA. Så en relativt fart fylld men ändå lugn dag. Så det gillas!
Längtar till i kväll då vi ska grilla hos EmiliaT. Kommer bli så himla mysigt att få träffa lite trevligt folk!
Har längtat efter det hela veckan, och nu så voilá är det valborg och snart kvällen.
.
Nä, nu ska jag fortsätta kolla på filmen.
FRÖKEN BJÖRCK

Header.

SÅ! Då var headern till AmandaA gummans blogg klar! Måste bara säga att AmandaA sjävl förmodligen inte kommer vilja ha just den bilden, men jag älskar verkligen den bilden! Man blir lycklig bara av att kolla på den!
Så here you go.

Headern för chocolateandstrawberries.blogg.se.

FRÖKEN BJÖRCK

Usher.

OM det är någon som gjort en helt enorm come-back i år så är det Usher. Han har inte varit i det "svenska" rampljuset på 1 - 2 år, och nu äntligen är han tillbaka! Har alltid älskat hans låtar, tycker det är så härligt beat i dem.
nu tänkte jag slänga upp hans sensate låtar. Kan bara säga att de sätter sig i huvudet med en gång! Har sprungit om kring och nynnat på dessa hela veckan.
Hope you enjoy.

Hey daddy (daddy's home) ft. Plies


Oh my god ft. Will.I.Am

OCH det var de två helt GRYMMA låtarna jag nynnat på.
FRÖKEN BJÖRCK

07.00

Japp, uppe med tuppen som vanligt. Fast just när jag "vaknat" till ordentligt runt kvart över 6 tiden får jag ett mess av EmiliaT som säger: Ingen stylist lektion på morgonen, den är inställd.
Jag kunde inte hjälpa leendet som bara växte på mina läppar. Dock så är jag en av de nog väldigt få ungdomar som har svårt att somna om när jag väl har vaknat, så nu sitter jag och surfar runt på nätet med MTV på högsta volym. Helt underbart!
I dag är det ju som sagt valborg, och den spenderas hos EmiliaT med en massa härliga människor och grillning! Så det kommer bli helt underbart det med! även fast jag ska till Mormor innan eftersom att hon fyller år. Klart att man vill träffa sin lilla mormor då!
Nu ska jag ut i köket och göra kaffe.
FRÖKEN BJÖRCK

Ego Woman.

I LOVE THAT BOOK!
Längtar liksom på dagarna efter att få lägga mig ner i sängen och läsa. Verkligen drömma mig bort bland bokens alla sidor. Men det vet ju alla att det hinner man inte med. Speciellt inte 7 nästan 6 veckor innan sommarlov. Men det är så det är!
Nu ska jag dock hänga tvätten, innan jag äntligen får krypa ner i säng med min älskade bok.
.
JUSTE! Kom på att jag hjälper AmandaA med hennes design på bloggen. Har några små ideer men längs vägen kommer jag alltid på nya bättre designs. Så i morgon ska jag förhoppningsvis vara klar! Tycker att alla bitar faller på plats när man har en header. Det är lite där i från man kan bestämma stilen på själva bloggen. Fast AmandaAs blogg hade jag tänkt mig varma sommar färger tillsammans med en helt underbart mysigt header bild. Hennes blogg handlar ju mycket om kroppen, dvs. träning, äta rätt, m.m. Så jag tänkte också planera designen efter det.
Kommer lägga upp en bild på min blogg hur hennes blogg blir när den är klar!
NU ska jag hänga tvätten så att jag kommer i säng.
FRÖKEN BJÖRCK

NEW DESIGN

Yes, kände att det var tid för en ny design här på bloggen, så this is the result.
Sitter just nu i soffan och kollar på Avatar. Har kanske sätt 20 min och är helt såld. SO GOOD.
nu ska jag fortsätta att göra just det.
Kolla på Avatar alltså.
FRÖKEN BJÖRCK

Awsome day!

Helt grymt vilken dag det har varit!!
Började morgonen med stress, och lite mer stress. Sedan var det dags för prov i skolan, självklart var det i mitt absoluta favorit ämne matte... eller inte. Men jag gjorde det och det gick SJUKT bra! Hade 1 enda lite fel. Så jag är hur nöjd som helst. Sedan drog jag och SofiaB till Jensen och käkade mat, och det var hur ljuvligt som helst! Måste säga att det blev lite av ett favorit ställe.
Nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe och har det gott!
Sen tror jag eftermiddagen blir lugn. I need it!
FRÖKEN BJÖRCK

AAAH.

Så kände jag när jag gick in i mitt rum för att gå och lägga mig. Så jag gick ut till förrådet, hämtade dammsugaren och ah, nu har jag dammsugit hela mitt lilla rum. Känns väldigt ljuvligt eftersom det verkligen behövdes!
Så nu ska jag läsa igenom Datorkunskaps provet lite snabbt innan jag läser ur den hur underbara boken som helst, nämligen Ego Woman av Carolina Gynning. Har man läst Ego Girl hennes första bok tycker jag verkligen att man ska läsa denna också! Har kanske läst 15 sider och är helt förälskad i boken.
Så nu ska jag göra ett nytt försök till att krypa ner i sängen, fast jag kan ju alltid komma på något nytt som måste göras med rummet.. Kanske städa det?
Nej, nu babblar jag!
Sov gott.
FRÖKEN BJÖRCK

A good day.

Sitter i soffan med AmandaA efter en lång dag men helt otroligt bra dag. Började i morse med nationellt i Engelska, vilket faktiskt gick helt ok. Hoppas på ett VG, men man vet aldrig. Sedan träffade jag HannaG och vi tog en kaffe på Espresso house. Det var hur mysigt som helst att träffa den tjejen igen kan man säga! Våran humor kan vara och ÄR helt oslagbar!  YOU SHALL NOT PASS! Hahah, det är nog bara jag och HannaG som förstår, och det gillas!
Nu funderar jag faktiskt på att vara lite tjock och göra mig en Banana Milkshake.
Slänger upp lite Bob Marley music bara för att.
MUSIC
Bob Marley - Could you be loved.
FRÖKEN BJÖRCKK

Is all about leather.

Något jag är helt galen i just nu så är det läder armband. Helst i svart läder, men det kan vara sjukt snygg t i kombination med vitt, eller annan färg. Men svart är ju min favorit färg, är nog kanske därför som jag föredrar just svart läder. Har i alla fall hittat några riktigt snygga armband på Lindex som jag tänkte slänga upp här på bloggen.
PIC

Svarta läder, nitar och pärlor. Kan bara säga GILLAR.
79.50 kr.

Vitt läder med dragkedja, 59.50 kr.

Detta är exakt det armbandet som jag har, fast mitt är dock av färgen svart.
Det kostar 49.50 kr.

Och det var de armbanden som jag kollat in på Lindex, Nu ska jag ut i köket och käka.

FRÖKEN BJÖRCK

Basball Bullshit.

Är precis vad jag har köpt. Ni kommer i håg Megan Baseball Jackan som jag köpt på Gina Tricot men fick lämna tillbaka för att knappen trillat av, så dem ringde till Gina i femman (nordstan) så att de skulle lägga undan en exakt lika dan som jag skulle hämta ut dagen efter, så det var precis vad jag gjorde i går. Hämtade jackan, inget trasigt (vad jag kunder se i alla fall) Har på mig den hela morgonen och när jag åker hem runt kvart över 10 hittar jag ett hål i jack ärmen. Jag trodde seriöst att det var ett dåligt skämt men nej, så i morgon blir det till att dra ner till femman igen för att byta jackan.
Ojj, nu fick jag ett mess av HannaG, så ska springa ner på stan och ta en fika.
FRÖKEN BJÖRCK

I got my H.

 

FRÖKEN BJÖRCK


Helt enkelt bäst.

Mina GuldGubbar och jag är just det, helt enkelt grymma.
PIC
HelenaB, NathalieA, EmiliaT, SofiaB.
A.k.a. Fröken Björck, Let's go nutts, Blondie, Little Red.
FRÖKEN BJÖRCK

ZzzZzzzZzzz...

Vaknade 05.35 i morse och trodde jag hade för sovit mig, så jag skuttade upp ur sängen fort som attan innan jag kollade hur mycket klockan var på mobilen, 05.35 stod det. Suck.
Och ni kan gissa vad en sådan intelligent människa som jag gör? Jag stänger av alarmet som ska ringa en timma senare. SUCK (igen). Men jag behövde den lilla extra sömn jag kunde få eftersom det är upp tidigt och hinna med kvart i 8 pendeln i morgon för att undvika att (OCH ABSOLUT INTE) komma försent då vi har Nationella i engelska.
Nu ska jag göra en god frukost, sätta mig framför TV: och må gott.
FRÖKEN BJÖRCK

The Jacket.

Lägger upp en bild på den SJUKT snygga jackan som jag "köpte" i dag på Gina Tricot. Alltså den jag ska hämta ut i gbg i morgon, eftersom de är slut i kba.
PIC

Min jacka har dock ett H som sitter på vänster sida, men det är nästan
exakt samma modell, och båda kommer ifrån Gina Tricot och kostar 249 kr.
FRÖKEN BJÖRCK

Jack Savoretti.

Jack Savoretti är en helt underbar musiker, jag vet dock inte ifall han är "känd" i Sverige, men han är i alla fall helt underbar! Jag ska inte babbla, så jag slänger upp några låtar av denna underbara artist. Måste bara tilläga att det inte direkt är något minus att han är SJUKT snygg. Så me like!
Hope you enjoy.

WONDER

NO ONE's AWARE

MOTHER
FRÖKEN BJÖRCK

Energy.

HAR så sjukt mycket energi! Blir lite galen på det eftersom jag inte vet vad jag ska göra av den. Kanske försvinner den tillsammans koffein kicken, men som man säger; Den som lever får veta.
Måndagen har faktiskt inte varit så himla jobbig, då vi hade inställd lektion på eftermiddagen så jag slutade klockan 11 istället får 3. Men hej, här klagas inte. Så när jag var på Kungsbacka station vid kvart i 12 gick jag och min lilla mamma till fyren och käkade lunch. Det var riktigt mysigt! Sedan drog vi till kungsmässan och jag köpte faktiskt en baseball jack från Gina Tricot, men när jag kom hem och dragit av pris lappen märker jag att en av knapparna på jackan är trasig.. Jippi. Så jag och mamma slänger oss i bilen för att byta jackan, men så ska självklart min dagliga tur spela oss ett spratt och jackan finns inte i Kungsbacka, det var alltså sista storleken som jag köpt. Typiskt. Men kassörskan ringde några samtal så nu är en exakt likadan undan lagd på femman i nordstan. Så det blir till att springa i affärer på lunch rasten i morgon. Hoppas bara att den håller i mer än 5 minuter.
Nu ska jag nog gå in och städa lite på mitt rum innan jag träffar AmandaA.
FRÖKEN BJÖRCK

Surprise.

Japp, här kommer bliderna från gårdagens överraskning!
Hope you enjoy.

Förrätten.







Varmrätten.

Varmrätten.









Efterrätten.

OCH det vara alla bilder, eller ah, alla "helt okej" bilder från gårdags kvällen.
FRÖKEN BJÖRCK



HOME.

Sitter nu i sängen efter en vääldigt lång med sjukt rolig dag! Kom precis hem ifrån LouiseW där hon och AmandaA har haft födelsedags överraskning för mig, det var sjukt mysigt, de bjöd på god mat och många fina överraskningar. Kommer lägga upp bilder i morgon bitti på händelserna och de SJUKT snygga presenterna jag fick!
Så god natt my friends.
FRÖKEN BJÖRCK

Lördag!

JA! Helt ljuvligt med lördag och sovmorgon! Kände att jag verkligen behövde en sådan! Dock vaknade jag klockan 9 men tro det eller ej, det är sovmorgon för mig. (och där lyckades jag slänga in ett rim också)
Sitter och dricker kaffe med MTV TOP 10 - 90's på högsta volym och har det gott. Ska snart dra iväg ett mess till AmandaA och bestämma när vi ska dra ner till gymmet, är egentligen för trött för att sticka ner till gymmet, men måste man så måste man! Får ju faktiskt tänka på BEACH 2010. Och min egen hälsa men det låter inte lika kul.
.
I kväll har mina underbara vänner AmandaA och LouiseW gjort en liten födelsedags överraskning till mig, och jag längtar! Undra vad de små busarna har hittat på! Förra året fick jag gå runt i halva Kungsbacka för att leta efter ledtrådar som skulle leda mig till presenten! Presenten visade sig vara ett bar skor som jag älskar, och hade önskat mig hur länge som helst! Så det var riktigt mysigt! Kommer självklart lägga upp bilder från kvällen i morgon så ni får reda på vad det var för något.
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sätta mig i solen en liten stund.
Älskade AmandaA.
Älskade LouseW.
.
Och det var de två absolut bästa jag mött i hela mitt liv!
Älskar er brudar!
FRÖKEN BJÖRCK

DAA.

För att datorkunskap är roligt och jag kommer NOG bry mig mer om datorkunskap om 10 minuter.. Återstår bara att vänta och se.

Fredag em. 13.28

Sitter just nu på svenskan och lyssnar på en av tidernas bästa låt. Every breath you take av The police.
Jag är helt förälskad i den låten och har varit sedan jag var liten.
Så jag slänger upp den och en annan riktigt bra klassiker här på bloggen. Och det ända jag kan säga är LYSSNA PÅ TEXTEN.
The Police - Every breath you take.
Kansas - Dust in the wind.

Lägger upp texten här också eftersom den är så himla fin!
I close my eyes
only for a moment
and the moment's gone
all my dreams
pass before my eyes a curiosity
dust in the wind
all we are is dust in the wind

Same old song
just a drop of water
in the endless sea
all we do
crumbles to the ground
though we refuse to see
dust in the wind
all we are is dust in the wind

Now, don't hang on
nothing last forever
but the earth and sky
it slips away

And all your money
won't another minute buy

Dust in the wind
all we are is dust in the wind
dust in the wind
everything is dust in the wind

FRÖKEN BJÖRCK

Duktig.

Har precis druckit mer än en liter vatten efter att ha varit ute och sprungit. Fick bara ett sådant himla ryck, jag bara nu j-vlar! Så jag slängde på mig jogging skorna och gjorde intervaller i ca 45 minuter, sedan avslutade jag självklart med lite styrka. Så nu är jag helt slut och hoppas verkligen jag kan få en HEL natts sömn. Har sovit så fruktansvärt dåligt de senaste dagarna. Sen om det beror på för mycket stress och för lite motion det vet jag inte.
Idag hade jag i alla fall Matteprov och det kändes sådär på vissa tal men hoppas verkligen att jag blir godkänd! Så det blir bara till att hålla tummarna!
Imorgon är det FREDAG!! Helt ljuvligt! Och på lördag väntar en liten överraskning i från mina älsklingar AmandaA och LouiseW så det har jag längtat till hela veckan!
Nu ska jag hoppa i säng, börjar ju trotts allt halv 9 i morgon -.- (suck).
FRÖKEN BJÖRCK

MUSIC.

Tänkte lägga upp några låtar med ett av mina favorit band. Nämligen "My favorite highway." Det är ett lite soft-rock kom man kan säga så. Lägger som sagt upp de här på bloggen så får ni av göra själva.
Hope you enjoy.

You're Making It All Come Alive

Bittersweet Life

They tried to kill chivalry but we brought it back

Unaware

Och de låtarna är några av de bästa enligt mig, men som alla vet så är smaken som baken delad. (eller röven klöven som man säger här i göteborg.) Ni får dock ursäkta den sjukt kassa kvalitén. Fanns inga bättre, så det får ni leva med!
FRÖKEN BJÖRCK

17 år!

Då var man sjutton år då. Ändå har jag knappt förändrats något.
Happiness.
FRÖKEN BJÖRCK

T-pain.

Har hittat några helt grymma låtar av T-pain. Vissa är singlar från 09 medans andra är helt färska nu '10. Tror jag vågar säga att hans nya skiva släpps någon gång under 2010. Kommer med mer info så fort jag hör något!
MUSIC.


Distorted.


Take yout shirt off.


Naked on the dancefloor.

FRÖKEN BJÖRCK

@ school 10.02

Sitter på engelska lektionen och shit vad jag är TRÖTT! Kan dock bero på att jag somnade halv tolv, men det hör inte hit. Ska läsa någon text, och svara på några frågor sen är det lunch, stylist och HEM!!

I eftermiddag blir det matte räknande och tårt-bak eftersom lilla jag blir 17 år i morgon. Känns gott att lämna 16 bakom sig. Vet inte varför men har alltid velat vara 17 av någon skum anledning. Får förhoppnings vis veta varför under dessa 365 dagar som 17-åring.
Nu ska jag nog fortsätta med Engelskan.
FRÖKEN BJÖRCKK

Sunday 09.58

Sitter och kollar på 17 again med Mamma och Syster. Har nog sätt den filmen 3 eller 4 gånger denna veckan och egentligen är den inte så bra.
Ska dock snart städa mitt rum, och skicka in lite uppgifter till skolan så att det blir gjort innan jag träffar AmandaA.
.
Kvällen spenderas på restaurang Tio Pepe med familjen för att fira Pappa som fyllde 47 i veckan.
Och nu har jag ingenting mer att skriva. Eller jo, kan ju skriva lite om gårdagen som tillbringades i Hönsa för att fira moster min som fyllt 50. Det var faktiskt trevligare än jag trodde. Träffade massa härliga släktingar, så det var trevligt!
Nu ska jag sluta prata, dricka upp mitt kaffe, och börja städa.
FRÖKEN BJÖRCK

Modern Family.

Ah, sitter framför dum-burken och har just kollat på premier avsnittet av den nya serien Modern Family.
Tycker nog att den var sådär, den hade dock sina ljusa stunder då jag inte kunde sluta garva, men allt som allt blev jag nog besviken.
Men det är så det är!
I eftermiddags blev det till att lämna in APU - uppgiften så det känns mer än gott att ha lämnat in den!
Sen var det dags att dra till ridningen och det gick sådär, fick inte hästen att gå riktigt i form, och sittsen var inte den bästa, men det löser jag nästa gång.
I morgon blir det till att åka till Skövde för att fira min moster som fyllde 50 i veckan! Ska bli sådär kul, men kommer nog bli mysigt att träffa en liten del av släkten. Kommer förmodligen lägga upp en outfit bild, men blir nog inget längre inlägg eftersom jag inte kommer ha tiden på morgonen, men kanske något på kvällen då jag för tillfället inte har planerat ett skit.
Nu ska jag gå och borsta tänderna.
Ha det gott.
FRÖKEN BJÖRCK

Use what you got.

FRÖKEN BJÖRCK

Let's go!

SJUKT mycket saker i skolan som ska vara gjort på mindre än åtta veckor. Går inte ens att förklara så jag gör en lista.
Things to do.
- Skriva uppsatts om APU fredag den 16/4.
- Skriva uppsatts om arbetsbetingad stress innan 23/4.
- Engelska prov (skriftligt) onsdag den 21/4.
- Matte prov i geometri Torsdag 22/4.
- Engelska Nationella onsdag vecka 17.
- Matte prov i procent Torsdag vecka 17.
- Engelska nationella onsdag vecka 18.
- Matte prov kapitel 6 vecka 18.
- Nationella i matte torsdag vecka 19.
- Skriva fördjupnings arbete 14 maj.
- Skriva uppsatts om CoCo chanel och filmens historia.
- Skriva uppsatts om stylistens historia.
- STOR inlämnings uppgift x2 i estetiskaval.
- Göra 2 prov i Datorkunskap.
- Göra 2 om prov i datorkunskap.
- Prov i fön teknik.
- Prov i flätteknik.
Och det var allt.
Det och säkert 50 uppgifter till ska jag göra på mindre än 2 veckor!!!
Gaahh! Going nutts!
Ska nog plugga lite nu..
FRÖKEN BJÖRCK

One of my many loves.

Kaffe,Kaffe,Kaffe...
Sitter och dricker kaffe, AmandaA kommer nog snart över och jag har tränat två gånger idag.
Om man räknar den väldigt icke jobbiga dansen i morse det vill säga.
Men det är klart man gör det! Fick i alla fall röra på dö-fläsket vilket känns mer än bra.
Så nu ska jag ut i solen och kanske få lite färg innan jag träffar NathalieA och går på "Rock-Konsert" på aranästeatern. Min vän HannaG ska nämligen uppträda och tror ärligt inte hon vet hur sjukt roligt det ska bli att se henne on stage. Så det ska bli kul!
Kvällens outift blir nog jeans-leggins, Vita linnen, Svart over-size kavaj, STOR halsduk och små accesoarer. (Stavning).
Lägger upp bild senare. Kan ju faktiskt hända att jag ändrar mig och tar något helt annat.
Bloggar sen.
FRÖKEN BJÖRCKFRÖKEN BJÖRCK

The things that i want...

...är en bustier. SÅ HIMLA SNYGGT! Dock vill jag nog ha en lite längre som jag kan ha till ett par blå-jeans och en svart lite genomskinlig kofta. GILLAR. Tycker det är snyggast med Spets, och blom-mönster så jag slänger upp bilder på några riktig snygga bustiers.
PIC.

Dessa snygga plagg kommer alla från TopShop.
FRÖKEN BJÖRCK

Öppethus!

Jao, som ni kanske förstår så har jag just kommit hem från "öppet hus" på min gymnasieskola och det var mycke dö-tid men det var mysigt i alla fall! Nathalie gjorde en uppsättning på mitt hår och det blev sjukt snyggt!
Sen tvättade jag hennes hår och lekte lite gran med dockorna vi har.
Fast inte "lekte" som  man gjorde när man var liten utan mer provade olika uppsättningar och vardags frisyrer.
Vilket var roligare än jag trodde.
Eftersom vi var på skolan efter skoltid så får vi komp ledigt på någon stylist lektion, antingen torsdag eller fredag. Både jag och Nathalie kommer förmodligen ta fredag eftersom det är lika med SOVMORGON! Och det tackar man ju inte nej till?
.
Morgon dagens skoldag är kort och knappast intensiv. Men när jag kommer hem blir det till att slänga ut hunden lite snabbt så hon för göra sitt innan jag drar till gymmet för ett riktigt långpass! Sen blir det estet-rock-konsert på Aranäs teatern då HannaG ska sjunga och kanske också spela (?) med min goa vän NathalieA och kanske även EmiliaT. Så det blir nog najs!
.
Nu ska jag nog göra mig i ordning inför sängen. Har velat få besök av den alltid lika ljuvliga "john-blund" hela dagen. God i'm tired! Men sådan är jag.
FRÖKEN BJÖRCK

Be cool, stay in school..

Försöker verkligen hitta på en bra anledning till att stanna på de sista lektionerna, Men det går inge vidare.
Kommer dock inte åka hem för än kvart i 9 i kväll.. För att PlusGymnasiet (där jag går) Ska ha öppet hus, och smart som jag är har jag anmält mig som frivillig att hjälpa till. Kommer i för sig bli sjukt roligt eftersom jag är nog en av de värsta tjötrövarna i Sverige när jag väll öppnat munnen. Men sån är jag.
Just nu sitter jag med en alldeles för stor godis påse och har estetiska val. Ska tydligen ha någon "stor" inlämnings upppgift, där man ska redigera bilder. Jätte kul... Även fast jag tycker det är sjuukt roligt med redigering och så så har jag bara inte ork och / eller motivation för att göra något just nu.
Men får la försöka.
Bloggar sen.
FRÖKEN BJÖRCK

As the sun goes down..

Så sitter jag i min säng med tv:n på 5an och kollar in Håkans bar. Ett riktigt udda program men jag gillar det!
Får mig att tänka på hur få det är egentligen som inte klarar av "chef's" jobbet, och att äga och föra ett eget företag.
Men det skadar aldrig att försöka!
.
Dagen har varit underbar trotts många timmar i skolan. Solen sken och jag och SofiaB satte oss vid båt hamnen och drack iskaffe och hon käkade glass. Riktigt trevligt!
Eftermiddagen har spenderats med AmandaA och avslutade kvällen med en liten promenix i kvälls solen. Helt ljuvligt!
Fick mig att tänka på hur mycket jag saknat sommaren, och hur lycklig jag oftast blir av den.
Nu ska jag dock krypa ner i säng. Börjar ju trotts allt halv 9 i morgon...
Så God Natt foks!
FRÖKEN BJÖRCK

Music.

Lägger upp de grymmaste låtarna just nu. Är helt inne på AcousticMusic just nu, så mycket GITARR!!
Here we go.
Ray Lamontagne - Jolene

Den grymt snygga (bilden) Travis McCoy ft. Bruno Mars - Billionaire
Dock är detta ingen "acoustic" låt men det är så j*vla bra att den bara måste vara med!
Det är nämligen B.O.B's nya låt - Nothin on you. (Ft. Bruno Mars.)
FRÖKEN BJÖRCKK

Wipeout!

Sitter nu i tv-soffan med en skål glass och kollar på Wipeout efter en låång dag.
Hoppträningen gick hur bra som helst fram till ban-hoppningen. Men man kan inte lyckas med allt. :)
Skola i morgon. Behöver jag säga mer en "suck"?
Måste bara säga att jag inte har något "Intressant/Roligt" att skriva om så jag kniper käft och kollar på programmet.

FRÖKEN BJÖRCK

09.19

Japp, söndag morgon och jag ska ha hoppträning klockan tio. Jag är JÄTTE pepp.. Inte.
Men det kommer nog gå bra!
Sen när jag kommer hem blir det måånga timmar i solen. Ska dock räkna matte och skicka in alla andra arbeten från skolan, men så länge det är gott väder funkar det nog.
Nu måste jag dra mig till stallet, så bloggar mer sen.
FRÖKEN BJÖRCK

Mia Carruthers - Breath you in.

Dagens och till-och-med veckans låt är Mia Carruthers - Breath you in.
Slänger upp både låten och texten i fall man blir lite sugen på att sjunga med. :)
Hope you enjoy.

I am undone
A little rough around the edges
Hearing stories of the hours past
And the hour glass we raised
The one I tried to chase

We talk too much
A million words
Meaning nothing at all
Telling stories of nothing real
It's never how we feel
And they say time is how we heal

I can't see you
I can't breathe you in no
If I do I'd never leave again
Oh again 

I love the concrete
It's my city grass beneath my feet
And walks with strangers
Hundreds of years
My senior

It's not that I can relate
It's just the little things that make me hate
The age I am
And the way we are
And it all comes back to

I can't see you
I can't breathe you in no
If I do i'd never leave again 

I can't see you no
I can't breathe you in 
If I do I'd never leave again 
Oh again
If I breathe you in
FRÖKEN BJÖRCK

10.39

Sitter återigen i soffan efter ännu en underbar frukost! :) AmandaA (Klicka på länken så kommer ni till hennes blogg) kommer snart hit så ska vi dricka latte och sola. Så ljuvligt! Ska försöka få lite färg nu innan sommaren så det blir lättare att bli brun senare. Sen tackar man ju inte nej till att vara "sommar-fräsch" nu på våren.
Så det ä planerna för morgonen, senare kanske vi drar till gymmet, sen blir det lördags mys med kort-spel och skitsnack. Så det ska vara!
Nu ska jag fixa latten, för nu kommer hon när som helst!
.
FRÖKEN BJÖRCK

Today's.

Dagens outfit är väldigt simpel, bara bas färger, väldigt vardag. Me like!
Så slänger upp en bild eftersom förklaringar inte tillhör en av mina styrkor.
PIC.



.
OUTFIT.
- Jeans leggins - Gekås
- Cremé t-shirt - Gina tricot.
- Svart kofta - H&M.
Och till detta har jag löst utsläppt hår, en stor grå halsduk, vita tyg-skor, vardags make och sist men absolut inte minst mitt älskade lipsyl som ger läpparna lite glans och ger dem en naturlig färg.
FRÖKEN BJÖRCK

Train - Hey soulsister

Dagens låt: Train - Hey soulsister.
Måste bara säga att om det här inte är en riktig vår låt som får världens leende att spridas på läpparna, existerar det ens vår låtar då? Som ni förstår är den en "SO GOOD SONG".
Hope you enjoy.
.
FRÖKEN BJÖRCK

Happiness is a warm gun.

Och ni som lyssnar på The Beatles vet att min "rubrik" är en Beatles låt. En riktigt bra låt till och med!
Iallafall så sitter jag nu och dricker upp min latte. Ska strax göra en ny latte och gå ut i solen för att få lite färg. Blev faktiskt lite brunare i onsdags när jag satt ute. :) Eller ah.. Rödare borde jag väl säga. Det tar ju ett tag för mig att bli brun. Men hellre röd än vit, nästan genomskinlig.
Som ni kanske förstår på min text är jag babblig och glad idag. Vet inte varför men jag bara är det.
Kanske kallas det lycka? Feel's good, iallafall. :) Önskar ibland att man kunde känna så här för alltid.
Jag har underbara vänner, inga Kill/Kärleks-problem, och jag bara lever livet.
Men allting har en ände utan korven som har två. Right?
PIC.

.

FRÖKEN BJÖRCK

10.26

Sitter i soffan efter en väldigt god frukost, fick dock slänga mig i den eftersom jag ska ner och träna innan jag träffar JuliaB. Kommer bli riktigt gött med en timma eller två på gymmet, eftersom jag käkat pizza två dagar i rad.. Men that's life!
Nu har jag inte så mycket mer att säga, så bloggar mer sen.
FRÖKEN BJÖRCK

Benny.

Tog lite bilder på Benny ute i solen när hon tjuvade på mitt kaffe.
PIC.
FRÖKEN BJÖRCK

Bridget Jones.

Yes, kvällen i går spenderades med bästaste AmandaA. Vi gymmade, köpte pizza, energi dryck och kollade på båda Bridget Jones filmerna. Oh shit vad jag garvade!! haha, dom filmerna är ju helt underbara! Så dom ligger högt upp på min bästa-filmerna-som-någonsin-gjorts-lista.
Sen om jag skrattade för att filmen var rolig, eller för att jag var så sjukt pigg det vet jag inte. Men jag är glad ändå. :)
.
Dagen tillbringar jag nog själv, så att jag får allt plugg gjort. Samt städat mitt rum och kanske sitta ute någon timma för att få lite sol på nosen. Känns gött att bara kunna sätta sig ute utan att frysa ihjäl inom 3 minuter.
Jag behöver den solen, oh so much.
Så nu ska jag kila ut med min goda vän Ipoden och sola.
.
Give me sunshine, Give me laughter, Bring me back to life.
.
Laughter.
FRÖKEN BJÖRCK

Tattoo.

Jag vill tatuera mig!! Gaah, är så himla pepp på det! Hade tänkt ha en text, eller ett ord som betyder mycket för mig.
Funderar på Music, eller något som min pappa sa, Music was my first love. När han sa just den "text-biten" ville jag tatuera mig mer än någonsin. Tyckte det var så himla snyggt. Ska i sådana fall tatuera mig på sidan av höften.
Men det är ett helt år och lite till kvar tills jag blir arton, så jag har lite tid att fundera på det. :)
Det enda jag kan säga säkert är att det kommer att ha med musik att göra.
Exempel bilder.
eller..
Något i den stilen. :)
FRÖKEN BJÖRCK

CHANGE.

Kollade nyss på ett avsnitt av the hills, och i en scen av avsnittet såg man Audrinnas X-pojkvän Justin. (Justin Bobby). Kan bara säga "damn boy". Han har verkligen fräschat upp sig! Tyckte han såg så sliten ut i de "tidiga" avsnitten av The Hills. Men när jag googlade på honom för att få lite bilder att lägga upp på bloggen tyckte i alla fall jag att han var snygg på de flesta bilderna. Så jag lägger upp dom så får ni avgöra själva vad ni tycker :)
PIC.
.
.
JUSTIN BOBBY.
FRÖKEN BJÖRCK

Vitamin Well Reload.

Jag älskar vitamin well drickorna! Dom känns så himla fräscha, och inte alls lika söta som en vanlig dricka är.
Så det gillas starkt! Dock kanske jag köper lite fler än vad plånboken egentligen tillåter, men det är det värt.
.
I dag har jag träffat EmiliaT på kungsmässan för lite fika och shopping! Mycket trevligt for jag säga. Var allt för längesedan jag träffade någon av mina guldgubbar. Saknar dom väldigt mycket!
Under shoppingen fick jag tag på en present till pappa som fyller år snart, så det känns riktigt gott!
Nu ska jag hjälpa pappa att laga mat.
.
.
Ibland har man inte roligare än man gör sig.
FRÖKEN BJÖRCK

18.02

Sitter nu framför TV:n efter att ha käkat en underbar middag á la Björck. Nämligen halv-special. Och det var so good! Tittar i alla fall på den första American Pie filmen och ja, behöver jag säga mer än it's a classic?
Har faktiskt alla filmer hemma förutom den senaste "book of love" som jag tänkt beställa hem.
.
Dagen har spenderats med LouiseW vilket var mysigt! Håller på att planera en liten överraskning för AmandaA som fyller 18 bast snart. Så det kommer bli riktigt roligt, och kommer så klart hålla alla uppdaterade!
Samt många-många-MÅNGA bilder kommer att läggas upp kan jag lova!
.
Kvällen tillbringas nog hemma, framför Johan Falk som visas i kväll klockan 21.00 på tv4.
.
Nu ska jag fortsätta kolla på  filmen.
Ha det.
FRÖKEN BJÖRCKK

Just another day of sunshine.

Sitter just nu i soffan och lyssnar på underbar musik! Just nu spelas Justin Bieber's låt baby, och jag älskar den låten! Den är vad jag och AmandaA skulle säga är SO CUTE!
Iallafall så ska jag träffa älskade LouiseW som jag inte träffat på 100 år känns det som. Sen att det knappt gått en vecka sen sist hör inte hit.
Vi hade i alla fall tänkt att vara ute i det fina vädret, kanske dra in till stan och sätta sig på en uteservering? Vem vet vart vi ska, men utomhus kommer det vara! :)
Det var nog allt jag hade att skriva just nu, så jag lägger upp just "Justin Biebers" video och låt "Baby".
Hope you ejoy.
FRÖKEN BJÖRCK

Gårdagens shopping.

Jag var ju som sagt och shoppade med AmandaA i fredags, och det enda jag lyckades riktigt fastna för (och givetvis köpte) var ett par leggins i från Gina Tricot. Dom är så sjukt snygga att jag inte ens tänker försöka förklara för er, så jag langar upp bilder istället.
Kommer senare i veckan lägga upp lite styling tips på hur man kan bära dessa leggins.
PIC.

FRÖKEN BJÖRCK


A day in the sun.


FRÖKEN BJÖRCK

Glad påsk!

Sitter just nu i sängen och gör absolut ingenting. :) Ska snart träffa AmandaA och vi ska ta en promenix i det underbara vädret. Funderar på om vi ska ta med oss lunch och sätta oss någon stans och ha lite "påsk pickninck"
Skulle vara väldigt mys! :D
Hade tänkt fråga pappa också i fall jag kan få ta med mig system kameran för att ta lite bilder som jag kan lägga ut på bloggen. Det var ett tag sedan nu som jag var ute och fotade.
Så, nu ska jag ta och pallra mig ur sängen och göra mig i ordning. Ha det gott!
FRÖKEN BJÖRCK

Jodhpurs

Yes, har äntligen kommit hem ifrån den sista dagen på min praktik plats. Så jag firade lite genom att dra till bianco och köpte dessa skönheter! :) Ett par jodhpurs, fast av annan modell. Köpte mina som-sagt på bianco och det blir en annan modell med liite högre klack. Så jag langar upp en bild på själva "modellen" så ni förstår på ett ungefär.
Dessa Jodhpurs är från Alfred Sargent och kostar ca 2200:-
.
.
Styling tips:
Sjukt snyggt till sådana här svarta leggins med "skin-detaljer" till en snygg tunika i "bas" färg.
Så kommer jag klä mig nu i vår!
FRÖKEN BJÖRCK

RSS 2.0