MONDAY MORNING

Måndag morgon då alltså, och jag är helt slut efter veckan som varit. Det längsta jag fått sova till är halv 10. Seriöst! Är helt gaalet trött! But i'll survive! Igår var det ju min och Amandas överraskning för Louise, och det belv såå mysigt! Gjorde en liten "Skatt jakt" och sen bjöd vi henne på 3 rätters middag! Lyckat! Det blev också en hel del prat. En riktig girls night alltså. I dag blir det dock praktik! Så borde nog hoppa in i duschen och göra mig klar så jag hinner med 17 över bussen.
Bye!

SUNDAY MORNING

SÖNDAG (!) = ÖVERRASKNING FÖR LOUISE! Hon fyllde ju 18 förra söndagen, och i våran lilla trio har vi som "tradition" att göra en liten överraskning för varandra, och i dag, är det Louises tur! EXCITED!
Så nu ska jag göra mig färdig! Och bara för att det är mys söndag, så slänger jag upp tvp grymma goslåtar man ALDRIG tröttnar på!

The Connells - '74-'75


The Police - Every Breath You Take



FAB.

HallåHallå bloggen!
Inte bloggat på ett tag, för att jag har haft häcken full rent ut sagt. Har ju haft praktik på butiken Cassels, samt teori lektioner så att jag nästa år kan ta körkort. :) Idag är det varken praktik eller teori som gäller, Utan Jobb, Jobb, Jobb. Va dock redan på salongen klockan 8 i morse (Vi öppnar 10) för att Malle skulle göra slingor på mig. Det blev Hasselnöt (i think), och min favorit, Jordgubbs blond. Fint namn va? Är väldigt nöjd med resultatet!

T.T.Y.L


PRAKTIK

Första dagen på praktiken är i full gång, och jag trivs som bara den! helt seriöst, anda gången jag går ut på praktik i gymnasiet och båda gångerna har jag hittat klockrena APU platser med hur goa människor som helst! Love it! Nej, nu är rasten slut. Got to go.

SÖNDAG

God Morgon allihopa! I dag är det Söndagen den 19 september idag, och en av mina närmsta vänner fyller 18!? CAN'T FUCKING BELIEVE IT! Så ikväll blir det att dra hem till Louise för lite födelsedags middag. Mysigt! Men först blir det att dra ner till stan, och salongen. Glömde nämligen mina stövlar där i går... Bra Helena, bra.

Bad pic on TODAY'S





Gött!

Äntligen fått lite mat i magen. Gött! "bara" två timmar kvar att jobba nu. Gött!

Sick and tired of this ****

Asså fan! ORKAR verkligen inte att jag är allergisk/förklyld typ 35 miljoner gånger i veckan. Speciellt inte när jag jobbar. Jag menar jäkligt kul för mig att sitta här och se ut som svininfluensan själv. SUCK på det. Men snart är det lunch, kanske blir gladare med mat i magen? I sure do hope so.

This is me today


WORKING LADY

Jaha, lördag morgon = Göra sig redo för en dag på jobbet.
Ska faktiskt bli riktigt skönt att jobba lite! Speciellt när lönen trillar in i nästa vecka. Nu ska jag hoppa in i duschen. Won't be late!


To my best friend, Amanda.


OSKAR LINNROS - Recycled


Just ordered

Beställt hem lite nya grejor i från CDON.com. Blev bara filmer den här gången!
PIC

Första filmen

Och andra filmen, har dock inte släppts än, men den kommer någon gång
i november! LÄNGTAR!

Och sen avslutar jag med en grym komedi film!



The sweetest thing

Finns det något sötare än hundvalpar? Helt seriöst! Sitter nämligen och kollar på "Marley och jag" och Marley var ju så söt som liten!
Pic:




Finally!

Äntligen har jag fått mina Körkorts böcker!! Nu känns det verkligen att det är på gång! Börjar första Teori lektionen på Onsdag!! Ska bli såå spännande!

SUNSET

FOTO: Jag

Thursday.

Torsdag eftermiddag och jag är helt död. Började kvart över 8 i morse?! Borde helt seriöst vara olagligt att vara i skolan så tidigt. Men har druckit upp min latté och väntar nu på att energin ska kicka in innan träningen börjar klockan 19.
Så kanske ska ta en liten powernap medans jag väntar?

I think i'm fall(ing)

FOTO; Jag.

CHANGE

Ändrade planer med Rohdos resan nästa sommar, åker 19 juni istället för 12, BARA för att älskade Amanda tar studenten den 14. Jag bara KAN Inte missa när något så stort händer min lilla going!
NU ska jag gör mig i ordning inför indoorwalkingen!

Tuesday.

Tisdag eftermiddag, och jag sitter i soffan och peppar inför kvällens träning med Sex And The City filmen. Det finns seriöst inget bättre! I kväll blir det ett Indoor Walking pass, och det ska faktiskt bli riktigt gött. Illa bara att det börjar klockan 19. Men gött som faasen med lite träning.
Nu ska jag kolla klart på filmen.

Inställda lektioner = hur underbart som helst!

Fy fasen vilken tur jag hade i morse! Var inte alls pepp på att göra mig i ordning för att dra till skolan, var så sjukt trött! I alla fall sp tänkte jag borde kolla på Adelanet innan jag började göra mig i ordning och violá, en styck inställd lektion! Så jäkla härligt! Så blev till att börja 13.30 istället för 11.40! Gick då ner lite tidigare till stationen för att möta Emilia för lite lunchande innan skolan och en två timmars lång idrotts lektion. Så har hitills haft en underbar dag. Vilket gillas grymt mycket! Nu blir det hem gåg, middag, stallet, och sen träffa Amanda gumman! Puss!

VOTE

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

 

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

 


Grown Ups

Kanske världens roligaste film?

Sunday 18.4

Äntligen har jag fått i mig mat!! Var så hungrig innan att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Har nämligen ingen lunch på jobbet på söndagar, eftersom vi bara jobbar i mellan 11-17. Så medan jag smälter maten ska jag kolla ett avsnitt True Blood. Var faktiskt (tro det eller ej) riktigt längesedan jag kollade på ett avsnitt.
B.Y.L.

ROHDOS - 2011

JAA! Vi ska dra till rodhos med á la familia sommaren 2011. Ska bli så sjuukt kul! 2 hela veckor av sol och bad! LÄNGTAR!

SHOES.

I want these so bad! Vet dock inte om jag ska köpa gråa, eller svarta. Vad är snyggast?
Och dessa underbart vackra skor kommer ifrån Nilson Shoes och kan bli dina för endast 1299 kronor! Så värt!

S'up Dog?

GOOD MORNING EVERYBODY! Hade ni en fin kväll i går? Det hade jag! Blev liten hemmakväll med Emilia, fylld av Idol, Film och buss letande! Känner i dag att jag kom i säng försent, men vafan. Det är helg! Nu ska jag dricka upp min latte och powerwalka. Lovely!

IDOL

Lång vecka, Lång fredag. Finns inte mycket mer att säga.Nu blir det IDOL.

Home.

Jaha, roligt då att vara hemma och sjuk.. Men mår faktiskt riktigt bra just nu! Så skolan får jag allt dra mig till i morgon! I alla fall så kollar jag just nu på filmen "Because i Said so". Den är så himla underbar! Så nu ska jag dricka upp min latte och se klart på filmen.

SICK

Ont i halsen, trött, snuvig, stel i kroppen, och känner mig allmänt äcklig. Fasen, tror jag håller på att bli sjuk... Känns ju kul, sådär i början av terminen och allt. Men det är bara och ta det med en klackspark och försöka bli frisk! Med start nu. Så nu blir det Thé och Irene Huss, bästa kom-igen-kroppen-bli-frisk-nu kuren någonsin!

Finally!

Ligger äntligen i min säng, Nerbäddad och redo för att sova. Så sjukt underbart att jag knappt tror att det är sant! ;) i allafall gick det bra att rida Mendez, och det samma gäller ridlektionen på kärret. Ska prova på i denna gruppen nästa gång också, bara för att! Men nu ska jag sov...zzZzzzZZzz.......

Off we go!

Då drar jag mig till stall nr. 1. Är trött som bara den i benen men det ska la gå ändå! Får helt enkelt kämpa på, och bara bita ihop. Ha det gott!
BYE!
Trött tjej..

TRÄNING

Tjenare! Allt väl med er?
Jag är i alla fall helt slut! Hade nämligen ca; 2 timmar fys på idrotten, och ska strax dra till stallet för att träna Mendez, innan jag drar vidare till nästa stall för lite Hoppträning med ridskolan. Kommer jag ha träningsvärk i morgon? NÅGOT! Men jag ska nog fasen ändå svänga förbi gymmet på vägen hem efter skolan! I morgon då alltså!
Det är nära nu alltså...

Just when I thought it passed me, reality knocked on my door.

FUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCK!! Tandläkarn ringde just mig för att boka en ny tid för en ny undersökning?! Dom var oroliga för mitt tandkött, och en tand.. Men vafan, låt tanden trilla ut om det nu är så. Jaja, får väll lydigt gå dit. Det är dock inte för än i Oktober, but still. Så nu blir det 110% mega nogrann tandborstning och tandtrådning, med en gnutta flor sköljning! Här ska inga tänder dras ut inte!
POWER TO THE TEETH!

Oh yeah!

Glömde lägga upp bilder ifrån maten jag lagade i går! Gjorde en rätt med Pasta och fläskfilé och det var så sjukt gott! Till detta hade man en sås som var gjord av Senap, Champinjoner, gräslök och självklart matgrädde. SÅ SJUKT MUMS! Jag som egentligen inte gillar champinjoner, tyckte att det var mer än helt ok att  ha det till detta!
PIC;


Just give me these

Hemma ifrån tandläkarn, och ja, jag överlevde! I think... I allafall så är jag väldigt sugen på att handla ett par skor, nämligen Reebook's nya Easytone! Provade faktiskt ett par i förra veckan på Stadium, och fasen vad bekväma dom var! Vill ha dom svarta, med lila detaljer. Tycker dom är sjukt snygga! Me like! So please, just give these!

Tandläkarn

Ska dra till tandläkarn nu.. Ångest! Men jag överlever nog, dem ska jag bara göra en vanlig "undersökning", but still!


O.P.I

Senaste köpta produkten ifrån O.P.I är en nagelbands Olja som innehåller bland annat kokos olja! Har hittills tyckt att det funkat riktigt bra! Hjälper ju nageln att hålla sig frisk i från grunden, så att nageln blir starkare och delar inte på sig lika lätt. (vilket mina ALLTID gjort tidigare)  Så tummen upp ifrån mig!

Städar...

Jag håller på och städar mitt rum... Roligt? Nej, inte direkt! Men det måste göras. Är alltid skönt när det är klart, så better keep up the good work, och jag vill bli klar idag.
BYE!

I WANNA

Då var det dags igen för ännu en grym låt ifrån Bob sinclar, men denna gången inte på egen hand utan tillsammans med Sahara ft. Shaggy. Låten heter I Wanna, och det få människor som klarar av att stå still till detta gunget har allvarliga problem! Oh yeah!

Hard work, work

Sitter på jobbet, och väntar på att klockan ska bli 20.50 då bion "grown ups" börjar. Ska bli så jäkla roligt att se den alltså! Har sätt fram emot det sen... ah i går!
I alla fall så blir det ina popcorn, eller annat snack till filmen ikväll, ska göra ett nytt försök på INGET SOCKER! Och nu ska jag faktiskt klara det helt. Innan fick jag äta en gång i månaden, men inte nu! Kör fasen 200%!
PEPP!

Nu är det lunch! :)

YES!

Åh vad underbart det är att leva ibland!! Gick till trafikskolan efter skolan idag och bokade in mig på introt för bilteorin! Så den 22/9 drar det igång! Längtar! Sen gick jag till kungsmässan för att hitta praktik plats, men nej, inga lediga platser alls. Så jag svängde in på Cassels på vägen hem, tänkte att fråga skadar ju inte och gissa vad? JAG FICK PRAKTIK! Så om två veckor är det dags för praktik i tre hela veckor! Ska bli riktigt roligt att få se hur det fungerar i en butik, då jag bara vart på kungs-salongen!
Så vad kan man säga förutom...
YES!


LATE

FanFanFanFanFanFan... JAG HAR FÖRSOVIT MIG! Så jag missar morgonens lektioner, men ska fasen dra mig till skolan för eftermiddagens stylist hos bygg killarna. Tror vi ska sminka dem.. Hahah, rätt lustig uppgift ändå, men ganska klurig. Jaja, borde nog göra mig i ordning nu, så jag inte missar den pendeln också..

SNICKERS

Älskar den nya Snickers reklamen. It's the best!

Vanilla Latte.

Är ju som många vet helt GALEN i kaffe! Och favoriten är Espresso House Vanilla latte. Den är så jäkla god! Så i går när jag var på Maxi och ville ha något riktigt gott kaffe, kom jag på att "fan, varför inte köpa någon smak att ha till kaffet istället?" Så jag köpte.....

Just bought (yesterday)


Jag var in desperet need av ett nytt schampoo, och jag vill verkligen ha något lite bättre kvalité schampoo. Eftersom jag shoppade på Maxi fick det bli något där, så jag valde Bobby's - Extreme Repair. Provade såklart detta i morse, och det luktade gott och var helt okej. Ska nog prova ett annat schampoo ifrån Tony&Guy. Men untill then, Bobby's!

The Mentalist

Sitter och kollar in gårdagens dubbel avsnitt av The Mentalist! Underbart program alltså! Blir ett riktigt inlägg efter programmet!

RELIGION KUNSKAP

Sitter på Religion kunskapen och gör absolut ingenting... Längtar till lunchen eftersom min mage inte kan sluta kurra. Blir någon ost fisk med mos, så jag och Emilia drar till BK! Ska bli såå gott! Kommer också kunna äta utan dåligt samvete då jag förmodligen ska träna ikv! Nu blir det genomgång..

RSS 2.0