Jag kommer, Jag kommer, Jag e nästan där

Bästa låten på länge är Veronica Maggios nya Jag kommer. Får sommar känsla i hela kroppen! GE MIG SOMMAR NU.

Veronica Maggio - Jag Kommer




Nu ska jag kolla Halv åtta hos mig med Mamma!

BEST FRIEND

Min bästa vän åkte i går till Norge i fyra freaking veckor!! Vet inte vad jag ska ta mig till! Vi är liksom inte bara bästa vänner, vi bor grannar också.. Hahah, träffas flera gånger i veckan, mestadels på kvällarna för lite thé och kortspel. Undrar vad jag ska hitta på på onsdagskvällarna dessa fyra veckor. Men det löser väll sig! Håller dock tummarna för att tiden ska springa i väg så att hon kan komma hem. NU!
Världens finaste vän!

Se7en

Har tagit en paus i från pluggandet och sitter nu och käkar sen lunch och kollar in filmen Se7en. Riktigt bra film faktiskt! Gillar att man får tänka lite själv när man kollar på film! Avskyr när det är för uppenbart vad som ska hända. Nu ska jag kika vidare på filmen!

NEW SHOES

Glömde ju att slänga upp en bild på mina nya skor i går! Blev ett par svarta converse! Riktigt nöjd med köpet, blir ett par nya vita i mars! Mina vita jag har nu är så slitna att det borde vara olagligt att använda dom ibland folk! Hahah :) Men det finns ju ärligt inga skor som är skönare!
PIC

MÅNDAG

God morgon! Hoppas ni sovit gott!
Jag har sovit gör kast. Vaknade sen super tidigt i morse med världens Migrän.. Ogillar! Efter att ha sovit några extra timmar mår jag lite bättre! Men det blir ingen skola för mig i dag i alla fall. Är hemma och pluggar i stället, så får jag gå till skolan i morgon istället!
Nu hade jag tänkt att kolla lite på Stylisterna, och käka frukost!

BareMinerals

Sprang ner på Lunchen i går och köpte denna:

S-Factor & Kevin Murphy

Fick hem lite produkter i går ifrån jobbet! :) Fick hem den grymmaste av de grymmaste hårinpackningarna, nämligen Born.Again.Masque ifrån Kevin Murphy! Samt en conditioner ifrån S-factor! Gillar!
PIC.












CHANGED PLANS


Ändrade planer! Inget gym för mig idag! Drar istället till IKEA med Mamma och Pappa! Mysigt! Ska också springa in på K-center och kolla skor. Håller tummarna för att jag kommer hem med ett par nya goingar! Nu ska jag käka lunch och sedan åka!
Ha det fint! <3

GYM

God Morgon goingar!
Kvällen i går var super mysig, och oj vad roligt det var att se deras miner när de öppnade paketen! Haha :)
I dag är jag ledig, och ska strax dra till gymmet! Senare blir det plugg och kanske en promenadis med Louise! Ha det fint!

TIME 2 EAT

Kassan är räknad, shoppen stängd, alla har gått hem. Så nu är det äntligen dags att dra sig bort mot stationen och pendeln mot Göteborg! Ska möta Sofia på Nils klockan 18. Sen drar vi vidare till den grekiska restarangen! Ska bli så gott! Har faktiskt aldrig ätit grekiskt så innan, så ska bli super spännande!
Nu måste jag sticka så att jag inte missar pendeln!
Ha en fin Lördags kväll <3

2

Två ynka timmar kvar innan jag drar mot götet. Ska bli så gott med mat! Även fast jag är väldigt mätt för tillfället. Blev att köpa en latte och macka på Espresso house. Underbart gott!
Nu är det back 2 work som gäller!


Put a ring on it



Känner att jag blivit gaaaleenn i ringar den senaste tiden!! GE MIG!

Snyggingen ovan kommer i fryn Style by tyra och kostar 149 kronor! Blir att beställa den när jag kommer hem!


12.47

Sitter på jobbet och timmarna går. Är någon kock som sitter på Bokia och signerar sina böcker! Magen har börjat kurra också, så tankarna kring mat blir fler och fler. :)
Måste dock komma på något att käka eftersom jag glömde ta med mig mat.. Suck! Men that's life i bland! Ganska gött att käka ute med! :)
Ha det fint!

10 - 17

God Morgon på er! Hoppas alla sovit gott!
Jag har sovit sjukt underbart bra och sitter nu pigg och fräsch på jobbet! Gillar! Jobbar 10 - 17 och hoppas att det blir full rulle hela dagen! Är ju trotts allt löne helg. Efter jobbet blir det middag med bästa guldgubbarna eftersom två av dom fyllt/fyller 18! Grattis till er! Blir att käka på en grekisk restaurang i göteborg.
Haha, apropå tapet rulle så shoppade jag och Sofia lite igår, och oj, har nog ärligt aldrig skrattat så sjukt mycket när jag handlat presenter! Haha, Helt underbart!
Nu ska jag sopa ur shoppen! Ha en fin dag!


S M I L E


LUNCH

Sitter nu på Lunchrasten och kollar in måndagens avsnitt av Stylisterna. Grymt roligt program!
Snart har jag dock samhäll, och efter det blir det studiestuga innan jag drar till stallet och därefter gymmet! Full fart! :D
Känner när jag tittar på Stylisterna att jag blir mer och mer sugen på att shoppa! Men får vänta tills fredag, då den efter längtade lönen trillar in!
Nu ska jag fortsätta kolla på programet!

H

Jag heter: Helena

Jag vill dricka: Havredryck

Jag vill äta: Hamburgare

Jag har: Halkat

Jag har inte: Hoppat bungyjump

Jag är rädd för: Havs djur

Jag är: Hungrig!!

Jag är inte: Hundra år gammal

Jag sjunger: Helt grymt dåligt

Jag påminner om djuret: Hamster

Jag vill ha en: Hund

Jag vill åka till: Haiti


På religion kunskapen..

Sitter på religion kunskapen och längtar efter mat! Är galet hungrig! Men Lunch är det inte för än klockan 12... Suck.
Men det är bara att bita ihop!
Nu ska jag koncentrera mig på lektionen!
Puss

LUNCH TIME

Åh! Äntligen lunch!! Magen kurrar som jag vet inte vad!! Har inte käkat sen frukos klockan 6 i morse. Vilket är lite för länge för min mage! Hahah :)
Nej, nu måste jag ha mat!

Måndag morgon 06.57

God Morgon!
Klockan är några minuter i sju och jag ska strax börja gå ner mot stationen för att ta 07.32 pendeln... Underbart att gå i skolan ibland! Men ska bli så kul att träffa alla!! Har inte träffat vissa på 5 veckor.. Vilket är lite flrlänge utan mina guldgubbar! :)
Nu måste jag dock dra, vill inte missa pendeln.
Ha det bra!
Snyggingarna på en lektion för ett år sedan!

TV

Åh vilken bra eftermiddag det har varit! Gick till Naam med Hanna och drack en Vanilla latte! Så gott! Nu sitter jag dock och väntar på Amanda och att Solsidan ska börja! Är ärligt den bästa serien på länge! Haha :) Sen blir det en tidigt kväll då skolan börjar tidigt i morgon.. Men that's life!
Ha en fin kväll!

Make Up

Åh vad jag vill ha nytt smink! Ska snart köpa min absoluta favorit foundation of all times. Nämligen puder foundationen ifrån BareMinerals. Den är så bra! Min hy förändrades totalt när jag började använda denna! Hejdå akne! Hejdå rodnader! Hejdå dålig hy helt enkelt! Har ni inte testat den kan jag bara säga, Gör det! Kostar dock lite mer, det är det värt! Håller väldigt länge, så man behöver inte springa och köpa nytt var femte minut som det kan vara med andra foundations. De olika tonerna på foundationen är också såå bra! Har alltid svårt att hitta någon som passar perfekt, är antingen för rosa, eller för gula. Men denna har varit perfekt! Sen när man tagit på den ser det super naturligt ut! Just got to love it!
Jag använder deras foundation MATTE. Deras foundation har också SPF 15 vilket är sjukt bra!
Finns också en foundation som inte är lika matt som denna, men jag gillar när resultatet är totalt matt!
Denna hittar ni på KICKS och kostar 495 kronor. Jag hade min i ca: 5 månader. Och då använder jag den varje dag.
Till detta köper man en speciel Kabuki borste som är gjort av speciellt material!
Den kostar 400 kronor och du hittar den på KICKS.
Om man aldrig provat detta märket innan finns det ett start kit, som innehåller; två olika nyanser på foundation, Get started concealer, tre borstar, en 100% naturlig all-over fave color och ett fixerande puder.
Detta start paketet hittar man på KICKS för 995 kronor!

Coffee in the afternoon sun

DÅ var plugghögen lite mindre, och energi nivån lägre än lägst. Men har pluggat klart för dagen! Underbart! Så nu drar jag ut med Hanna och tar en kaffe på stan! Ska bli så mysigt!
Nu måste jag kila!
Ha det fint!

It's been a hard day's night, and I've been working like a dog

Sitter fortfarande framför datorn och gör alla arbeten jag borde gjort i veckan. Suck. Men får skylla mig själv antar jag. Just nu gör jag ett arbete om 20-talet, Mineral smink och dagens mode. Ganska intressant om man bortser ifrån att jag ska kolla igenom innehållet på olika mineral produkter. Men det är bara att göra!
Senare blir det ju som sagt att träffa Hanna! Ska bli såå mysigt! :)
Nu ska jag dock göra mig en kopp kaffe så jag får lite extra energi!
En bild på mig och fina Hanna för ca: 3 1/2 år sedan!

PLUGGAR 11.18

God Morgon goingar! Hoppas alla sovit gott!
Här hemma är det soligt och åh så underbart väder! Ska plugga i en timma eller två innan jag lägger mig i ute-rummet för lite sol på näsan. Hur gott som helst! Senare blir det till att träffa Hanna också, ska bli så roligt! Nu måste jag dock sätta fart med plugget!
Ha det fint!

FRIDAY

HallåHallå! Hoppas allt är fint med er!
Vaknade i morse och solen sken, så underbart! Så nu har jag legat ute hela morgonen med mamma och solat! :)
Dagens planer är väll inga fler än att plugga, kanske gå en powerwalk, sen middag med Amanda. Mysigt Fredag helt enkelt!
Ni måste jag göra i ordning lite lunch!

Good Mornin'

God Morgon goingar!
Helt galet hur skönt jag sov i natt alltså! Tror inte det finns något som skulle kunnat väcka mig!
Nu sitter jag i alla fall helt utvilad i soffan med en kaffe och ska strax käka frukost. Känner för något riktigt gott, kanske vofflor? Ah, ja får se vad det blir! :)
Dagens planer är i alla fall att kolla på Berit när hon tävlar med Houston på kärret! Ska bli så kul att se dom! Håller också tummarna för att det går bra!
Sen blir det en del plugg och sen kanske jag ska träffa Nathalie! Så har en del att göra. Vill också hinna träna... Får se i fall jag kan klämma in ett gympass!
Nej, nu kurrar magen för mycket. Frukost dags!
Ha det fint!

THÈ

Åh, vilken bra dag det har varit! :D
Kom hem ifrån Matchen för en halvtimma sen och det kanske inte var den bästa matchen, men det var ändå väldigt kul att kolla!
Nu sitter jag och myser i soffan med en kopp kokos Thé och Scary Movie! Sjuk film asså! Jaja, nu ska jag kika vidare på filmen innan jag hoppar i säng!

Today's 18.34





Dagens outfit är en SJUKT skön tröja i från Gina Tricot, Halsbandet är ifrån H&M,
Armbandet  är Pandora, Jeansen ifrån Gina Tricot.
Till detta körde jag på Skinnjackan och mina älskade Coverse!


Grab my crotch, wear my hat low like you.

Helt klart så är veckans grymmaste låt är: Do it like a dude - Jessie J.
ÄLSKAR Soundet, beatet, allt! Är totalt såld på hennes super coola attityd, och helt jag-vet-inte-vad-jag-ska-säga-eftersom-det-är-så-grymt bra texter! Just gotto love it!
.
Nedan kan ni kolla in den otroligt grymma videon!
"Stomp stomp I've arrived
Drop the beat, nasty face
Why ya lookin' at me?"

ONSDAG

Hejsan alla goingar! Allt bra med er?
Är är det toppen! Sitter just nu med en hemmagjord Latte. Mums!! Dagen so far har varit kanon! Åkte till Kungälv med pappa och syster, där vi shoppade och käkade lunch. Hur mysigt som helst!
Nu ska jag dock dricka upp latten och göra en mindre mysig grej. Städa rummet. Men måste man så måste man! Ikväll blir det nog Handboll med underbaraste Amanda!
Ha det fint så länge!
THIS IS WHO I AM

TISDAG MORGON 11.13

God Morgon! Sovit gott?
Känner mig helt sprallig idag! Solen skiner, febern borta, humöret på topp! Kan inte bli bättre! :D
Snart blir det en härlig promenad i solen! Ska bli så underbart att komma ut! Klättrar liksom på väggarna efter några dagar i säng. Men först blir det frukost och ett avsnitt av Kanal5s program STYLISTERNA.
Ha det fint!

18.33

Hejsan igen!
Hoppas ni haft en bra dag!
Min dag har varit kanon! Har dock mest legat ner i soffan och glott på dumburken, but hey who gives a shit? Haha, nej men bara för att jag under de senaste tre dagarna kollat igenom i stort sätt alla filmer som finns hemma måste jag dela med mig av en nybliven favorit! Nämligen Trollkarlens lärling! Extremt rolig film! Kan dock inte förklara mer ord så slänger upp trailern! Enjoy!

NU: Matdags!

VALENTINES DAY

God eftermiddag! Läget bra med er?
Här är det bättre än i går i alla fall! Nästan all feber är borta och ja, livet känns plötsligt liite bättre! Hahaha :)
Nu tittar jag i alla fall på världens bästa film. Även känd som Dirty Dancing!
Längtar såå mycket mer till sommaren när jag ser den filmen! Och musiken, är inte den underbar!!
Ryser när jag hör Hungry Eyes, She's like the wind eller något annat soundtrack ifrån filmen. Åh så bra!
Nej, nu missar jag hela filmen! Slänger upp ett inlägg senare!
Ha det fint!
"She's like the wind"


GIVE ME SHOES

Sitter inne på BIANCO.se och kollar in vårens alla nyheter! Slänger upp mina absoluta favoriter!
Pris: 800 Kronor.
Pris: 1200 kronor.
Pris: 1900 kronor.
Alla dessa snyggingar kommer alltså ifrån Bianco!

S I C K

Hallå där! Allt bra?
Här är det okej, har legat i Influensan de senaste 3 dagarna, så har inte orkar uppdatera. Men nu är jag på G igen! Hoppade nyss ur duschen så är lite piggare! Förmodligen för att jag knaprat Panodil för att sänka febern, and it's working! Har bara lite feber just nu vilket är ljuvligt!
Nu ska jag dock kolla klart på Dumpa Honom! Ärligt en av mina favorit filmer!! :)
Har ni några Favorit filmer att tipsa om?
Ha det fint!

TELEVISION

Sitter fortfarande framför TVn. Helt otroligt vad trött man är i kroppen när man är sjuk. Ogillar! Sen att man är pigg som fan i huvudet gör inte saken bättre. Vill ut och powerwalka, gymma, bara göra någonting! Men icke, kroppen orkar inte.
Nu ska jag dock kolla på ett program jag spelade in igår som heter "Whose line is it anyway". Det är galet roligt! Skrattar så jag gråter. Ärligt!
Det är nämligen ett improvisations program ifrån England som spelades in under 90-talet. Slänger upp ett klipp sen om jag hittar något!
Ha det fint!

21

God morgon igen!
Vaknade för en stund sen, mår mycket bättre nu! Måste ju vara frisk till i morgon då jag och bästa vännen drar ut och firar att vi känt varandra i 10 år!! Helt sjukt! :D
Jaja, sittre i alla fall upp i soffan nu och kollar på en galet bra film som heter 21. Snyggingen Jim Sturgess är med så det är väl typ därför jag kollar. Hahaha :)
Nu ska jag fortsätta kolla på filmen! Slänger dock upp framsidan OCH en bild på snyggingen Jim!
Jim Sturgess.

Still in bed.

God Morgon !
Ligger fortfarande sängen med en kopp the, och ska strax sova. Min förkyldning ville inte ge sig igår, så här är jag! Får se om jag kan jobba i helgen. Hoppas på det i alla fall!
Nej, nu har jag varit för aktiv. Måste ta en powernap.
Ha det fint!

I change shapes just to hide in this place

Hello! :)
Sitter hemma i soffan med en gaalet ond hals. Ogillas.. Men har hänt så mycket på så sjukt kort tid, så det är väl lite förväntat. Hoppas dock att det inte blir värre än såhär. :)
Funderade lite förut på hur mycket livet förändrats på 10 år. Har nämligen bott i Kungsbacka i hela tio år på fredag. Hel sjukt. Har levt mer än halva mitt liv i detta huset! Tänker på hur många minnen man har, människor man träffat, och saker som hänt på 10 år. Helt galet när man tänker på det egentligen.
Ne, nu får det räcka med nostalgi, nu drar jag till stallet!
Ha det fint!

På jobbet 17.21

Sitter på jobbet denna måndags kväll, och det är otroligt lugnt här idag. Ganska skönt faktiskt. Är inne i ett "Chill-Mode". Längtar dock hem till soffan igen. Har så jäkla ont i axlar och nacke, och det sätter ju säg verkligen i huvudet på mig. Går runt och är alldeles yr, illamående och med huvudvärk. Inte kul! Beror nog på all stress. Har bett Amanda om en Massage i veckan, så hoppas hoppas!
I morgon är det Tisdag vilket betyder att jag har en lektion! UNDEBART!
Efter skolan blir det gymmet med mamma innan jag drar hem och pluggar innan jag träffar Amanda för tjöt, kortspel och musik. Ganska ok tisdag faktiskt! :)
Nu ska jag jobba vidare!
Ha en fin kväll!

PH

Sitter i min goa säng och kollar på gamla PH-avsnitt och dricker Thé! Hel okej Måndag om du frågar mig! Senare blir det att dra till salongen för två timmars jobb! Härligaste måndagen på länge!
Hur har eran måndag varit hittills?




QUOTES

"En väns rätta plats är vid ens sida när man har fel. Vem som helst kan stå vid ens sida när man har rätt."

It takes a long time to grow an old friend - John Leonard

I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not - Kurt Cobain

A friend is nothing but a known enamy - Kurt Cobain

You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one. I hope somday you'll join us, and the world will be as one - John Lennon



60 Min

Jaha, 60 minuter kvar av denna arbetsdagen! Ska strax sätta i gång att göra klart det sista innan stängning. Sen blir det att möta upp Amanda på ICA för godis och foundation shopping!
Ska bli såå skönt att få komma hem till min säng. Skulle ju egentligenpå Yoga, men nix! Förkyld som jag är struntar jag i det och kör nästa söndag istället! Inte speciellt kul att göra solhälsningen eller stående hunden med snuvig näsa. :)
Nu ska jag som sagt sätta fart och göra allt klart!

Btw: Ska ni kolla Solsidan ikv?

Fuck this day!

Yes, halva dagen har gått, och fy fan säger jag bara.
Tillbringade hela förmiddagen genom att bli utskälld av en förbannad kund via telefon. Känns såå bra. Men han hade kanske en dålig dag, eller något. Så så äré! Längtar bara hem till mig säng, en stor påse godis och en halv dålig romantisk komedi ifrån the good old days. Så får det nog bli i kväll! Under utskällningen blev dock ännu mer sugen att flytta långt bort, typ England. Åh England! Dit ska jag! Sen om det är på semester, jobb, eller annat spelar ingen roll! DIT SKA JAG! 
Btw så gick det förbi 3 engelsmän förut. Awesome! Satt verkligen och njöt när jag hörde deras underbara språk och charmiga dialekt. :)

Nåja, vad vore en bal på slottet?

Nu ska jag dock arbeta vidare! Ha en fin fortättning denna söndag!


11.24

Sitter på jobbet och låter mina tankar fulla av kaos ta mig här i från, till en lite stuga lång-bort-i-stan där jag lever själv tillsammans med musik på högsta volym. Fan vad jag hatar kaos. Fan vad jag hatar känslor. Men det är väll så livet fungerar i bland. Hoppas bara allt löser sig. Fömodligen kommer det aldrig göra det, jag är sämst på känslor. Lättare att stänga av, le och leva vidare. Men oj, var du just elak emot mig? Jaha, aja, bättre och bara nicka och gå vidare.
Fan, jag behöver hjälp.
Hur beskriver man min personlighet med ett ord? Ensamvarg. Japp, that's me. Löser uppgifter, dränker mig själv i saker att göra bara för att slippa känna.
Är jag ensam hemma? Ah, ibland. Alltid med hög musik eller tvn på högsta volym. Lämnar i bland tvn på när jag duschar. Onödigt? Kan man tycka, men nödvändigt för mig.
Mitt sinne är fyllt av dåliga samveten, ångest och andra känslor jag inte kan beskriva med ord.
Fasen. Känner att mina fingrar galoperat i väg ifrån mig de senaste minuterna och skrivit allt.
Men bloggen är trotts allt min dagbok. Mitt "Safe place" där ingen kan göra mig illa. Ingen.

16.3

Små barnen springer förbi, stressade föräldrar springer efter skrikandes: Vart ska du?! Barnen skrattar och springer fortare! Det är min utsikt dagarna i ända! Men det är väll så när man är granne med Barnens värld. Tur för mig att jag älskar små knoddar! Skulle gärna vilja ha 3-4 stycken själv när jag blir äldre. :)
Nog om det, Slutar om ca: 20 minuter så ska snart sopa ur shopen, vika handukarna, räkna kassan osv. Sen väntar en promenix hem!
Lördags kvällen spenderas hemma med Gäster, innan jag bänkarmig framför TV-soffan med Melodifestivalen. Avskyr det jäkla programet egentligen, men har inget bättre för mig!
Hoppas ni får en fin Lördags kväll!

We're sick like animals, we play pretend you're just a cannibal and I'm afraid I won't get out alive

Tillbaka på jobbet efter Lunch, mätt i magen och med en lite tunnare plånbok. Sprang snabbt in på GinaTricot för att kolla efter en tjockare tröja, frusit som attan hela förmiddagen! Och vad fann jag, om inte världens snyggaste svarta basic tröja (ofc) till ett dunder pris på 49 kronor! YEEAH! Sen sprang jag till glitter och köpte ett 2 die 4 snyggt halsband i silver! Pics kommer senare!
Nu ska jag sätta upp lite Grazette produkter!
Ha det fint!


YOGA

Då var jag bokad på Yoga i morgon kväll! :) Ska bli riktigt skönt att få varva ner efter dessa tre sjukt stressiga veckorna som gått. Ska försöka gå på Yoga i alla fall en gång i veckan, tror jag behöver det. Liksom komma ner till i sig själv, slappna av, och inte tänka på allt som händer en timma i veckan.
Sen behöver jag ABSOLUT bli smidigare! Stel som ett kylskåp, sooo not good! Haha :)

Needs..

Jag måste köpa en Onepice! Så himla snygga! Har dock inte bestämt vilken, men kommer nog fram till något innan det är dags!
Dessa är det jag funderar på att köpa:
OnePiece One Love

OnePiece BigPrint Grey

OnePiece BigPrint Green



Vilken tycker ni?

CASH FLOW

Sitter just nu på jobbet, och längtar till sommaren och värmen. Fasen va skönt med 25+, solsken och klar blå himmel! Åh, vill ha sommar nu! Men den kommer väll med tiden som alltid. :)
Nu ska jag fortsätta jobba, ikväll blir det nog Melodifestivalen. Upp och hoppa tidigt för jobb i morgon med. :)
Hoppas ni har en fin lördag!

God Morgon!

God Morgon alla goingar! Allt bra?
Här är det toppen! Solen skiner och senare drar man till Ullared. Blir en hel del shopping till mitt rum, så som ramar, kuddfodral, gardiner m.m. Sen blir det nog också typ tusen strumper som måste köpas också. Har aldrig några strumpor? Jaja, gott o komma i väg iaf! (: Nu ska jag dock ta lill vovven på en promenadis! Om jag vågar väcka henne vill säga, sover så söt i soffan!
Lilla sötnosen. <3

Latest news..

Kolla in vad som just hämtats ifrån brevlådan: MINA RINGAR! Så sjukt snygga är dom, I'm in freakin' love! Helt underbart också med så jäkla snabb leverans! Beställde dom i söndags, och dom kom idag. Förväntade mig att dom skulle komma tidigast i morgon, men nix! Helt underbart asså! Blir bara sugen på att beställa mer när det sköts så snyggt eller vad man ska säga :)
PIC:

Sjukt söta påsar också! Blått till silver, Orange till guld!

Just gotta' love it!


CHECK!

Jäklar vad jobbigt det var att träna WII active! Kommer ha go träningsvärk i benen i morgon! Men det gillas!
Är i alla fall färdig med dagens alla uppgifter! Känns så underbart! Blir att fira med Iskaffe, äpple och Wallander! Härligt avslut på dagen! Dock blir det ugnspannkake lagning efter filmen! Mums! Inte ofta man käkar det minsann!
Ha det fint!

WII active.

Yes, rummet är skinande rent, men min energi är fortfarande hög. Så nu är det dags för WII active! Ska bli såå gött att få biffa lite! Nej, nu är det dax o sätta fart!
Like it a lot!

STÄDA!

Nu jäklar har jag suttit ner för länge! Kaffet har börjat kicka in, så nu är det städdags! Så drar på spotify på högsta volym, shake it och städa! LOVE IT!
Ha det gott!

DONE

Sitter i soffan med MTV på högsta volym och har det gött! Opererade min lilla tå i går morse, så ingen praktik för mig idag! Är dock sjukt sugen på att träna, men får ju inte göra det då jag inte ska belasta tån allt för mycket. Så jag kör lite styrka på WII Fitness. Behöver träna! Har inte tränat sen i söndags, och i've got needs! Haha, Beach season snart jue!
Hoppas ni får en fin dag!
Kram!

RSS 2.0