PERFECT GREY

Blandade till mig den perfekta gråa färgen att ha på naglarna! Tog MASSA vitt och lite svart och sen voilá! Perfekt!

TEEN VOUGE


NU: LITE VARDAGS LYX,  TEEN VOGUE OCH VANILLA LATTE

INSPIRATION

Stockholmstreetstyle.feber.se
Stockholmstreetstyle.feber.se

STYLISTERNA

Sitter just nu på Lunchrasten och kollar in finalavsnitten av Stylisterna! :D Efter rasten blir det extensionskurs! Ska bli riktigt roligt att komma igång med detta nu! :)
Sen tror jag att det blir hemgång. Men först ska jag hämta ut biobiljetterna på bergakungen!
Ha det fint!

TWO DAYS LEFT

TVÅ DAGAR KVAR TILL HEEEELG!!!  Så underbart!! Ska strax dra mig ner till bussen för en låååång dag i skolan. Börjar dock dagen med en massage på hälsopedagogiken och det är ljuvligt! :) Juste, idag är det sista mars också! Vilket betyder att det är April på fredag! Vilket betyder att imorgon är det exakt tjugo dagar kvar sen blir jag... 18!! :D :D Nej, nu måste jag rusa!
Hörs senare!

SMOOTHIE

Hallå igen! Sitter just nu med en blåbär/banan smoothie och finslipar min text om folkpartiet. Ska strax lägga ner pluggandet och kolla in Plain Jane! Helt underbart program! :D
Hoppas ni har en fin kväll!

Coulda, Woulda, Shoulda

Hemma ifrån ännu en dag i skolan. Fick sluta en timma tidigare vilket var underbart! Sprang då till Espresso House med Sofia för en Vanilla latte. Hur gott som helst! Nu sitter jag framför datorn och kollar in vilka filmer som går på Bio denna helgen. Har inte hittat något än men det kommer väll! :)
Strax ska jag sätta på gårdagens avsnitt av Big Brother, sen blir det körteori, städning av rum och förhoppningsvis träning! Borde egentligen plugga nu på direkten men säger som Samantha i Sex and the City - Coulda, Woulda, Shoulda.
Ha det fint!

ENGLISH

God morgon!
Sitter för tillfället på Engelska lektionen och ska skriva om Hippiekulturen! Ska faktiskt bli riktigt roligt att läsa och skriva om det! Önskar i bland att jag var en Hippie, Hehe. :)
Senare blir det prov i religion och debatt på samhäll! Fullt upp hela "skoldagen" men det gillas!
Får gå och träna senare som belöning. :D
Ha det fint!

Vill märka mig för livet

JAG VILL TATUERA MIG! NU! Blir galen! Men snart är det dax! Ska boka tid i slutet av April hade jag tänkt! Ska bli så galet kul! Har velat tatuera mig sen jag var liten, och snart är det dax!! :D Vet precis vad jag ska göra, lite osäker på vart på kroppen jag ska ha det men hade tänkt fråga tatueraren (om man säger så?) vad han/hon tycker är snyggast!
Slänger upp lite inspirerande bilder så länge!

NEXT - SYNSAM

Hallå där! Struntade i träningen efter skolan, var galet trött, och galet hungrig. Nu är jag mätt, och pigg efter en kopp kaffe! Ska strax dra mig ner emot Synsam och efter det blir det träning! Ska bli underbart! Men först ska jag kolla på världens bästa program, Nämligen världens bästa hotell! 
Got to go!

FULL FART

Goooood Moooorgoooon! Hoppas att ni sovit gott! Jag har sovit som en liten prinsessa! Haha.
Tisdag i dag och har som vanligt en hel del att göra, men det gillas! Sitter för tillfället i skolan, och har dagens första sista och enda lektion. Hur skönt som helst! Efter skolan blir det gymmet och sen i väg till Synsam för nya linser! Ska bli underbart att kunna se igen! Inte för att jag ser så hemskt dåligt, men ändå!
Nu ska jag dock skriva klart min debatt artikel! Ha det fint!

Sleep tight!

DÅ var denna Måndagen över! Känns jäkligt bra att helgen redan är en dag närmre! :) Kvällen avslutades på bästa möjliga sätt, mötte Amanda utanför och drog ner till Hemköp och köpte lite naturgodis och satte oss sedan vid bryggan och tjöta! Helt underbart!
Nu väntar dock sängen, kan knappt hålla ögonen öppna en sekund till!
Så sleep tight allihopa!

Ryser

Black Eyed Peas nya låt, Just can't get enough ger mig gåshud.  Vilken sjukt bra låt.

SQUASH

Hallå igen!
Hemma ifrån en underbar dag i skolan! Fasen vilken go klass man går i!
På Idrotten i dag drog vi till en slags sporthall och spelade Squash och Tennis. Det var gaalet roligt! Tennis har man i för sig spelat innan, men squash har jag aldrig spelat tidigare! Herre jösses va roligt det var! Visst, det var svårt och man blev lätt frustrerad men oj va kul! Ville aldrig sluta spela! :)
Nu är det dock slut på det roliga och ska strax gräva ner mig själv i en hög full av plugg. Yeayh! Sen blir det en promenad med goingen tvärs över gatan! Så dagen avslutas på ett bra sätt i alla fall!
Puss!

BEAUTIFUL DAY

Goooood Moorgooon!! Fasen va fin väder det är ute idag!! Blir såå lycklig! Dock är det höga pollen halter ute så kommer gå och snuva hela dagen, men det är det värt när det är våår! :)
Ska strax be ge mig emot skolan. Har idrott i eftermiddag men ska ta det lugnt då sträckningen i nacken inte vill ge sig. Hehe.
Hoppas ni får en fin dag!

PIZZA

Hallå där! Intre uppdaterat på ett par dar, men jag har mina andledningar! :)
Just nu sitter jag på jobbet och väntar på att klockan ska slå 5. Ska möta upp Amanda som kom hem i från Norge i går för lite pizza och tjöt!! UNDERBART ATT DU ÄR HEMMA MA' DAOG!
Och det var allt för mig, Hej!

Believe it or not..

But i need a hug.

Aouch

God ... Ne förresten Morgon! Det är inget gott med denna morgonen. Trillade av häst jäveln i går och i morse när jag skulle upp kunde jag inte komma upp. Mina nackmuskler vill inte samarbeta! Har förmodligen bara en sträckning men ontsomfan gör det. Trodde i går att jag fått en enkel hjärnskakning då allt runt bara snurrade. Mådde fasen illa när jag gick fort, hehe. Nu mår huvudet bättre, fortfarande snurrigt när jag står upp, men så är det! Imorgon blir det skola iaf, får knapra i mig en värktablett eller två bara. Haha :) Nu ska jag ta en powernap och hoppas de känns bättre när jag vaknat! Haa deet braa!

TIERD

Asså fasen vad jag är trött! Orkar ingenting! Men det är ju mitten av veckan så inte så konstigt!
I em blir det att åka till Houston innan jag pluggar lite till Manikyr provet i morgon! Känner att det är underbart roligt att gå i skolan ibland! Men det finns la värre saker. Nästa vecka är det bara tre ynka veckor kvar till påsklov! UNDEBART!
Nu blir det att kolla in Måndagens avsnitt av stylisterna!
Ha det!
Jag och snyggingen Nathalie någon gång i 1an!

Coffee

Tjena igen!
Blev lite ändrade planer då jag sprang in på biblioteket här i kba för att hitta en engelska bok! Hittade boken jag ville läsa, nämligen The Catcher and the Rye. Har läst ett par sidor och den verkar hur bra som helst!
Senare kommer MammaMu hit för en kaffe! Ska bli riktigt mysigt !
Nu måste jag kila!
Ha det fint!

Tisdag 11.59

Halli Hallå! Sitter just nu på pendeln på G hem. Hur skönt som helst att sluta tidigt på tisdagar! Det är typ det som gör att man orkar med resten av veckan! :) Väl hemma blir det plugg och kanske en tripp till gymmet! Kan inte bestämma mig för om jag varken hinner eller orkar gymma, men det löser la sig! Hoppas ni får en fin dag!

THE HILLS

Ligger just nu i sängen och kollar gamla The Hills avsnitt! Magen känns nu bättre efter lite mat och mycke vatten så ska nog dra ut på en Powerwalk strax!

On the way home 13.40

Sitter just nu på pendeln på väg hem. Orkade inte vara hela dagen i skolan tyvär.. Eller orlade o orkade, jag klarade inte av det eftersom att min mage spänner sig och jag är uppblåst som en ballong. För er som aldrig varit med om en sådan mage kan jag bara gratta. Det gör galet ont. Det gör fasen till och med att andas. Hatar det om jag ska vara ärlig. Men sån är livet! Får lägga mig raklång i soffan ett tag och hoppas det går över så att jag orkar gå en promenad senare! :) Nu ska jag hoppa av pendeln och sedan på bussen hem. Bloggar mer ikväll! Ha de!!

InSchool

God Morgon goingar! Sitter just nu i skolan och väntar på att lektionen ska börja. Trodde att vi började kvart över 8, men icke! Halv 9 börjar vi på måndagar vilket är underbart! Behöver inte ta en lika tidigt pendel nämligen :)
Denna måndagen innehåller inget intressant alls, så har tyvärr inget mer att skriva! Längtar bara hem till soffan, en kopp T och ett avsnitt av Big Brother!
Ha det fint!
Hälsningar en sjukt måndags trött tjej.

INSPIRERAD

Helt galet vad jag är inspirerad just nu! Känns som att allt ät möjligt på något sätt. Har galet mycket i skolan i veckan men jag känner på mig att det kommer gå bra. Känner också på mig att jag kommer klara av allt just nu. Ska framför allt lägga energi på att förändra min livsstil. Känner att jag måste uppdatera mig själv lite. Bli Helena 2.0 istället för Helena 1.4. Har liksom gått i koma nu under vintern då jag i stort sätt bara ätit, sovit och pluggat. Roligt liv. Men det blir lätt så på vintern. Tappar liksom orken och lusten att leva. Men now i'ts back, and stronger then ever!! Känns så jäkla bra med inspiratio. Det har jag behövt länge!
Bara för att jag är så inspirerad ska jag plugga! Ha det!

ENGLISH

Sitter just nu och pluggar Engelska. Ganska roligt faktiskt! Älskar ju Engelska språket, så kanske inte är så konstigt att jag tycker att det är roligt. Håller dock tummarna för att jag blir klar idag, har massa mer plugga att göra... Inlämningar ska in, debatter ska debatteras, prov ska skrivas och redovisningar ska göras. SUCK! Men om några få veckor är det påsklov, och efter det sommar lov! Ibland går tiden för fort, men det är väl bra det i guess.
Nu ska jag fortsätta skriva! :)

BREAKFAST

God Morgon!
Sitter just nu och käkar frukost! Ska strax fixa en lite kopp kaffe också. Kaffe är ett måste på morgonen!
Dagens planer annars är väll att plugga, städa, plugga lite till, övningsköra och sist men INTE MINST, Skype Amanda! :)
Hoppas ni har en fin dag!

TUMMEN UPP

Tummen upp för fint väder!
Och bara för att så bjuder jag på en bild på bilden!

HOME AND AWAY

Då var jag hemma efter en lektion i skolan! Ganska skönt att det var inställd lektion i morse. Behövde en sovmorgon! Nu ska jag dock slänga i mig ett äpple och sedan dra och träna! Blir ett IndoorWalking pass! Ska bli sååå underbart att få röra lite på sig innan jag kraschar i soffan för resten av kvällen.
Nu måste jag sticka!
PS. Visst saknar man sommaren? Hade just fått vårkänslor när snö började falla igen.. Fasen!
Bilderna ovan är iaf ifrån sommaren när man var brun och fräsch!

STUPID GIRL

Sitter just nu inne på Style by Tyra och kollar in lite snygga ringar. Tappade ju bort min älskade ving-ring i förra veckan.. Suck! Sen förra fredagen tappade jag också bort mina rosett örhängen. SHIT! Så det blir till att köpa nya ringar och örhängen. Sen är det bara att försöka att inte slarva bort dem..
Är faktiskt ganska sugen på earcuffs, något snyggt med kedjor och kors! Får kika efter det helt enkelt.
Nu börjar min lektion så got 2 go.
Några snyggingar jag kollat in! Alla är ifrån Style By Tyra!

FRIDAY I'M IN LOVE

FREEEDAG! Fasen vad härligt med helg! Har dock inget speciellt planerat, men kommer nog på något! Blir nog mest att sova, träna och mysa tror jag. Känns som att jag behöver en helg då jag inte gör något speciellt. Blir kanske en fika också med en fin vän!
Nu ska jag dock hoppa in i duschen och göra mig i ordning!
Ha det fint!

På G hem

Sitter på pendeln och njuter av min vanilla latte! Ganska okej avslut på en ganska okej dag! Men magen kurrar och måste-göras-nu listan är på tok för lång! Blir hem och bocka av en sak eller två. Ex. Städa rummet, läsa körteori... Suck! Men det måste göras. Ganska gött när det är klart faktiskt! :) Nu blir det att läsa lite bloggar och kanske en metro!

TORSDAGEN

Hello!
Torsdag i dag vilket betyder Fredag i morgon. Just got to love it! Sitter just nu på naturkunskaper, men är färdig med Grupp arbetet, så sitter och kollar bloggar och stylisterna! Helt okej lektion om du frågar mig!
Hoppas ni får en fin Torsdag!

1 down, 3 more 2 go..

God dag goingar! Sitter just nu på pendeln på G hem efter en kort dag i skolan! Ska strax möta Mamma på Cassels, innan jag har körlektion! Ska bli gott o få köra lite bil faktiskt! Senare blir det gym och plugg som står på Schemat! Är nog fasen den bästa Tisdagen på länge! Dag blir ju inte heller sämre av att det är plusgrader och sol ute heller! :) Nu ska jag läsa metro! Ha en fin dag i solen! :)

Color, is the new black.

Färgade nagellack.. Är det inte underbart! Har för tillfället ett grön/blått lack i från Isadora på naglarna, och det 'r helt underbart snyggt! Andra färgar jag också förälskat mig i att ha på klorna är:






KESO

Mumsade just i mig en kesos nya mellanmål! Var helt okej, tror dock att det är godare om man mixar i hop en själv! Kanske med ens favorit frukter, tillsammans med favvo keson?

I'm alive

Tjena! Tänkte bara kika in här och berätta att jag lever. Har under senaste tiden inte haft tid/ork att blogga... Resultatet av all stress? Börjar bli sjuk.. Fasen också. Men det är väll bara att hoppa i säng tidigt i ikväll så jag orkar hela veckan full av körlektioner, plugg, träning och hästar! Tur som bara den att jag ÄLSKAR mitt liv! Kanske låter extremt självsäkert, men jag gör faktiskt det! Har bra människor runt mig i skolan och på jobbet. Älskar att jobba, plugga, hålla på med hästar och framför allt träna. Full rulle är mitt motto. Utan mycket att göra är jag på stand by läge hela dagarna.
Nu ska jag gå upp och slänga i mig en drick yoghurt innan jag svimmar av hunger!


On my way

Good mornin' foks! Sitter på pressbyrån och väntar på att Emilia ska dyka upp! Har en låång dag i skolan i dag, men ikväll blir det gym och ett spinning pass, så har iaf något att se fram emot :) Nu ser jag E komma gående. Got to go !

BEDTIME

Strax läggdags. Ska bara plugga lite stylist innan jag total däckar i sängen. Ska bli helt ljuvligt, men måste läsa lite. Prov på Fredag och har inte pluggat en enda gång. Bra där!
Nu måste jag sätta fart!

Quick update

Sitter ÄNTLIGEN med en latte i handen! Helt underbart vad gott det är! Nu blir det att kolla in gårdagens avsnitt av The Mentalist!

SAMHÄLL

Sitter på samhällslektionen och låter timmarna gå! Slutar om en timma vilket är underbart! Suget efter kaffe har fortfarande inte försvunnit.. Suck på det!
Nu ska jag fortsätta skriva om partier!

Coffée

Asså jag är såå sugen på kaffe! Vet ärligt inte vart jag ska ta vägen. Skulle kunna göra vad som helst nästan för en stor vanilla latte ifrån Espresso House.. Kanske ska springa förbi efter skolan? Så orkar jag med hela eftermiddagen full med hästar och plugg? Äh, jag får se! Nu ska jag ha religion!

Summer feeling

Åh vad jag vill ha sommar! Sitter inne på H&Ms hemsida och kollar in lång klänningarna och kavajer. ÅH! Fasen att man är pank för tillfället! Har varit en sån där månad när lönen måste gå till "nödvändiga" saker och det är ju bra, men oj så tråkigt! Enda plaggen jag inhandlat är ett par ljusa chinos och en underbar t-Shirt ifrån H&M.
Nu ska jag slänga upp mina favoriter till sommaren!
Först ut är den ljusa kavajen!! Vill ha en ljus beige och en vit. Har inte hittat någon vit som jag fastnat för än, men det kommer la! Är ju en sådan brud som älskar kavajer! Har för tillfället 8 kavajer hemma. Dom flesta i svart dock, så en ljusare färg kommer inte skada!
Lång klänningar, Lång klänningar, Lång klänningar. Kan inte få nog av lång klänningar!! Favoriten är för tillfället den underbara blåa högst upp!
Kolla in skorna! Just got to love em'! Behöver inte säga mer än så tror jag.

9/3-11

God Morgon!
Sitter nu på Engelskan och njuter av att halva skolveckan gått. Har dock en jäkla träningsvärk men det gillas! I eftermiddag blir det först att dra till stallet och fixa med Houston, sedan blir det att plugga... Rolig Onsdag men det måste göras!
Håller tummarna för att solen vågar kika fram i eftermiddag också. Är ganska grått här i GBG.
Ha det!

And where can love take us now, we've been so far down, but we can still touch the sky

Texten har inget med inlägget att göra! Tyckte bara att den texten är såå fin! Haha :)
Ska alldeles strax dra ner till busen för att åka till gymmet! Har precis druckit en stor latte så är full av energi! LOVE IT! Nu måste jag sticka så jag inte missar bussen!

CRAWL

Sitter nu på bussen på G hem ifrån skolan! Kyssnar på Chris Browns underbara låt Crawl. Ryser när jag lyssnar på texten och tänker på hur lycklig jag egentligen är. Skulle aldrig kunna ha finare vänner än jag har. Inte för att härma någon men dom är helt klart probably the best friends in the world! Rätt konstigt ändå att man inte tänker såhär varje dag, ska nog börja göra det! Nu ska jag sitta och le resten av vägen hem! Peace out!

SCHOOL

God morgon! IDAG ÄR DET FETTISDAGEN! Så ikväll blir det soppa och sedan semla! Mums! Blir nog och gymma efter skolan idag, slutar ju runt lunch! Nu är det dock strax dax att dra till skolan! Håller tummarna för att solen vågar kika fram i dag! Är så underbart när man får lite vårkänslor! Ha det fint!

POWER WALK

Då drar jag ut och går en powerwalk! Det behövs verkligen! Har bara käkat en massa gott godis, chips osv de senaste dagarna men nu är det skärpning! Haha :)
Got to go!

If you're to school for cool

Sitter med skolböckerna i knät och försöker koncentrera mig. Går inget vidare när facebook.com är tillgängligt på både datorn OCH mobilen.. Haha :)
Var och tränade i morse också, vilket var sjukt underbart! Kommer ha go tränings värk i morgon men det gillas!
Nu ska jag lägga näsan i böckerna, ska träffa Hanna gumman i kväll så måste sätta fart! Ha det fint!
Jag och Hanna för 2 och ett halvt år sen!

SJU

Har arbetat med de sju dödssynderna i skolan. Då skulle man tolka sin synd man fick och då göra smink och hår efter det! I min grupp hade vi avund. Nu ska vi redovisa detta inför klassen!
PIC

TORSDAG

God morgon! Idag är det Torsdag, och imorgon FREEDAG! Hur underbart?! Blir förmodligen Bio och filmkväll så det blir mys!
Nu ska jag hoppa in i duschen, och sedan dra till skolan!
Ha det fint!

CANDY

Sitter på KBA station efter en lång och härlig dag! Studiestugan efter skolan tog lite längre tid än vi trott, va knte klara förän kl 17! Slutar annars 14.30.. Men det var roligt i alla fall! Sen var det krångel med pendeln hem, så jag och Emilia drog och köpte godis och satte oss på BLÅ hem. :) Visst den tar en timme och 20 min men det var det värt! Hade sjukt trevligt! Nu väntar jag på bussen som ska ta mig hem! Då blir det tv tittande innan jag dejtar kudden. Ha det fint!

ONSDAG

Onsdag morgon/förmiddag och jag sitter och väntar på att lektionen ska börja. Längtar dock hem till en stor påse godis, film och min säng. Men jag får nog längta vidare! Efter skolan blir det nämligen till att plugga körteori! Kanske inte det roligaste men det lönar sig till slut! Kanske drar till gymmet också. Om jag orkar vill säga. Har så sjukt träningsvärk efter gårdagens pass! GILLAR!
Nu börjar lektionen.

ÅH ROCKA PÅ!

Sitter med teori boken i knät och dunkar hip hop så högt jag bara kan! Haha. Lyssnar på Markolioos gamla goa låt Rocka på! Haha, kan hela texten... oooppss :) Men jag gillar't!
Kvällens planer är att plugga körteori och det går grymt! Är så pepp på körkort asså! Så nu ska jag plugga vidare!

On my way

Sitter nu på pendeln igen. Denna gången är jag dock på väg till gymmet! Känner att det behövs! Har så jävla mycket ilska i mig!! Är oftast lugn, men när någon går mig på nerverna asså.. Fasen. Förstår verkligen mig inte på vissa människor. Nej, blir bara argare nu. Hör sen <3

Pendeln

God Morgon bloggen! Sitter just nu på pendeln på G till skolan efter en jävla stress morgon.. Får iofs skylla mig själv när jag istället för att göra mig i ordning kollar in Top Model. :P Men jag hann ju med pendeln ändå! I dag är det ju Tisdag och det betyder en lektion! Slutar 11.20 vilken är hur gött som helst! Efter skolan blir det ett pass på gymmet! Ska bli grymt härligt! Nu ska jag läsa min metro. Ha en fin dag allihopa!

RSS 2.0