30.11.2010

Japp, sista november idag. Sitter i skolan på dagens första, sista och ända lektion. SvenskaB. Snackar om sonetter av Shakespear, intressant faktiskt. Sen blir det att dra till Dahl´s med Sofia och ta en Chai latte, innan jag drar vidare till kba och möter mamma för julklapp-shopping. Trevligt!
Känner att det är bra att börja. Bara 24 dagar kvar till Jul.
Nu ska jag lägga fokus på lektionen. Eller facebook. Har inte bestämt mig än.
Bye!

NEW SHOES.

Köpte mina efterlängtade hajk-boots i alla fall, och jag älskar dom! Sjukt varma, sjukt bekväma, och framför allt, SJUKT SNYGGA!
Pic:

Dessa underbara finns och köpa på BIANCO för 1000 kronor! Finns även i svart, mörk brun och grå.

Ett G och tre väskor rikare.

Då var denna dagen (nästan) slut. Är just nu på mitt rum och städar lite smått inför natten. Mycket roligare att vakna i ett rent rum. Dock ganska stökig som person så det är inte så ofta jag gör det. Skärpning Helena!
Idag fick jag i alla fall reda på mitt betyg på Naturkunskaps provet vi hade för ett par veckor sen. GODKÄND! Underbart! Var helt inställd på ett IG, men icke sa nicke! Känns jävligt bra faktiskt. (ursäkta språket ;P ) Sen på eftermiddagen blev det att dra på utförsäljning av märkes väskor på Libro. Så det blev 2 väskor i från BjörnBorg och en sminkväska ifrån samma märke, samt en väska i från Candy. Förmodligen inget stort märke då jag aldrig hört talas om det innan. Sen blev det också en sport tröja i från Mex. Priset på allt detta var helt underbart. Att jag inte föll ner i glädje tårar är ett under. Nu ska jag dock fortsätta städa och sen kolla igenom veckans alla avsnitt ifrån Paradise Hotel. En rätt bra torsdag alltså.

LÖN

Lönedag idag. Känns jäkligt bra! Skatt har man betalat också. Vuxen poäng! Känns bra. Nu sitter jag dock i skolan och väntar på att denna lektionen är slut. Då blir det lunch innan vi drar ingång med Stylist lektionen och övning inför SM nästa fredag. Lillasyster ska sitta modell och det kommer bli sjukt nice! Lägger upp bilder senare.
Nu är dock rasten slut, got to go!

ONSDAG

Onsdag morgon, sitter i skolan och har det gött! Ingen av guldgubbarna är dock här, men vafan! NÄRVARO! Vaknade i alla fall 0700 i morse. Skulle sitta på bussen 0712. Yes! Men som tur var skulle pappa till Mölndal så fick skjuts! Underbart!
Nu ska jag dock kolla Kenza tyra show.

PUMPAD

Just vart på gymmet och dragit igenom mitt nya pass. Faasen vad jobbigt det var! Helt underbart! Skakar fortfarande i kroppen. Lovin it! Så nu sitter jag med en banan-bär smoothie och kollar "I form med Anna Anka".
Snart blir det dock sängen. Börjar 8 i morgon... Vilket betyder 07.00 bussen. fyfan.

WORK.IT.OUT

Då drar jag (förmodligen) till gymmet med MammaMu, ska bli gött med lite träning! Ska prova mitt nya program jag fick i måndags av en instruktör. Så det ska bli nice!
Nu ska jag dock byta om!

BENNY.

FOTO: JAG

H.O.M.E

Hemma efter en kort dag i skolan, med svenska B, utvecklingssamtal och avslutning på Pizza Hut med pappa! Helt okej dag alltså! Nu ska jag glo lite på dumburken, och kanske spela lite Super Mario?

All i want for christmas, is.... THIS!

En samsung NX100!! Kostar runt 5000 lappen, = LÄTT VÄRT!

.THE.END.

Jaha, då var denna veckan slut. Vart en bra vecka med mycket att göra. Ganska skönt att den är slut. Nu ska jah över till bästavän och ha söndags mys = Naturgodis, vatten, tv och skit snack. Just got to love it.
Ha en bra söndag goingar!
Puss

´TRETTIO

Slutar om 30 minuter. Hörde jag ett underbart? Japp, och det kom ifrån min mage. Fasen vbad hungrig jag är nu! Är typ sugen på all snabbmat i världen. Men icke! Hemma blir det tydligen någon ris. Menmen, det är mat! Ska dock springa till ICA efter jobbet och köpa Naturgodis. Gött!

3 o'clock tick' tock'

Klockan är strax slagen tre = två timmar kvar att jobba. Magen kurrar och sekunderna smyger fram.
OGILLAR!

Fashion by Lanvin

OH MY GOOD!! Ge mig alla kläderna i från H&M's samarbete med Lanvin!!! Blir helt till mig! Har dock mest kollat in skorna, och jag MÅSTE ha ett par! Har också blivit helt förälskad i en röd klänning... SÅ SNYGG! Påminer om 20-30-tals looken blandat med ett cocktail party i New York 2010. Love it!
Pic

Life goes on

Gissa vart jag är? På jobbet! Dock väldigt trött eftersom det blev sent i går. Men det var det värt! Var ju först på middag med alla goingar ifrån stallet, jäklar vad jag skratta! Riktigt roligt! Sen runt halv 12 drog jag hem till Amanda och vi nördade på Youtube, sjukt kul! Kom i säng runt halv 2 - 2, lätt värt! Nu sitter jag då som sagt på jobbet och har jobbat exakt en timma nu. Känns bra. Längtar dock tills jag slutar. Ska nämligen hem till Amanda för lite söndags mys!
Ha det så länge!


Blondie

Då var man blond(are) igen då! Malle gjorde just slingor på moi och är nöjd! Ser ganska solblekt ut vilket är snyggt! Till våren sen blir det att lägga i en mer ask blond färg så jag blir lite mörkare och döljer utväxten. Blir najs!
I alla fall så har jag för första gången i hela mitt liv gjort slingor i hätta på någon. Väntar spänt på resultatet då malle just nu sitter med slingorna i värme.. Resultatet får jag om en halv timma. SPÄNNANDE!
Nu ska jag dock börja städa i shoppen, slutar ju om en timma.

IRONIC

Livet kan verkligen spela sig ett spratt... Igår hade jag och pappa ett snack om hur allt kan gå fel, men att man ändå måste möta vardagen med ett leende. Idag är en sån dag för mig. Började med att jag i morse hällde Juice på gröten ist för mjölk, sen tappade jag smörkniven (FULL MED SMÖR) ner i knät. Sen blev det stress, stress, stress ner till jobbet. Väl framme vid jobbet blir jag lätt fundersam då dörrarna inte öppnats till k-mässan. Kollar klockan: 08.58. Jag börjar 10.. FAAAN. Menmen, that's life!
Böev dock lite gladare när jag kom till jobbet och såg att mina KMS produkter kommit idag. Happiness.
Nu ska jag dock fokusera på jobbet, ikväll blir det "After stable" med folket i från stallet. Mysigt!

Done and done.

Färdig pluggad, rummet är städat och nu återstår bara MIDDAG! Sen blir det lite körteori innan jag kollar Paradise Hotel. Känns som en helt okej dag, även fast jag är sjuk. Håller tummarna för att jag kan gå till skolan i morgon. Längtar fasen dit.. WellWell, nu tror jag ungen är varm, så dax att laga middag!
Bye!

Plugga plugg.

Torsdag efter lunch, jag är hemma och sjuk. Mår dock bättre, så i morgon blir det skola! Nu ska jag dock plugga. SÅ KUL! Eller inte..
Jaja, c u later

WinterWonderland.

FOTO: Jag

Bad father gets bad son.

Sitter nersjunken i soffan och lyssnar på "Bad Father, Bad Son." Grym jävla låt. Gissa vem som sjunger den? IDOL JAY! Han har tydligen varit med i något slags band tidigare, och dom har en skiva släppt på Spotify. Sök på Von Benzo so hittar ni gaalet grymma låtar!
Sitter dock inte här för att lyssna på musik, utan för att... Plugga! Orkar egentligen inte, men ligger liiite efter så måste...
Nog snackat!  Bloggar sen.

Death at a funeral.

Är sjukt sugen på att se denna filmen! Är lite av ett Chris Rock fan, så why not?. Kolla in trailern och bered er på att garva!

But if you're to school for cool

God Morgon, och Hejdå! Nu drar jag till skolan! Slutar dock 11.20 = UNDERBART! Sen blir det plugg.. Menmen! Nu måste jag rusa så jag inte missar bussen!
Bye!

Just shake that ass!

Slänger upp några riktiga pepp låtar inför Helgen! Visst det är bara måndag, men livet är en fest. Eller hur?
Dessa låtarna är ifrån gruppen Far East Movement. Helt SICK va grymma dom är! Kan fasen inte stå still! Så start shakin'.
Like A G6.


Girls on the dancefloor.


If i was you (OMG) feat Snoop Dogg



ANIMAL



NEW LIFE.

Då var jag hemma ifrån läkarn, och all har gått bra! Får reda på blodproven i nästa vecka. Tror dock inte att det är Gluten, men man vet aldrig! Läkarn tror att jag har en "stressad" mage. Vilket betyder att det är slut på all skit mat, oregelbundna mat tider, STRESS, ORO,  KAFFE, Stark mat och godis, cola m.m. Så so long real food, hello Anna Anka food! Här blir det nyttigt till 100%! Detta gäller dock bara nu i början sen kan jag, med måtta, äta skit mat och godis igen. Längtar! Känns ändå jäkligt fint att bli bra i magen igen. Då blir det liksom värt det.
Nu ska jag dock plugga!
Puss!

Peace out!

Nu drar jag till läkarn, håll tummarna för mig!
Peace out!

Monday Morning 10.1

God Morgon babes! Hoppas allt är väl med er! Här är det toppen!
Har dock en jäkla träningsvärk men jag gillar't! Vet ni vad jag ska jag göra i eftermiddag? Jag ska till farbror doktorn och ta blodprover för att se i fall jag är gluten eller inte.. Nervöst! Snacka om en livsförändring om jag är det! Känns som det är lite 50-50 chans att jag är det. Har bestämt att i fall det inte är gluten, måste det bero på att jag jämt är stressad, och oroar mig.
Nu ska jag dra mig!
Bye!

NOW

Lunchen är svald, och klockan är nu 3. Bara två timmar kvar tills stängning! LOVE IT! Längtar som en jäkel till stallet. Där kan jag slappna av.
Nu ska jag jobba vidare.
Bye!


TickTockTickTock, Times tickin'

Lunch om 25 min, är hungrig.  Behöver jag säga att jag längtar?

SATURDAY

Lördag morgon/förmiddag, trött som ett as sitter jag på jobbet och räknar ner minuterna tills jag slutar. Har jobbat i ungefär en halv timma, och det har varit inne... 1 kund?! Håller tummarna för att det blir fler under dagen. Blir så mycket roligare när man har fullt upp!
Ikväll efter jobbet blir det att dra till Houston i stallet. Blir nog en ritt i paddocken, om vädret tillåter. Sen blir det film med Amanda och Louise.
Nej, kanske borde börja Jobba på lite nu?

Friday i'm in love, or sick.

God Morgon alla läsare! Allt väl?
Jag är sjukt förkyld! Går knappt en sekund innan jag behöver nysa igen. Jobbigt värre, men det är fredag!! Allt blir lite lättare då! Dagen till ära ska jag plugga, plugga och sen plugga lite till. Kul? Nej inte direkt, men vad man kan kalla nödvändigt. Senare ska jag dock dra till stallet och rida Houston, sen bort till kärret och ha dressyr med ridskolan. ROLIGT!!! Längtar.
Nu borde jag dock plugga. Tyvär.
Bye!

H.O.M.E

Hemma efter en bil tur med Amanda, som tog körkort i går!! SÅ JÄKLA GRYM ÄR DU ÄLSKLING!! Kändes helt sjukt att sitta i bilen helt själva, men fasen va underbart! Är så glad för hennes skull att jag satt och log hela resan igenom. Helt seriöst, det är sant.
Nu blir det dock lite The Sims spel och sen blir det tidigt i säng. Är förkyld som ett as.
Puss!

Raise your glas if you are wrong in all the right ways!

Nu drar jag till skolan!
PUSS!

I'M DONE!

Jag orkar inte med personer i ens liv som inte glädjer sig åt ens framgångar, skiter fullständigt i intressen, och blir lyckliga av ens misslyckanden. Seriöst! Har fasen haft sådana personer i mitt liv i hela mitt liv. Nu har jag fått nog. Har försökt inte ta åt mig, käfta emot m.m. men nu räcker det! Att vara en den "bättre" personen är inte alltid det bästa. För någon. Visst, man ska inte vara elak och säga saker man inte menar, men man ska inte heller acceptera läget. Jag vet att det finns hur många som helst där ute som känner exakt samma. Så stå på er! Jag har kommit till en punkt då jag känner att jag inte behöver bevisa för människor att jag är bra! Utan att jag vet själv att jag är grym! Detta är förmodligen bara en "period" så jag måste bara påminna mig själv att jag verkligen är det! För ALLA är grymma precis som man är! Man kan bli vad man vill, man kan lyckas med allt man vill, bara man gör det hel hjärtat! Och ÄR SIG SJÄLV!
Som Kurt Cobain sa: Wanting to be someone else is a waste of the person you are.
Ärligt talat, hur rätt har han inte?
Det samma gäller: I'd rather be hated for who i am, then loved for someone i'm not.
Så jag ska intala mig själv (och ni ska intala er själva) detta varje dag, tills man själv tror på det.
YOU'RE AWESOME JUST THE WAY YOU ARE.
.
YES! I feel good! Nu ska jag göra mig i ordning och dra till skolan!
Bye!

Religionkunskap, Gluten och bort glömda böcker.

Yes, onsdag fm, sitter på Religionskunskapen och längtan hem är enorm! Vill hem och gömma mig under mitt täcke och komma fram i slutet av Maj. Har just nu mycket plugg, mycket bil teori, mycket hästar. Japp, mycke krav helt enkelt. Dom flesta kraven kommer dock ifrån mig själv. Måste skärpa till mig!
Har också kommit fram till att jag förmodligen har IBS. Kul. Vilket betyder att jag ska sluta äta gluten. Dock bara för tillfället för att se i fall det blir bättre. Hoppas, Hoppas!
Sen fick jag just ett gulligt mail ifrån Biblioteket. JAG HAR GLÖMT LÄMNA TILLBAKA LÅNE BÖCKER!! Fuuckk! Så det blir snabbt hem, snabbt ner till stan, snabbt hem igen, snabbt till stallet, snabbt hem, sen PLUGG och the sims 3. Underbart!
Nu ska jag lägga fokus på Judendomen. Så slipper plugghögen hemma växa.
Bye!

A day off.

God Morgon gummor och gubbar! Sovit gott?
Det har inte jag. Somnade i går med huvudvärk, vakande i dag med huvudvärk. ORKA! Har tagit på mig glasögonen, druckit 35 liter vatten, och funderar på att ta en huvudvärks tablett. Hoppas bara det går över. Tror i för sig inte att det är huvudet jag har ont i egentligen, utan nacken. Jaja, nu ska jag kolla några avsnitt av SEX AND THE CITY. Den ultimata hemma kuren för ont i huvudet/Nacken.
Bye!

In Chilladelphia

Ligger just nu i familjens slitna fula bruna men så SJUKT underbara fotölj i vardagsrummet. Tänt en brasa, några ljus och dricker thé. Kan det bli bättre? Jo, det kan det faktiskt, Tro det eller ej! Är nämligen ledig i morgon!! U.N.D.E.R.B.A.R.T! Nu ska jag dock fortsätta och mysa!
Puss!



My new favves...

Mina nya örhängen i från Gina Tricot är klart mina nya favvisar! Har velat ha dom i säkert ett år, men aldrig riktigt fått tummen ur och köpt dom. Men i torsdags, då jävlar! And now their mine! Mohahah! Nej, men skämt åsido! Är i af riktigt nöjd över detta köpet. Ett par svarta rosett örhängen i tyg. SÖTA!

TRUE BLOOD

Behöver jag säga mer?

Life is nothing without FRIENDSHIP.

Fick ett sött bokmärke av min bästaste vän i hela världen. Amanda Andersson. Love u daog!

Yesterday.

I går var det en bra dag! Blev mycket shopping och många skratt med goingen Amanda! Mådde dock riktigt risigt på morgonen/förmiddagen, men det blev bättre på kvällen! (thank god for that) På kvällen såg vi SAW 3D och den var lika sjuk som resten av filmerna. Älskar det! Hela filmen blev också mycket bättre när det var 3D. Åh, sjukt häftigt!
I dag är det dock plugg som står på schemat. Orka! Sen blir det också lite spa. Kanske en ansiktsmask, lite manikyr, Japp, skämma bort mig lite alltså.
NU: PLUGG..

4/11-2010

TORSDAG morgon, och jag är så trött. Känns också som att jag är på G att dra på mig en rejäl förkyldning också. Orkar inte nu! Men men, that's life. Idag är det shopping, middag och Bio i Göteborg som gäller! Är så shopping sugen att det knappt kan vara sant!
Nu ska jag strax göra mig i ordning!
Bye!

Mot skogen!

Yes, då drar jag till stallet och Houston för en skogsritt! Hoppas allt går bra. Har aldrig haft honom själv innan, men det ordnar sig! Hoppas dock att underlaget i paddocken är bra, så kanske jag kan rida där ist. Hoppas, Hoppas.
Nu ska jag göra mig i ordning!
Puss!

Ginger Blonde.

Yes, är ett steg närmre emot blond!!! Yeayh! Känns så himla bra! Nästa blekning ska göras under mellan dagarna. Längtar! :D
NÖJD.

Good Mornin' buddy!

God morgon alla! Hoppas ni mår bra, och sovit gott! Det har inte jag. Fast mår rätt gott ändå! Idag är det dax för slingor!! EXCITED! Är dock lite orolig för resultatet... Men håller tummarna för att jag inte ser ut som en tiger kaka när jag är klar.
Nu ska jag käka frukost!
Min gula lilla tik Benny ville vara med på kort! :)

As you can see, trött som ett as!

ACROSS THE UNIVERSE.

Sitter just nu i soffan efter ett jävligt tränings pass på gymmet! Skakade i armarna när jag var klar. Underbart! Nu ska jag dock kolla på världens underbaraste film; Across the universe. Har ni inte sätt den? SE DEN! Det är en musikal med Beatles Covers. Helt underbar.
Så got to go!

Drinkin' coffee, feelin' good and dancing on my own.

Måndag morgon, första dagen på höstlovet, och när vaknar jag? Halv 7... Suck! Men jag är utvilad, och redo för en ny dag! Ska fasen dra mig ner till gymmet idag, jag måste! Sen blir det nog också städning av mitt rum, samt plugg. Och vet ni vad? I MORGON SKA JAG FÅ SLINGOR!!! :D Så min hårfärg blir liite bättre. :) Har redan fått utväxt, och det är ungefär 2 1/2 vecka sedan jag färgade det. En hel cm har det vuxit! Lovin' it.
Nu ska jag dricka upp kaffet och sätta fart!
Juste... Kanske borde sola också?

RSS 2.0