TODAY'S.


Esmée Denters ft. Justin Timberlake - Love Dealer


13.16

Kom precis hem från gymmet, och nu bär det av till Vita Sand med Amanda. Bloggar mer senare, lägger förmodligen också upp dagens.
Puss<3

TODAY'S.

.
Tunika, Gina Tricot.
Cyckelbyxor, Gina Tricot.

The boat that rocked, Rocks my world

Åh! Kollade precis färdig på filmen The boat that rocked. SÅ JÄVLA BRA! Är ju helt galen i sextiotals rock, så det gjorde hela filmen hundra gånger bättre!
.
Dagen har i alla fall spenderats med mina gummor Amanda och Louise. Vi drog till vita sand, för lite sol och bad. Hur gott som helst! Så har nog fasiken fått lite färg. Det gillar vi.
NU; Ska jag dra ut med vovven min på en promenad.
It's all black and white.

God Morgon!

God Morgon folket! Vaknade för kanske 5 min sedan, och det är sjukt ovanligt att jag sover så jäkla länge. Gick och la mig tidigt i går för att jag hade planerat att dra till gymmet tidigt, men nej. Så blir det inte idag.
Istället drar jag ner till kungs med Amanda för att kolla bikini till moi. Behöver verkligen en ny!!!
Aja, det var väl allt vettigt jag hade att säga idag så, God Morgon.

Du klarar ingenting.

Du kommer aldrig ha råd med det.
Du kommer aldrig kunna bo på där.
Du kommer aldrig jobba sådär.
Du kommer aldrig, aldrig, aldrig leva din dröm.
.
Är aldrig och du de enda orden du kan?
Well fuck you then!
JAG kommer ha råd med det.
JAG kommer kunna bo där.
JAG kommer kommer jobba där.
JAG KOMMER LEVA MIG DRÖM!

NU; Undrar ni säkert varför jag skrev detta. Det är för att jag säger NEJ till NEJ SÄGARNA.
Orka vara realistisk hela tiden, fan. LEV DIN DRÖM!
Som dem säger; Reach for the stars.
PUSS

Today's.

Nu drar jag till stan med Louise!

FUCK U RIGHT BACK!

Åh! Glömde och skriva vad som hände mig på hemmakväll i går. Jag var inne för att lämna två filmer jag lånade, sen skulle jag hyra en ny film. När jag valt film och ska betala säger han i kassa; Du har en skuld på 40 kronor.
Jag; Aha...
KassaMannen; Ja, du lämnade in DanceFlick 6 dagar för sent, och Instängd 1 dag försent!
GAAAAH! Grejen är den att jag har alltid trott att om man hyr en film = hyr den i en vecka. Men nej, tydligen inte!
När jag hyrde en film för några veckor sedan, sa dem: Glöm inte att det bara är 1 dag för en film.
Så jag har hyrt på hemmakväll sen jag fyllde 15 och jag fick reda på det nu, när jag var 17.
Jag visste inte om deras "1 film = 1 dag" regel, så vadå. Vill dom att jag ska gissa mig till hur många dagar jag får hyra filmen!!
GAH!
Sen den där instängd filmen, jag hade nämligen varit nere och hyrt 2 filmer, den ena var Instängd. Men när jag skulle kolla på filmen var det sveriges jävla spricka rakt igenom. Så när jag var nere och skulle byta filmen, så säger hon igen; Du vet att det bara är en dag för en film.
Nej det vet jag inte säger jag.
Men du har ju hyrt en film.
Nej, jag har hyrt två.
SKIT SAMMA.
I alla fall så hyrde jag Instängd och den andra filmen på söndagen. På fredagen var jag nere och bytte den, sen lämnade jag in den på söndagen eftersom jag hyrt dem för en vecka. Men då har den lilla jävla idioten bakom kassan satt att jag varit nere och hyrt 1 film!?!?! Så enligt henne skulle den vart inne på lördagen. Men jag hade ju hyrt den på söndagen, och då lämnar man in den på söndagen!!
Så i går fick jag betala en skuld på 40 kronor.
Grejen är den att jag hade kunnat ta skulden helt ok, om det var mitt fel. Men nu är det ju inte mitt fel att idioterna bakom kassan INTE meddelar mig om att man bara får hyra en film för en vecka.
En annan grej som gjorde mig så sjukt arg, är att jag inte fått reda på det för en nu.
Jag hyrde liksom "skuld" filmerna för 2-3 månader sedan. Och sen läste jag på kvittot att om man inte betalar skulden på 6 månader eller något sånt för man betala 1500 kronor istället!
SÅ; FUCK U HEMMAKVÄLL!

As we speak...

I'M MAKING PANCAKES!

Today's.

And my new shoes..

M O V E

Jag vill så sjuk gärna flytta hemifrån! NU!
Satt just inne på booli.se och kollade på lägenheter till salu i kungsbacka och jag hittade flera riktigt snygga för rimliga priser.
Var en del 3:or som var till salu i det ny byggda i söderstan, och även i björkeris. Åh! Bara att hoppas att det finns något ledigt när jag flyger ur boet om 1 max 2 år.
Kommer ha råd att bo själv om jag skaffar ett jobb till.. Så det blir till att hitta en bra praktik där jag senare kan få jobb och sen.... FLYTTAR JAG!

In the afternoon sun.

Sitter nu i solen och käkar middag! Blev tyvär inget med Hanna i dag då hon inte måde så bra.. Stackars gumman! Hoppas hon blir bättre så vi kan ses i veckan i stället!
Men istället för att sitta hemma och häcka ringde jag Amanda, så det blir mys med henne istället! Ska fråga i fall hon känner för ett litet eftermiddags dopp kanske? Nej, nu får jag ta och käka innan maten kallnar.

Go MINT!

ÄLSKAR detta nagellacket!!! It's the best! Och jag vet att ni gillar mina korvfingrar.

And i'm back!

Har inte direkt varit några blogg inlägg denna veckan, men jag har ärligt inte haft lust. Har helt enkelt bara levt livet.
Men nu, I'M BACK!
Kommer nog lägga upp bilder på det jag shoppat denna veckan. Blev en hel del... Lyckades faktiskt göra slut på nästan hela lönen. Men som tur är får jag pengar på Måndag igen (studiebidraget) Fast ska förmodligen åka till Ullared då så de "nya" pengarna kommer inte finnas länge i plånboken. Men så är det!
Idag ska jag träffa HannaG vilket var mer än ett tag sedan, så det ska bli riktigt kul!
Nu: Ska jag käkäa upp min frukost.

Iphone.

Fick min efterlängtade Iphone idag!
TACK M&P


10.33

God Morgon!
Hoppas allt är bra med alla!
.
Jag vaknade för kanske en timma sedan och jag har sovit så himla djupt. Hur gott som helst! Så nu sitter jag här i soffan, utvilad med en stor latte. Det är man borde ha det varje morgon.
Idag blir det att träffa Nathalie och Emilia för en fika. Hur mysigt som helst! Har inte träffat Nathalie sen skolavslutningen för nästan 2 veckor sen. Så det ska bli grymt kul att träffa de två guldgubbarna idag! Nu ska jag locka håret!
C U LATER.


Kaffe, Lön, Knäckebröd och Harry Potter

Yes, That's my life!
Har verkligen inte orkar blogga dessa dagar då solen vart framme och jag haft mycket skoj för mig!
Igår var det mys med EmiliaT på stranden och "grill-kväll" på kvällen, men det orkar jag inte skriva om så jag slänger upp bilder i morgon istället! För det är faktiskt som man säger, en bild är mer än tusen ord.
.
I dag har jag i alla fall varit en mini stund på gymmet, men varken jag eller AmandaA hade ork så vi körde "måstena". Vilket i mitt fall är Mage, Rygg och Arm. Sen drog vi hem för frukost och en snabbis ner på kungsmässan.
När jag kom hem väntade ett brev som kom i från västra frölunda (?) Jag öppnade det och där låg ett papper med min första lön!!! WIIE! Det kändes ljuvligt. Så i morgon klirrar det till fint i plånboken!
Sen mumsade jag och AmandaA hemma gjorda knäckebröd till en Harry Potter film. I love being a geek.
Nu ska jag dock gå och lägga mig. Imorgon blir det nog övningskärning med Mamma, sen fika med EmiliaT och NathalieA. Gillar!
Puss!

E N E R G I.

HAR SÅ SJUKT MYCKET ENERGI! DON'T KNOW WHAT THE F*CK I SHOULD DO?!

Got 2 have...

SOLSKYDD (!) Från Hawaiian Tropic!

Breakfast in the sun.

Sitter just nu med lilla mamma och äter frukost ute i solen. Hur gott väder som helst idag! Så jag och EmiliaT drar till sätila för en lååååång och skön dag vid sjön!

Breakfast - 10.11

Åh, vad jag älskar att äta "riktiga" frukostar! Man hinner ju inte göra det när man ska upp tidigt till skolan/jobbet, för man har inte tiden att sitta och njuta av sin frukost, eller tiden att göra frukosten innan man ska vara färdig och on the road. Så när jag är ledig blir det frukost. Big time!
Idag blev det havregrynsgröt vilket är nyttigt och så jäkla gott! Till detta tog jag lite sommriga jordgubbar, och självklart min älskade latte!
It ain't breakfast without coffe.
.
Nu sätter jag mig i solen en stund innan regnet kommer.

Oskar Linnros.

Alltså, jag är helt galen i Oskar Linnros nya album!! CAN'T GET ENOUGH! Beatet i låtarna, texterna, ah allt är så jäkla bra! Får liksom sommar känsla i hela kroppen!
Så jag slänger upp de grymma låtarna, "Din Mamma", "25", "Från och med Du" och sist men inte minst "Debut".
Here you go.

DIN MAMMA.

DEBUT

25

FRÅN OCH MED DU
.
.
.
Och det var dagens, Veckans, eller va fan, Årets (!) musik tips från moi!
Ha det.
FRÖKEN BJÖRCK

Give me some lace.

.
.
Något som jag gått och totalt kärat ner mig i just nu, är spets tightsen. JUST LOVIN IT! Man kan bära en outfit i hel svart (which i love) men med ett par svarta spets tight till blir det inte för mörkt! Helt underbart! Kan ju även ha det under en kort sommar klänning när solen inte riktigt vill visa sig.
Det känns som att spets tightsen tillhör något av sommarens måsten.
FRÖKEN BJÖRCK

Go Blue!

 

Om det är något jag måste shoppa när lönen trillar in är det ett blått/turkost nagellack.

Så sjukt snyggt nu när man har fått lite färg!

LOVE IT!

FRÖKEN BJÖRCK


14.31

Åh, vad skönt det vara tt få sova ut i dag! Vaknade faktiskt halv 1. Alla ni som känner mig vet att jag ALDRIG sover så länge, men i dag/natt gjorde jag det.
I går var en bra dag på jobbet, även fast jag var sjuk. Men jag knaprade halstabletter, så jag klarade det fint.
På kvällen blev det sedan mys med LouiseW. Vi gjorde väll inget speciellt då vi båda jobbat på dagen. Men det var mys och träffa henne!
.
Nu sitter jag dock och kollar på inspelningen av det "Kungliga Bröllopet". Det är så himla fint, och hennes klänning är så himla vacker.
And that's all.
FRÖKEN BJÖRCK

McCdonald's.

Sitter just nu och kollar på dokumentären "super size me" som handlar om en man som bestämt sig för att testa vilka konsekvenser som uppstår om man lever på BARA McCdonald's mat i en hel månad.
Haha, känner mig lite konstig som tittar på detta, och ser hur han bara mår sämre och sämre, hur han spyr upp maten han just ätit också vidare, men ändå blir jag sugen på McCdonald's. Fast jag får hoppas att det beror på att jag levt på blåbärs soppa hela dagen. Älskar verkligen att ha ont i halsen. Eller inte.
FRÖKEN BJÖRCK

DAMN!

Som jag trodde så är jag nu sjuk... Fan! Skulle ju spendera hela dagen på stranden med en saknad Emilia. Men nej, min kropp vill tydligen inte samarbeta. Så jag ligger nu i soffan och kollar på någon svenska B-film från 2004. Känns som ett jätte roligt sätt att spendera sin fredag på. Eller inte.
Får bara hålla tummarna och hoppas att jag mår bättre i morgon. Känns ju sådär att jobba och mås skit. Sen är man ju inte så himla snygg heller med en infektion i kroppen.
Äh, det är väll bara att vänta och se.
FRÖKEN BJÖRCK

Not now!

F-N! Sitter här med humöret inställt på hur-arg-som-helst, eftersom jag håller på att bli sjuk... Inte nu! Ska ju jobba på lördag, och i morgon ska jag förmodligen dra till åsa med Emilia. Som det känns i halsen, huvudet och resten av kroppen nu, lär jag inte lämna sängen på dagar.. Alltså jag orkar verkligen inte med min kropp i bland! Nu blir jag förmodligen sjuk bara för att jag tränat får "hårt" och sovit för dåligt.. Blir fasen jämt så här när jag verkligen satt igång med träningen på riktigt.
Nej, ikväll blir det en varm kopp thé och en bra film. Sen blir det tidigt i säng och att hoppas på det bästa.
Ha det.
FRÖKEN BJÖRCK

Good morning sunshine!

Sitter nu ute i solen efter två grymma timmar på gymmet, och en underbar frukost! Ska snart dra på mig bikinin och försöka få lite färg. Men först ska jag nog lägga in mina nya låtar på Ipoden. Har haft samma gamla låtar i 3 veckor eller nått nu, Har verkligen inte orkat lägga in de nya låtarna. Aja, Enough talking.

FRÖKEN BJÖRCK

Årets första dopp, 2010

Haha, kollade just igenom bilderna från badet idag och vad ska man säga? Dem var verkligen INTE okej.
Så jag slänger upp den mest "normala" bilden, bara för att.
Yeah, i know. WE LOOK DAMN GOOD!
FRÖKEN BJÖRCK

Swim baby, swim!

Då var årets första dopp gjort! Det var hur kallt som helst i vattnet när man satt i båda fötterna i vattnet, men sen när man doppat hela sig blev det sjukt gott! Men det var fortfarande lite för kallt, så jag och AmandaA gick istället upp och la oss i solen. Fick nog fasen lite färg! Ljuvligt! Bilder kommer upp senare.
Just nu sitter jag och väntar på att AmandaA ska komma över, sn blir det nog lite kortspel, och en massa snack. As always.
FRÖKEN BJÖRCK

Hur mycket vägde du sa du?

Jag måste bara säga en helt sjuk(!) sak som jag stört mig på så fruktansvärt länge. Det gäller vikt, och kropps ideal. Jag förstår mig inte på det. Som när jag var i simhallen med klassen, och jag tillhör en av de "större" i klassen, dock är jag inte tjock, men hela jag är både lång och bred. I alla fall så va det jag och tre andra tjejer kvar i omklädningsrummet, då en av dem plötsligt säger: Alltså jag väger bara 58 kilo, jag borde väga 65. De andra som hörde detta blev helt till sig och vägde sig också. Dem vägde som dem skulle, och det samma gjorde jag. När jag kliver av vågen slänger sig en av tjejerna hur sig; Hur mycket vägde du?? Jag svarade såklart ärligt och sa 79 kg.
Jag märkte med en gång hur alla började stirra på sina fötter innan de lyfter blicken och klämmer ur sig ett "ojj, men det är väll mest muskler?"
Jag nickade bara, innan jag fortsatte sätta på min foundation.
Grejen är inte den att hon sa att det var "mest muskler" men att hon började med att kolla in sina (förmodligen) väldigt intressanta fötter innan hon började meningen med "ojj". Vadå ojj? So what, jag väger 79 kg? Spelar vikten någon roll? Jag bryr mig inte om min vikt efter som jag tränar som jag gör, och eftersom att 2 kg muskler kan jämföras med 1 kilo fett. Så det finns säkert folk som väger en tredje del, eller även hälften av det jag gör som är tjockare än mig, bara p.g.a. att de inte tränar, och att deras kropp då består av fett. Så genom att hela tiden bygga nya muskler lär jag inte gå ner i vikt, utan tvärt om. Sen är det ju så också att jag är 1.80 lång, och jag väger där efter. Sen säger jag inte att min kropp är ett muskel paket, men jag mätte min fett procent häromdagen, och den ligger där den ska. 33% fett är överviktig och jag har en fettprocent på 22.3, så jag är fullt normal! Sen får alla människor i världen hålla på att ojja, om min vikt, men fuck them!
.
Det samma gäller min träning, det första dem frågar är; Hur mycket har du gått ner då sen du började träna?
Ingenting säger jag. Klart jag har förlorat några cm i midjan, men jag tränar faktiskt mest för att bygga muskler, eftersom jag vill ha en tränad kropp!
Jag kanske är sjuk i huvudet men jag älskar vältränade kroppar. Tycker det är hur snyggt som helst! Tjej eller kille spelar ingen roll, det är snyggt! Sen ser man också hälsosam ut, vilket är etthundra gånger snyggare än en kropp som ser ut som att ha/hon levt utan mat och vatten i hela sitt liv.
Om man ska ta kändisar som exempel, så är väl Beyoncé mycket snyggare i kroppen än vad Nicole Richi var när hon var som tunnast?
.
Det jag vill ha sagt med denna texten är att; Flickor och Pojkar, FUCK THE IDEALS!
.
.
.
Vad tycker ni om dagens kropps Ideal?
FRÖKEN BJÖRCK

I'm learning to fly, but I ain't got wings.

Hallå bloggen! Hoppas allt är bra med er!
Jag har det hur gott som helst i solen. Det är så himla skönt väder ute! Älskar verkligen svensk sommar när solen skiner som mest! Finns typ inget som slår det.
Jag började i alla fall dagen med en PowerWalk med hundarna. Hur skönt som helst! Sen körde jag lite styrka när jag kom hem. Hur gött som helst. Tycker jag varit duktig denna veckan, eftersom jag tränat varje dag. Men det gillar jag! Visst kanske inte är "jätte" motiverad varje gång jag drar till gymmet, eller slänger mig ut på spåret med hundarna, men sen tänker jag på alla muskler jag kommer ha och då blir det faktiskt så himla mycket lättare!
Men nu ligger jag som sagt i solen med Tom Petty & The heartbreakers gamla hit - Learning to fly. Har totalt kärat ner mig i denna låt! I'M LOVING IT! Tycker hela låten bara skriker sommar.
Ojj, nu bränner jag snart ryggen.
Got to go.
FRÖKEN BJÖRCK

Update 22.38

En liten uppdatering från solbrända lilla mig. Sitter just nu framför datorn med ny målade naglar och surfar runt på nätet, med Oskar Linnros nya skiva dunkandes alldeles för högt ur högtalarna på datorn. Men volymen kan ju egentligen inte göras något åt. En bra låt blir bättre med lite volym! Och hans låtar är så sjukt grymma! Så om ni inte kollat in den förre detta Snook medlemmens nya sounds så gör det!
Snart drar jag mig nog till sängs. Är så SJUKT trött. Så det ska bli ljuvligt med lite sömn. Imorgon blir det nog mestadels till att sola, sola, hälsa på LouiseW gumman på jobbet innan jag och AmandaA åker till sten sjön och tar årets första dopp!! Kommer bli så otroligt gott att få bada igen! Jag älskar att bada, så jag förstår egentligen inte varför jag inte gjort det än? Aja, I morgon är det dax.
Nu går jag och lägger mig. Skriver ju inget vettigt ändå.
God Natt.
FRÖKEN BJÖRCK

18.19

Hallå!
Allt bra med alla?
Själv är det ljuvligt. Sitter här och lyssnar på Milow och drömmer mig bort. Känns som det var längesedan jag njöt av att bara vara jag. Borde man egetligen göra oftare. Bara sitta, med sin favorit låt på volym 1000, luta sig tillbaka och bara vara. Ljuvligt. Fast jag måste nog avbryta mig själv, och gå ut och måla naglarna snart. Har funderat på Korall, tycker det är en så go färg att ha på sommaren då man är lite brun. Med betoning på lite.
And that's all.
FRÖKEN BJÖRCK

Yolanda Be Cool & DCUP - We No Speak Americano.

Jag har gått omkring här hemma, på gymmet, på stan, Ah i princip över allt och nynnat på denna j-vla låten! Och jag älskar den!! Den är så sjukt annorlunda fast ändå inte på något sätt. Jag gillar det!
Den sticker ut lite om man jämför med andra "party" låtar, och jag dras helt till sådana låtar.
The song is...

FRÖKEN BJÖRCK

Give me some sunshine.

Så himla skönt var det att vakna i morse och se solen lysa igenom min gardin! Blev så himla lycklig att jag drog till gymmet. Hade nämligen planerat att dra dit i dag, och kände att det var bättre att dra dit innan 12 då det nästan alltid är som "varmast". Så det gjorde jag, och det var som vanligt hur gott som helst att träna.
Nu ligger jag dock ute i solen som en strandsatt val och bara har det gott. Fast blir lite rastlös när solen går i moln var femte minut. Men bättre det än regn.
Sen blir det till att träffa min älskade, och så sjukt saknade vän LouiseW. Jag har inte träffat henne i mer än 10 minuter på 2-3 veckor. Det är SJUKT länge. Men idag it's time! Ska bli så sjukt roligt, och mysig och allmänt grymt.
Nej, nu ska jag bara njuta av solen en stund till innan den går i moln för dagen.
Ha det gott.
FRÖKEN BJÖRCK

Beyonce - Why don't you love me

Är helt galen i den här videon! Har sätt den ett antal gånger, men låten har liksom aldrig fastnat, För en nu.
Tycker stilen och hela upplägget av videon är SÅ SJUKT BALL! Så jag slänger upp den här på bloggen.
Here you go.


FRÖKEN BJÖRCK

H O M E - 1 5 . 4 1

Äntligen är jag hemma efter ett hårt pass på gymmet. Det var så sjukt härligt att träna så jag tog i utav bara h-vete. Så det var riktigt gott, och nu är jag totalt ur pumpad på energi. Hur härligt som helst!
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen blir det nog att titta på Unga Mödrar innan jag träffar AmandaA senare ikväll.
Nej, nu får jag hoppa in i duschen.
FRÖKEN BJÖRCK

PowerWalk & Gymmet!

Puuuh, kom just hem från en svettig powerwalk, men har fortfarande sjukt mycket energi kvar. Gjorde nämligen en latte i morse med extra mycket krut i och det känner jag av. Men jag var så sjukt trött i morse så jag behövde verkligen det. För att göra av med all min energi drar jag till gymmet. Hur gott som helst! Fick lite ångest attacker i natt då jag egentligen skulle tränat i går, men satt framför datorn hela dagen.. (pinsamt..) Så extra mycket krut i kaffet = extra mycket träning.
Bloggar när jag kommer hem igen!
FRÖKEN BJÖRCK

Breakfast without milk..

Vaknade i morse (som varje morgon) och skulle upp och äta frukost. Fann vara ett litet mega problem. Vi har ingen mjölk, och det blir lite svårt att äta flingor utan mjölk. Eller svårt blir det ju inte, men gott? Nej, inte direkt.
Så lilla pappa skulle skjutsa syster till konfan och sen handla mjölk.
Opps, nu hör jag honom låsa upp dörren. Men det är väll som man säger; När man talar om trollen.
FRÖKEN BJÖRCK

zZzZzzzZzzz...

Jag är så galet trött att det inte kan vara sant. Har bara suttit och varit trött hela dagen. Har i för sig världens allergi men ändå.
Hoppas det är sol i morgon så kan man ju i alla fall lägga sig ute i solen och sova en timma eller två. Känns så sjukt tråkigt att det ska regna och blåsa så här i början på sommar lovet. Men that's life.
Nu har jag inget mer att skriva så jag gör inte det. Skriver alltså.
Drar mig istället ut i köket och gör mig en kopp thé innan jag sätter mig framför en halv bra film på 4:an. Älskar söndags kvällar. Inte...
FRÖKEN BJÖRCK

13.57

Söndagar... Dem är så sjukt härliga när man vet att man inte behöver gå upp tidigt dagen efter. Så jag sitter här och bara njuter av att vara ledig i 10 ljuvliga veckor! Hade dock tyckt det varit lite bättre om solen kunde visa sig, men nej. Jag får nog stå ut med regn och blåst dagen ut. Har i alla fall hört att det ska bli bättre i veckan, så hoppas, hoppas.
Sen har jag funderat lite på det där med Iphone. Om man skulle köpa sig en sådan kanske? Jag vet inte.
Har varit nere på 3 och frågat och skillnaden mellan den "gamla" Iphonen och den nya som kommer nu i Juli/Augusti är inte stor. Skillnaden är typ designen och bättre kamera, Samt priset. Tycker nog faktiskt att den gamla Iphonen är snyggare i designen, och att kameran är sämre spelar mig igen roll. Jag vill ju ändå bara ha en musik mobil, och det finns ju spotify på Iphonen och det gillar vi! Sen är det ju det svåra beslutet om vilken färg man ska välja.
Den finns i vitt och svart, och jag vet inte vilken jag ska välja i sådana fall. Jag älskar ju svart, och jag älskar vitt.
Och både min dator och TV är vita, så varför inte satsa på en vit telefon? Det känns faktiskt som att alla som har en IPhone har den svarta, så det känns ju också lite roligare då att välja den vita bara för att.
Äh, det är ju inget som ska köpas i dag så jag hinner nog bestämma mig. (Hoppas jag :P)
NU: Ska jag spela The Sims.
Oh yes, I'm a geek
FRÖKEN BJÖRCK

Skol avslutning '10.

Lägger upp bilder på mina guld gubbar från skolavslutningen!
Brunthår: EmiliaT
Rötthår: NathalieA
Röd/Blond: SofiaB.
Och det var mina FINA GUMMOR!
Fröken Björck

Finally!

Äntligen så har man sommarlov! Tio veckor av absolut ingenting.. Som har med skolan att göra i alla fall! Kommer fylla varje dag av sommaren, med UNDERBARA vänner, Musik, God mat, Massor av träning (!) och självklart sol!
Har känt på mig hela året att det kommer bli en bra sommar. Så nu är det bara att hålla tummarna på att det verkligen blir det också!
Fast det känns faktiskt rätt konstig att hela mitt första år på gymnasiet redan är över. Det har gått så sjukt fort! Känns som det var i går jag med nervösa steg gick igenom den enorma ljushallen för första gången. Men icke. Det var f-n ett helt år sedan. Det är galet!
NU: Drar jag snart över till AmandaA då vi planerat en mys kväll.
FRÖKEN BJÖRCK

AVSLUTNINGS DAGS!

Äntligen är det dags för skolavslutning! Helt underbart! Nu väntar det 10 veckor ledighet ifrån allt som heter matte böcker, och tidiga mornar. UNDERBART!
Känns så skönt att man klarat av första året av gymnasiet och bara har två kvar. Men jag längtar faktiskt redan till att komma tbx till skolan, då vi ska få helt nya lokaler, och öppna en "stylist" shop! Kommer bli otroligt roligt! Men först sommarlov alltså.
Hade faktiskt tänkt ha mina monster klackar på 10-12 cm, men dem är gjorda i seden och det känns sådär kul att springa om kring i dem i regn.. Så det blir nog mina gladiator klackar som inte är riktigt lika höga, men lika snygga!
Nu måste jag rusa. Slänger nog in en "Today's" innan jag drar mig till skolan.
FRÖKEN BJÖRCK

So far, so good.

Mängder av ideér har poppat upp i huvudet på mig under eftermiddagen. Dock har jag ingen bra bild till header, och "korall" färgen fick jag inte riktigt till, så jag kör en lax-wannabe färg så länge. Det är i alla fall mycket bättre än tidigare design. Känns kul att få lite färg här på min annars svart-vita blogg.
Nu ska jag fortsätta med designen.
FRÖKEN BJÖRCK

New DESIGN

Jag vill ha en ny design! Är så sjukt trött på min header att det knappt är sant! Sen känns hela grejen med svart-vitt tema så tråkigt nu på sommaren! Vill ha färg! Funderar på typ korall rosa, eller ljusbrun eller något. Aja det löser sig nog. Det gäller nog bara att jag sätter mig ner och funderar!
Så det gör jag nu.
FRÖKEN BJÖRCK

It's raining men...

...Eller, Ah, man kan i alla fall få önska att det gjorde det ibland! Men eftersom det (tyvärr) inte regnar hunkar, så regnar det vatten... Tror fasiken att det har regnat varje dag sen i måndags. Tycker det är så fel det kan bli. Jag menar, det är juni! HALLÅ! DET SKA VARA 30+ OCH VINDSTILLA! Men nej, det ska regna, sen ska det regna, och sen behöver vi ju faktiskt lite mer regn. USCH!
Nej. Nu sätter jag på en film.
FRÖKEN BJÖRCK

OnsdagenDenNiondeJuniTvåTusentio

God Morgon!
Så grymt skönt att det bara är 2 skol dagar kvar, sen är det fredag = Skolavslutning! Underbart!
Hoppas bara att det inte regnar.. Hade nämligen tänkt ha på mig klackar! Har inte haft det på år och dar då jag har haft problem med fötterna. Men not any more!
Skolan idag har vi bara engelska, så jag drar till gymmet direkt efter. Har på riktigt varit skit dålig på att träna denna månaden.. Men så är det i bland!
Nu ska jag hoppa in i duschen.
Ha det!
FRÖKEN BJÖRCK

FRENCH...

Sitter och målar naglarna. Fransk manikyr fick det bli!
FRÖKEN BJÖRCK

JAAAA!!!!

IDAG KOM MINA EFTERLÄNGTADE FILMER OCH CD-SKIVOR!!!
Så nu bär det snart av till IKEA för att kolla hyllor, så jag har något stans att
ställa alla skivor!

FRÖKEN BJÖRCK




TODAY's.

Kofta - Gina tricot, Vitt linne - BikBok,
Jeans Leggins - Gekås, Sjal - Gina Tricot.
I morse vaknade jag, tittade ut genom fönstret och tänkte: Vad f-n ska jag ha på mig?
Det är inte sol, och det regnar inte...
Så det blev mina basic boring plagg. Men när jag just skulle gå till bussen ser jag den blommiga sjalen.
YES! Tycker den "piggar" upp hela outiften. Gillar det skarpt i alla fall!
SÅ den enda jag har kvar att säga nu är...
VÅGA BLOMMIGA ACCESSOARER!

FRÖKEN BJÖRCK


07.40

God morgon!
.
Sovit gott? Mm, Ja med! Fast det tog en bra stund innan jag somnade. Låg säkert i en - två timmar, och bara vred mig i längtan efter att få sova. Men här sitter ja nu, inte helt utvilad dock, men ändå, Jag är vaken! Kommer i för sig bli sen till skolan med det är bara 20 minuter. Det är ju sista veckan och jag vet att jag egentligen borde kämpe mig igenom varje skol dag men jag orkar faktiskt inte. Jag har absolut ingen ork i kroppen. Så jag behöver verkligenVERKLIGENverkligen sommarlov! Längtar så in i bomben tills på fredag.
Fast nu är klockan mycket. Måste gå....

FRÖKEN BJÖRCK



P E R F E C T

Sitter just nu i soffan med en STOR skål med glass, och en deckare på slagen på tv:n. HELT UNDERBART!
Tidigare idag träffade jag AmandaA och vi käkade lunch och umgicks med allas våra älskade New York vänner. (Sex And the city alltså) Men, så skulle hon dra och träna nu runt 3 så det blev hem gång, och that's the reason att jag umgås med TV:n i min ensamhet för stunden. Men visst är det underbart i bland att sitta och dega i soffan i sin stora sov t-shirt, håret uppsatt i en ful knut, glassskålen på bordet och dvd-kontrollen i högsta hugg. Jag ÄLSKAR det! Speciellt när det regnar.
Sen är det också ett sätt att fördriva tiden när man väntar på någon eller något. Så medan jag väntar på AmandaA så slänger jag upp en bild på min STORA & GOA skål med glass!
oh so good.
FRÖKEN BJÖRCK

Living is easy with eyes closed, misunderstanding's all you see.

FRÖKEN BJÖRCK

SHOWER TIME!

Nu blir det duschen och sen hem till AmandaA. Vi ska ha "Sex And The City" Marathon, i regnet. Mysigt!
Ska träffa henne om 25, så Got to go.
FRÖKEN BJÖRCK

Wake up in the morning feeling...

...så trött! Hars ovit så sjukt dåligt i natt att det knappt är sant. Fick någon slags allergi chock eller något, mitt i natten, så jag fick stänga fönstret och då blev det bättre. Dock så blev det hur varmt som helst, och det fick mig att tänka på låten 800 grader med Ebba Grön. Så den låg jag och nynnande på fram till 5 tiden, innan jag somnade igen. Så det blir ingen skola för mig idag. Eller skola var det ju egentligen inte. Det var "Vandrings-dag", sen regnar det också så man blev ju inte direkt mer pepp på att vandra ute i skogen. Så det blir nog att umgås med tv:n och förmodligen också AmandaA.
En trött men lycklig fröken björck med sin älskade Green day tröja.
FRÖKEN BJÖRCK

FLOWER

Tog lite bilder på en fin blomma igår. Har dock inte den blekaste om vad blomman heter, vet bara att den är fin.
Men det är good enough for me.
PIC.







FRÖKEN BJÖRCK



It's a summer thing.

Så himla gott väder har det varit idag! Har till-och-med lyckats bli lite brunare. Så gott! Nu sitter jag här i soffan och väntar på att AmandaA ska komma över. Blir nog till att spela kort och lyssna på go musik. Like always.
Nu hör jag att hon stänger dörren.
När man talar om trollen.
FRÖKEN BJÖRCK

Right now..

Sitter jag i solen och har det...
GÖTT!

CDON.com.

Jag bara älskar cdon.com! Har just beställt hem 2 skivor, och 2 filmer. Totala summan? 266 kr!! Och då är 29 av dessa frakt!! Helt underbart!
Jag beställde:

Den underbara filmen Dumpad.

En film jag har hört talas om, och vill se.
L.A. Gigolo

Ne-Yo:s goa skiva: Year of the gentleman.

And last, but not least: FOO FIGHTERS - SKIN AND BONES!
FRÖKEN BJÖRCK

GREEN DAY!

SHIT VILKEN KONSERT! Det smällde var och varannan minut! UNDERBART! Och pricken över i:t var att det inte bara var grym musik. Det var f-n i mig show! Loved it!
.
Men innan det var dax för green day, var det jobbet. Min absolut första arbetsdag på salongen. Jag gjorde några små tabbar, men annars inga problem. Är så sjukt glad över att ha fått det jobbet, Det är så sjukt goa människor som jobbar där, och jag trivs verkligen som fisken i vattnet!
NU blir det ut i solen!
FRÖKEN BJÖRCK

LIVING IN THE WORLD BASED ON MUSIC.

Tänkte slänga upp några goa låtar, som jag lyssnat Non-Stop på, på min älskade Ipod.
Here you go.

Sidney Samson ft Wizard Sleeve - Riverside (Let's Go)

Rasmus Seebach - Natteravn

Maskinen - Pengar

Milow - One of it

Och det var allt.
FRÖKEN BJÖRCK

SOVMORGON!

Varför är det så ljuvligt att ha sovmorgon? Jag bara älskar det! Och något som gör saken lite bättre är att jag inte börjar för än klockan 2 och slutar sedan 3. Är det underbart, eller är det underbart?
I morse vaknade jag också till ropen från lyckliga Kungsbacka studenter. Är så fruktansvärt avundsjuk, men om 2 år är det dax för lilla mig! Och nästa år är det två av de viktigaste personerna i mitt liv som tar studenten. Kommer blå så sjukt roligt! Längtar!
Nu ska jag ut i solen, och bättra på brännan!
FRÖKEN BJÖRCK

WONDERFUL, BEAUTIFUL SHOES.


FRÖKEN BJÖRCK

Lil Wayne ft. Nicki Minaj - Knockout

Helt DunderGrym sommar låt.


FRÖKEN BJÖRCK

AWSOME DAY!

Hallå, Hallå igen!
Dagen har varit riktigt mysig! Den spenderades som sagt med JuliaB.B och vi började med lite fika och "fönster-shopping" sedan blev det hem gång och lite stekande i solen. UNDERBART!
nu sitter jag här framför datorn och väntar på att mamma lilla ska duscha klart så vi kan kolla på The mentalist. Känns som ett bra sätt att avsluta dagen. Fast jag har så grymt mycket energi att jag faktiskt hellre hade varit på gymmet. As we speak. Men i morgon kommer jag i alla fall dit, och det ska bli riktigtriktigt gött! Känner mig lite pluffsig efter två veckor utan träning. Så i morgon är det HÅRD TRÄNING som gäller, och förmodligen samma under resten av sommaren.
Ha det gott.
FRÖKEN BJÖRCK

Oh sunny day.

SÅ gott att vakna när solen skiner in igenom gardinerna. GILLAR!
Idag ska jag träffa JuliaB, och vad ska vi hitta på tro? Inte en aning. Men det kommer vi la på under dagen.
Vad jag vet är att det ska bli riktigt roligt att träffa den bruden!
Och nu kommer jag verkligen inte på något mer att skriva så jag skriver helt enkelt inget mer.
Ha det gott.
FRÖKEN BJÖRCK

The girl with the blue eyes.

Sitter här i soffan, TOTALT slut i kroppen efter ett "Wii fitness Active" pass. Har säkert druckit en liter vatten, och det känns i kroppen att jag inte tränat på ett tag. Men på torsdag får jag börja träna på riktigt och det ska bli såå skönt! Har längtat som bara den, och äntligen (!) är den dagen här. Snart.
Dagen i skolan har i alla fall varit lugn. Min matte lärare sa att han satt G på mig i matten, men att han vill att jag ska kompletera (stavning) upp de delar jag varit sämst på. Så det ska jag göra på Torsdag!
I morgon är det onsdag, och ah. Det är bara onsdag. Finns inget mer att säga om det.
Men nu ska jag dra och dricka lite mer vatten.
FRÖKEN BJÖRCK

Today's.

Tunika - Gina Tricot.
Cykelbyxor - Gina Tricot.
And that's all.
FRÖKEN BJÖRCK

RSS 2.0