PAINT

När man målar behöver man 2 saker, alla redskap och MUSIK. Så jag slänger upp den officiella målar låten.

Usher ft. Pitbull - DJ Got Us Falling In Love


FRIDAY I'M IN LOVE.

Då var det dags att måla (igen). Men jag ser resultat och det blir jäkligt snyggt!
I kväll tar jag dock ledigt ifrån inreda-mitt-rum världen och träffas S, E OCH N. Blir lite middag inne i Göteborg. Nu måste jag dock fortsätta måla.
Måla, Måla, Måla..

Nöjd Tjej.

Har just spacklat klart väggar, och målat färdigt tak! Nöjd! Lite trist dock att jag inte kan börja slipa för än 8 - 9  i kväll.. Men det är så det är!
Funderar istället på att putsa fönstret, och lister och lite så. Är pigg som-fan, så nu ska jag helt enkelt börja putsa!
Ha det gott!

Let's paint it white.

Äntligen (!) ska jag börja måla mitt rum vitt! Måste dock spackla några delar av rummet, och måla taget vitt först, men jag kommer igång. Ska försöka vara färdig till i morgon kväll, men man vet aldrig. Gäller bara att måla på och hoppas på det bästa!
NU; Ska jag åka till Janne's för att handla färg!
Puss

It's a new start.

ÄNTLIGEN så ska jag börja rensa upp mitt rum för att senare börja måla! Ska bli så sjukt roligt! Så hela dagen spenderas i mitt rum, och sedan i kväll blir det ett Indoorwalking pass. Underbart!
Bloggar mer sedan, känner att det är bättre att jag börjar rensa nu när kaffet börjat verka.
Ha det gott!

Movie night with ma' girl!

Hello bloggen!
Har varit sjukt dålig på updates dessa dagarna men jag ska försöka att bli bättre på det. Jag lovar!
Dagen började med att jag skulle på en lins-undersökning hos optikern. Halv elva trodde jag att tiden var men icke, halv 10.. Så jag missade min tid, men det gick att lösa så klockan 11 var det min tur.
Han konstaterade typ vilka linser jag skulle ha, men tyvärr hade dem inte just dem hemma. Så i'll be back on monday för att prova linserna. Spännande!
.
Sen träffade jag älskade Amanda och vi drog oss till sten sjön för ett dopp och lite solande! Ikväll blir det filmkväll, och vi ska se Snabba Cash (!) och umgås med älskade Ben&Jerry's.
Ha det gott!

It's just a feeling.

Är så jäkla hungrig att det inte är sant! Dum som jag är tittar på jag mat program.. Kan ju lugnt säga att det inte gör mig mättare!
Jag brukar alltid ha en hungerkänsla de första dagarna när jag kör GI-dieten. Beror nog på att det inte innehåller socker, och min sockertand är enorm! Men jag mår bra av det här och om 2 dagar är jag mätt! Underbart! I can't wait.
Nu ska jag kolla klart på programmet och läskas av allt gott!

GI.

Ny vecka, Ny början! Nu kör jag nämligen GI-dieten i två veckor vilket innebär inget socker, eller snabba kolhydrater! Underbart!
Har tagit mått och vägt mig för att se hur mycket jag förändras kroppsmässigt på dessa två veckor! Spännande som attans kan jag säga!
Nu är det dock dags för frukost.
2 kokta ägg, 2 skivor rökt skinka, Paprika ringar och majonäs! Gott.

Last night.

Slänger upp två bilder från gårdagen.
Emilia och Nathalie.
Och Emilia i väntan på Pendeln ngn gång vid 4 tiden.

I spent my day in chilladelphia.

Hallå! Haft en bra Söndag? Min söndag har varit underbar! Kollade på Sex and the city hela förmiddagen innan jag och Emilia drog till rossi för att möta Evelina för lite pizza-action! Underbart!
Sen gick vi hem till Evelina för lite Guitar Hero, och när jag skulle gå därifrån för att hinna med bussen får jag ett mess från Amanda: Nu är jag i sverige!
Tror ni jag blev lycklig eller? Jag slängde på mig skorna och ringde till henne. Haha, var sjukt konstigt att höra hennes röst igen, även fast det bara gått två veckor! That's INSANE.
.
NU; Ska jag kolla på Fame.

Sex and the city.

Sitter just nu i pjamas med Emilia och kollar på Sex and the city. You just got to love it! Väntar också på att Nathalie ska höra av sig så drar vi till rozzi för lite pizza-action. Är dock inte hungrig men blir nog senare. I hope. Nu blir det ännu ett avsnitt av Sex and the city!

FINALLY!

FÖR ATT I MORGON KOMMER MIN BÄSTASTE VÄN HEM! EFTER TVÅ FUCKING VECKOR I FRANKRIKE!!
Can't wait!
Inte så vacker, men mysig bild från i våras.

God Morgon 12.23

åh vad skönt det var med lite sömn! Hade nämligen en mer än trevlig kväll i går som började hos en 20-åring i Kungsbacka och avslutades hos en annan i Göteborg. Träffade mycket trevligt folk och hade det helt underbart roligt! Så om jag ska göra det enkelt för alla att förstå hur denna kvällen/natten var så finns det bara 3 ord som passar perfekt: CRAZY ASS NIGHT!
Även fast jag och Emilia inte var hemma och i säng för en halv 8 i morse så känner jag mig någorlunda utvilad. Eller ah, utvilad kanske är fel ord, pigg passar nog bättre.
Men jag ska ändå ta och stänga av datorn och sova lite till. Varför? Jo, för att jag kan!
Ha det.

The beauty of shoes.

Hösten, Hösten, Hösten. Snart är den här och vi vet alla vad som väntar då, nya skor!
Var nämligen inne på Bianco härromdagen och oj,oj,oj (!) vilka snygga skor som kommer med höstens kollektion!
SÅ jag slänger upp bilder på dessa vackra skor.
Enjoy.








Kilklack, och en kraftigare klack känns mer än rätt när kylan kommer!
Sen är svart läder och nitar ALDRIG fel!

REAL UPDATE 19.36

Så, nu kommer det första riktiga inlägget på år och dagar.
I dag har jag och Louise spenderat hela dagen på stranden. Ljuvligt! Speciellt eftersom vi efter en mysig grillkväll i går fick GÅ HEM ifrån onsala. Det är lite drygt 2 och en halv mil därifrån och hem. Så klockan 03.30 landade jag med huvudet på kudden och total slocknade.
Så jag var något trött idag! Men får jag gå och lägga mig tidigt i kväll? Nej, jag har lovat Louise att hjälpa henne dela ut tidningar, och vi börjar jobba 3 i natt, så jag kommer i säng först vid 6 tiden i morgon bitti!
Men det blir nog kul!
Nu ska jag kolla klart på Sex And The City innan jag hoppar in i duschen och drar i väg med Louise.
Louise och Jag tidigare i dag.

The weather outside is just weather.

Hello! Har varit sämre än sämst på att blogga de senaste dagarna. Men har i stället för att blogga haft fullt upp med att leva mitt liv. Kommer dock slänga upp en update när jag kommer hem. Nu blir det bad!

QUICK UPDATE.

Sitter nu hemma i soffan och kollar på nattens avsnitt av skins. Är så himla seg efter gårdagen hos Nathalie. Inte för att vi gjorde något speciellt, men måste erkänna att jag har inte skrattat så mycket på sjukt länge!
Berättar om våran lilla mys kväll senare.

Hard work, work.

Då var det dax för jobb idag! Rätt gott ändå, eftersom att regnet öser ner. Nu måste jag dock göra  mig iordning, börjar jobba klockan 10.
Got to go!

Fredagsmys!

Då var chipsen och lokan fram plockad, och det är dags för fredagsmys med lilla syster och pappa! Vi ska se Alice in wonderland. Har varit sugen på att se den ett bra tag så är väldigt peppad! Skriver i morgon vad jag tyckte. Sov sött! Puss!

Self-confidence.

Confidence is like a roller-coaster, it goes up and you barely have time to react before it goes down again.

En bild...

..på min bästa vän just nu.


HOME 17.17

Äntligen hemma efter en lång dag på stranden. Det bränner i ansiktet, och magen kurrar men annars är livet gött!
Så nu blir det aftersun i fejset mitt, och sen ska jag allt laga mig lite mat. Vet dock inte vad det blir för krubb men något gott. (förhoppningsvis)
Puss.

The Beach

Sitter just nu på stranden med Julia och har det gött i solen! Är dock jäkligt rastlös så jag drar mig snart hemmåt. Fast buss jäkeln kommer om en timma.. Segt? Något. Bloggar när jag kommer hem.

It's a beautiful day.

God Morgon alla goingar!
Idag vaknade jag av att solen (för en gångskull) igenom min gardin. Underbart! Så nu ska jag göra mig i ordning för att träffa Julia, och sedan blir det en dag på stranden. Gött.
Ha det fint!

My day...

Åh(!) vilken underbar jag och Emilia har haft! Började med att umgås lite med allas våra älskade New York vänner, Carrie, Charlotte, Miranda och sist men inte minst Samantha! Sen blev det kaffe och Mario kart. Helt klart det bästa tv spel som någonsin gjorts! Sen blev det ner på stan för att leta hårfärg till Emilia, och det blev en röd/brun nyans. (trodde vi) När v väl aplicerat färgen blev den bara mörkare och mörkre. Resultatet? Svart. Dock passade hon i det sjukt bra! Och färgen bleks ju nu under sommaren så om en månad eller två har hon garanterat mörk brunt hår igen. Just'e! När jag färgade hennes hår gick det hål på ett av fingrarna till plasthandsken så nu har jag en svart fingertopp. Snyggt! Men det går la bort med tiden. Nu blir det i alla fall dags för sängen och jag ska nog börja läsa mina böcker som äntligen kom idag!!! God natt och sov sött!

THUNDERSTORM.


Morning rain 12.

God Morgon alla!
Vaknade 07.44 i dag av att regnet smattrade mot rutan, och åskan dundrade som bara den. Är inte det Svensk sommar när den är som bäst?
I alla fall så var hela tanken med dagen var att Emilia, Nathalie och jag skulle dra in till slottskogen för en liten picknick, men eftersom vädret inte verkar tycka det var någon bra ide, så bestämde vi oss för en "film" dag. Mysigt!
Nu ska jag dock hoppa in i duschen.

BAKA.

Då ska man ställa sig i köket med rock klassiker på högsta volym, för att peppa mig själv inför brödbak! Haha, har lovat Emilia att jag ska bjuda på hemma bakat bröd när vi ska till slottskogen i morgon. MYSIGT!
Slänger upp "resultat bilder" senare.
PUSS!

.S.A.T.C.

Då var det bestämt! Det blir bullbak och Sex and the city maraton med Louise gumman! Ska dock inte käka några bullar idag, men det är kul att ha hemma, så man kan ta med sig hembakat till stranden!
Senare idag blir det dock att sitta ute i solen, då solen ÄNTLIGEN kommit fram!
Jaja, bloggar senare.

OH SO SLEEPY.

Ska snart krascha i säng för dagen. Kommer bli så jäkla skönt att ÄNTLIGEN få sova! Har varit sugen på det hela dagen. Och att få läsa en god bok, men det kan jag göra innan herr blund kommer och hälsar på. :)
Så nu står det tandborstning på schemat!
Sov gott!

It's my life.

Yes, då var det dags för första inlägget idag! Och kanske för denna veckan? I alla fall så har min lilla blogg paus berott på en sju-helvetes huvudvärk. Den berodde förmodligen på att jag vände på dygnet under några dagar, men nu är jag tillbaka!
I alla fall så har jag precis skrivit ut anmälan till gitarr lektioner. Har velat ta det sen jag gick i ettan kanske, och nu kände jag bara; What the fuck,Live life while you can. Så nu tutar jag och kör! Ska lira gura som aldrig förr. Hahaha.
Nu ska jag fylla i anmälan!
Puss!

H O M E.

ÄNTLUGEN HEMMA! Har i och för sig varit hemma sen halv 7 tiden, but still! Helgen har varit bra! Många skratt och mysiga stunder. Jag och Louise gick dock inte och la oss för en halv 4 - 4 någon gång, sen gick vi väll upp vid 1, så jag är SJUKT sömnig. Så det blir nog till att krascha i sängen tidigt idag!
Men innan det blir det att kolla klart på "Jamie upptäcker..." på Kanal5.
God Natt foks!

Vi har det bra, vi här bak i bilen...

Och vill ej va me om någon krock! En snabb repris på vad som händer just nu! Är väll snart hemma (tror jag). Har sovit hela vägen, vilket har varit hur gott som helst! Och det var all jag hade att säga just nu, bloggar när jag kommer hem! Puss

Update 00.4

Hallå igen! Då var man hemma i sängen efter en kväll ute på bryggan. Har inte hänt speciellt mycket, utan har bara tagit det lugnt och haft det gott! Snart blir det kortspel och musik. Gör en snabb update i morgon när vi börjar dra oss hemåt, och senare i morgon blir det en RIKTIG blogg! Ha det gott!

Framme!

Då var man äntligen framme! Ska snart äta en bit mat innan vi drar till stranden för lite sol och kanske ett dopp i det blå!

On the road!

Då var vi på väg! Har dock inte kommit så långt då vi just svänger ut på E6, men det är en början! Bloggar när vi är framme!

I'm ready for the weekend!

Packa, Packa, Packa, Dricka kaffe, Packa, Packa. Där har ni en snabb repis av min morgon. Ska nämligen dra till Bohus Malmön med päronen och Louise! Ska bli så himla gott att komma i från lilla Kungsbacka för en natt. Sen får vi nog se vad vi hittar på för bus i kväll natt. Blir inte heller några "längre" blogginlägg under helgen då jag inte tar med Datorn. Men jag kan ju blogga via Iphonen så några updates ska ni allt få!
Nu ska jag packa vidare.
Ha det gott!

Natt update 00.23

Hello! Kom precis hem från en kväll vid bräckan med Louise! Mysigt men jäkligt kallt! Så nu sitter jag med en nåda hosta hemma hos Louise och njuter av värmen! Ska snart fixa en kopp the och sätta oss och spela lita kort! Bloggr i morgon! God natt!

On my way.

Då var det bestämt, jag och Louise drar oss in till Gbg för att kolla in lite Handboll och ta oss en fika. Mysigt! Nu blir det nog dock tid för lite lunch. Kurrar som bara den i magen!

D E S I G N.

Yes, som ni märker har jag byt design. Detta är bara dock för tillfället! Jag var så sjukt trött på min gamla design, så ni får dras med denna tills vidare.
Puss!.

BESTÄLLT!

Beställde just hem Lauren Conrads böcker "L.A. Candy" och "Sweet little lies". Längtar tills dom trillar ner i brevlådan! Vilket de gör om 4-6 arbetsdagar. CAN'T WAIT!

Nu; Ska jag locka håret.

 


Tio.TrettioTre

Yes, då försöker vi igen. Hade från början tänkt slänga upp ett vanligt rätt så tråkigt "God Morgon, i dag ska jag..." inlägg, men så såg jag den här trailen. Hahaha, jag bara MÅSTE se den! Jag är ju dock lite anti Twilight från början, så det gör nog att jag tycker det är roligare än vad det egentligen är. Eller inte. Haha. Tycker helt ärligt att det var på tiden någon gjorde en parodi på den alltså! Visst filmerna är bra, men all detta drama och så runt om filmerna. Har fan inte läst en enda tidning som inte innehållt något om Twiligt sen den första filmen kom ut. ORKA! Så parodin ser jag mer än fram emot!
.
I alla fall så ska jag träffa Louise gumman senare idag, och vad ska vi hitta på? Inte en aning. Det löser la sig som jag brukar säga.
Ha det gott så länge!

Hahahahaha

Hahahahhahahaha, hahahahhaha, asså kan fan inte sluta garva!! Såg just trailern till parodi filmen Vampiers suck som är en parodi av Twilight. Hahah, den filmen bara måste jag se!!
Slänger upp trailern här, så förstår ni min lycka. Hahah.

H O M E.

Hemma efter en mysig dag på fröken Olsson med Nathalie! Satt på fiket från 1 till 5, så det blev en hel del prat!
Vilket var hur kul som helst då vi inte setts sen skolavslutningen den 11 juni. Så det var mer än ett tag sedan!
Nu ska jag käka upp min middag innan jag träffar Amanda som drar till Frankrike i två veckor.
Ha det gott så länge!

As we speak..

...sitter jag på fröken Olsson med Nathalie gumman! Känns som ett av de bättre sätten att spendera en regnig sommar dag på! Bloggar när jag kommer hem!

I have a dream

Har precis surfat runt lite på nätet och letat efter hur man blir Au Pair i New york, samt olika hotell man kan bo på om man någon gång skulle resa till New York / London. Har pratat en del med Amanda och att resa till London i en vecka nästa sommar, och drömmen hade ju varit en vecka i London, En weekend i Liverpool, sen avslutar man hela resan med en vecka i New York. Hade varit så sjukt underbart! Det ända som stoppar mig är pengarna... Hahaha, har ju inte riktigt råd med en såpas "dyr" resa, så får nog nöja mig med en vecka i London eller en vecka i New York. Får ju snacka ihop mig med Amanda gumman, eftersom vi trotts allt är två som ska vilja resa.
Men att jobba som Au Pair i New york det bara MÅSTE jag göra!! Hade ju vart grym att dra direkt efter gymnasiet. Jag som ÄLSKARÄLSKARÄLSKAR det engelska språket, skulle nog trivas som en fisk i vattnet.
My dream.

UP, UP AND AWAY.

Vaknade just efter en god natts sömn. Kvällen i går var lugn, och vi kollade på två skräckisar. Den ena var helt okej faktiskt, "uninvited" hette den, medan den andra "otis" var skrattretande dålig. Haha, trodde nästan att det var någon slags komedi film då skådespelarna var pinsamt otrovärdiga. Haha, men det är så det är.
I dag blir det i alla fall fika med Nathalie. Vi har stämt träff klockan 1 i stora staden. Sedan blir det mys med Amanda som åker till Frankrike i morgon för hela två veckor.
Aja, enough talking!
NU: Blir det till att göra sig i ordning.

I MADE IT!

JAAAAA! Jag kom med på passet!! Så nu sitter jag här efter passet, och är hur svettig som helst! Så nu blir det en varm dusch innan Amanda och Louise kommer över för lite film mys!

Ha det bra!
Puss!

The hair.

Lovade ju för ett tag sedan att jag skulle slänga upp bilden på den "uppsättningen/frisyren" jag gjorde på min lilla syster. Så here you go!
Ni får dock ursäkta för sjukt kassa bilder, men hade så jäkla brottom! Skulle börja jobba ca; 10 min efter att jag var färdig med uppsättningen.
Dålig bild framifrån med min Iphone.

Just waiting...

På att träningen ska börja. Har satt upp mig som reserv på ett "Indoor walking pass" så jag håller tummarna och hoppas att jag kommer in på det passet, annars blir det gymmet med Amanda.
För att fördriva tiden så hänger jag upp tvätten och städar mitt rum.
Puss.

TODAY'S

DAGENS:
KOFTA - Gina Tricot.
SHORTS - Gina Tricot.
VITT LINNE - H&M
And of course my favorite ring from Glitter

IT'S A BOOK.

Åh, vad jag vill ha nya böcker! Har snart läst ut min sista "olästa" bok, och är in desperate need of a new one! Så jag sitter och kikar runt på CDON.com och google efter bra bok tips. Har faktiskt kollat lite på boken "dumpa honom" som det nu också finns som film med samma namn. Sen har jag också kollat länge på Lauren Conrad's böcker "L.A. Candy", och "Sweet little lies". Har framför allt kollat in de två senaste eftersom jag är helt GALEN i det engelska språket.
Nej, nu får jag fan-i-mig, beställa hem dem.

The curly way of life


If I had a dime for every time a so-called friend broke a promise I'd be a millionaire

And that's the ugly truth.

S U N S H I N E - 11.4

Yes, hade tänkt börja detta inlägg med ett "god morgon", men ångrade mig ganska snabbt då jag börjar de senaste inläggen med just de två orden.
I dag blir det kanske en snabb fika med Nathalie på Fröken Olsson i gbg, ska dock försöka dra med mig Hanna gumman.
Ska dra och göra mig i ordning. Känner för lockigt i dag.

6juni2010

God morgon alla.
I dag var det planerat att jag skulle träffa Emilia gumman, men hon har fått migrän så hon är hemma och blir frisk ist. Hoppas hon blir bättre snart! :)
Okej, nu ska jag vara helt ärlig. Jag orkar inte blogga just nu. Hahah, har inget vettigt att skriva så jag skriver ingenting. Bloggar kanske senare.
Puss.

Esmée Denters - Love Dealer ft. Justin Timberlake


ALLERGI.

Åh! Är så sjukt trött på denna jäkla gräs/pollen/allt-som-finns-ute-i-naturen allergin! Går runt och snuvar med rinnande ögon hela tiden. Räcker liksom att jag sitter ute i tre sekunder och voilá, SNUVA. Jaja, det går la över snart.
I hope.
Så p.g.a allergin kör jag en ensam hemma till sammans med tv:n grej i kväll. Behöver vara lite för mig sjäkv också. Har varit omringad av folk nu varje dag. Så all-alone låter som en grym ide.
Nu blir det design simon och thomas repris!

11.04

GOD MORGON BLOGGEN !
Har sovit så sjukt gott i natt alltså. It's crazy! Så nu är jag mer än utvilad, och ska snart gör mig i ordning för att dra ner till Janne's färg för att kolla på färg till rummet. Ska målas vitt i slutet av juli förmodligen. Så det ska bli riktigt kul att äntligen komma igång. Behöver en liten förändring i rummet.
.
JUSTÉ; I går blev det löpträning med vovven. Jag hatar att springa egentligen, men de gångerna jag sprungit nu har det varit så sjukt underbart! Bara släppa allt, och fokusera på att placera foten rätt, och lyssna på varje andetag och höra pulsens slag bli hårdare och snabbare för varje steg man tar. UNDERBART! Blir lite roligare också med lilla vovven med.
Det var nog allt för mig. (just nu).

Lite längre, Mycket bättre.

Shit (!) vad varmt det var idag! Även fast det var helt fullt av gråa moln. Så jag tog ju självklart på  mig Jeans, linne och min nya snygga armé jacka. Svettades jag eller? Något!
Så jag bestämde mig för att leta efter någon slags klänning av något slag och hittade till slut en jätte fin marin blålång klänning på H&M. Så den fick det bli! Sedan sprang jag in på en toalett för ett kläd byta och voilá, sval och fräsch gick vi vidare på våran lilla shopping runda! Klänningen var lite längre, och mycket bättre.
Dåliga bilder från min Iphone, lägger upp bättre blid senare.

Oh sweet summer morning.

God morgon alla!
Sitter nu och surfar runt på nätet efter en grym frukost! Älskar verkligen frukost! It's the best! Så snart blir det en snabb dusch, och ner till staden med AmandaA. Blir dock bara en snabbis ner dit för min del, har vart där typ varje dag denna veckan, och så jäkla kul är det inte att gå på kungsmässan.
Som sagt, duschen nu. Lägger förmodlogen upp Today's senare.
Ha det.

Scary Movie 2.

Sitter (äntligen) i soffan efter en lång dag på jobbet. Hade fullt upp hela förmiddagen, men efter klockan 1 ringde telefonen typ 1 gång, och kanske 5 stycken var inne och handlade i shopen. Men det är så det är. Kan ju knappast förvänta mig annat då det var ca 31 grader och sol.
Nu sitter jag dock och kollar på Scary movie 2. Älskar sådana galna parodi filmer! Gillar när det är så bortom all verklighet typ. LOVIN IT!
Så nu ska jag njuta av filmen, så bloggar jag nog mer i morgon.
Ha det.

BREAKFAST TIME 08.13

Åh (!) Vad jag har sovit dåligt i natt! Gick och la mig vid 22, men somnade inte fören 01... Orkade fasen inte gå upp i morse, Men det är så det är.
I dag blir det jobb, och sen fira syster som konfirmerats idag. Ska faktiskt fixa hennes hår nu på morgonen så jag lägger in en bild i kväll. Hoppas bara att det blir som in my mind.
And that's all.

In the couch 20.49

Sitter nu i soffan efter en lång dag på stranden med Hanna och Rebecka. MYSIGT är det ord som bäst beskriver dagen.
Har faktiskt inte så mycket mer att skriva.
Ha det gott.

11.13

God morgon folket!
Hoppas allt är bra med allt och alla.
Vaknade för en stund sedan, så nu sitter jag och njuter av min underbara frukost! Spillde dock ut all mjölk förut när chefen ringde och frågade om i morgon. Känner mig rätt hopplös i bland.
Så nu har jag torkat bort typ två liter mjölk från våran gräsligt fula matta. Men that's life.
Dagen kommer spenderas på stranden med Hanna och förmodligen också Alice. Kommer bli hur gott som helst!
Sen i kväll blir det träning med Mamma.
Nu måste jag dra mig.

ORKAR INTE...

...städa mitt rum.
Men det måste göras! Så jag får nog sätta på lita grymma sounds, sen är det bara att sätta fart! Gott och få det gjort ändå, men jag orkar verkligen inte.
Senare blir det nog en powerwalk, eller kanske springa. Har inte tränat sen i tisdags. (ÅNGEST)

QUICK UPDATE.

Håller på att laga middag till lá familia. Snabb makaroner med köttbullar, serveras gärna med den delikata såsen ketchup som (självklart) kommer från Heinz. En hel svensk måltid. Gillar!
PUSS.

TODAY's.

T-shirt - Gina Tricot.
DöskalleRing - Glitter
Leggins - Gina Tricot.

BAD UPDATE.

Har varit riktigt dålig på att uppdatera de senaste dagarna, så jag ber om ursäkt för detta. Men now i'm back!
Så jag kör en snabb update om mina senaste dagar.
TISDAG.
Blev det gymmet, stranden och sist men inte minst Thai mat och mys med Amanda.
ONSDAG.
Blev det frukost hos Amanda och sedan shopping med Julia. Kommer lägga upp en jacka jag köpte i går. DEN ÄR SÅ SJUKT SNYGG!
DAGEN..
..ska spenderas med Mamma, det blir shopping, och köpa allt inför lilla systers konfirmation på lördag. Kommer bli så kul! Tyvärr så jobbar jag på lördagen, så jag missar hela "cermonin" men jag får helt enkelt följa med på söndagen i stället!
NU
Ska jag göra  mig i ordning så att jag och Mamma kommer i väg.
PUSS

RSS 2.0