I N S P I R A T I O N

NITAR + JEANS = SANT?

I N S P I R A T I O N

NITAR + JEANS = SANT?

30 April

God Morgon! 30 April idag, valborg, och solen skiner! Hur underbart är det inte att bo i Sverige på våren? :D  Idag blir det att åka till Mormor för att fira hennes födelsedag! Senare i kväll vet jag inte vad som händer, ska i alla fall umgås med Amanda! Måste också läsa lite körteori under dagen... Men men!
.
Nu ska jag gå ut och lägga mig i solen!
Ha de fint! ♥

Friday I'm in love

Fredag morgon och jag sitter just nu och mumsar i mig frukost! Första dagen denna veckan jag ska till skolan, och gissa vad som händer? Försover mig.. Suck! Men det är inte mycket att göra åt. Sov väldans gött, så det är i alla fall något!
.
Nu ska jag dricka lite kaffe och kolla lite bloggar!
Ha det fint! ♥
Tummen upp för försovningar!


UPPTAGEN

Helt sjukt vilken proppad eftermiddag jag haft! Har både hunnit med pluggande, övningskörning, teorilektion, sola, och till och med promenerat lite! Har haft mycket att göra idag, fast inte för mycke, utan typ lagom. :) Ganska skön sag när man tänker efter! Imorgon vet jag inte om det blir skola. Känner att jag satte i gång med vanliga livet liite för tidigt kanske. Låg i feber i Tisdags, och jobbade sent i torsdags med en ond hals. Kanske inte bästa kombinationen, men jag ställer i alla fall klockan i morgon så får jag se hur jag mår då! :) Nu ska jag nana! Sleep tight!

Inte utan mitt..

Grymma lack i från O.P.I! Kan verkligen inte leva utan detta olje-liknande bas lack! Har (tyvärr) väldigt sköra och svaga naglar som lätt går av och delar sig. Men med detta på klorna går de inte av lika lätt och de kan bli lagom långa utan att gå av! Helt underbart!
Ibland kör jag bara med detta som ett naturligt lack för lite extra glans, men vanligast är att jag har detta under mina färgade nagellack. Fungerar kanon!
Nail envy - Nail strengtener ifrån O.P.I kostar runt 200 lappen! Helt klart värt!

JUST NU


FRUKOST 11.25

God morgon! Vaknade för en stund sedan och ska just kolla Big Brother och käka frukost. Sista dagen hemma som sjuk, känns väldigt bra! Har för mycket att göra på för lite tid för att hinna vara sjuk, så att jag äntligen är frisk (nästan ialla fall) är helt underbart!
Hoppas ni får en bra dag! ♥

Kalla nudlar & brända fingrar

Fasen vad jag är klantig. Hällde nyss kokande vatten på min middag (nudlar) eftersom de ska bli ätbara. Hällde i och allt gick fint. Hällde ur hälften och allt gick fint. Fyller på med kallt vatten och tänker inte på de kokande heta vattnet som fortfarande är i skålen. Aj. Med varmt vatten över fingrarna svär jag för mig själv och häller ut allt vatten. Öser över kallt vatten på både mig och nudlarna. Resultat: Kalla nudlar och brända fingrar!
Nu ska jag strax dra ner till Cassels för kvälls jobb! Håller tummarna för att det ska gå bättre än dagens middag. :)
Ha det fint!

Sommar favoriter

Mina sommar favoriter att ha på klorna i sommar kommer i från H&M's egna kollektion. Snygga färger, till ett grymt bra pris!



Big Brother & Kaffe 11.28

God Morgon! Mår mycke bättre i dag! Ingen feber, och halsen börjar ge sig! Dock ingen skola idag eftersom jag hade feber i går. Vill inte bli sjuk igen. :)
Jus nu sitter jag i alla fall med en kopp kaffe och kollar Big Brother! Himla underbar morgon syssla faktiskt! Efter BB blir det att fixa rummet och plugga lite! Har grymt med energi efter kaffet så ska nog gå ganska fort! Hinner nog sola också innan jag drar ner mot Cassels för lite kvälls jobb! Har lovat dem att jag ska hjälpa till, så ville inte ringa och säga nej i sista minuten! Blir nog bara 2 timmars jobb så blir nog inte sjukare av det!
Nu är snart reklamen slut, så got to go!
Ha det fint! ♥

Sommar planer


De två planerade resorna i sommar är Rhodos och London! Längtar!

S I C K

Fyfasen för feber. Fyfasen för halsont&hosta. Orkar inte vara sjuk! Vaknade i går med feber och så ont i halsen att jag inte ens kunde prata.. Kul sista dag på lovet! I dag mår jag dock mycket bättre! Inte lika högfeber och kan äntligen prata normalt igen! Kommer dock fortsätta att leva på piggelin och kräm idag med... Ganska gött ändå, men hade inte tackat nej till en grillad hambrugare.. :P
Nu ska jag dock lägga mig i solen och ta en Powernap!
Ha det fint! ♥

Sunday, Bloody Sunday

Söndag morgon, och jag sitter återigen på jobbet! Känns ganska bra i dag då jag är på relativt bra humör! Längtar dock ut till solen!

Nu kommer jag inte på något vettigt att skriva, så ska nog städa lite i shoppen!'
ha det fint! ♥


GLAD PÅSK!

Jaha, påskafton på jobbet kanske inte var det roligaste jag varit med om. Speciellt eftersom att det är underbart väder ute.. Men är ledig på måndag och då håller jag tummarna för sol och värme! :D Måste ju jobba lite på brännan nu när värmen äntligen är här! Hehe :)

NU : Blir det att läsa körtoeri!

Körlektion, mys på bryggan, 18 år, The square, Sticky Fingers och Grillkväll!

OjjOjj vilken vecka jag har haft! Hel underbar! Började med att träffa Louise i måndags för sol och snack! På tisdagen blev det först körlektion och sen till att träffa en fin gammal vän, Hanna. En av de underbaraste människor jag känner! :) Onsdag = 18 bast! Helt grymt! Firades med god mat, tårta och paket innan jag och Amanda drgo ner till stan för att ta en cider på The square, mötte även upp Louise då! Helt underbar dag/Kväll! Torsdagen var man uppe med tuppen och satt på trafikskolan klockan 8.20 för Riskettan! Sjukt underbart att ha den gjord! Sen blev det lunch med amanda, och senare fika på espresso house i gbg där Nathalie hängde på, innan vi drog vidare till sticky fingers där vi mötte Linnea och hennes vänner! Helt galen kväll men oj va roligt vi hade! Dansade så att fötterna gjorde ont, hehe :)
Fredagen tillbringades i solen med körteoriboken! Senare blev det en powerwalk och grilling hos Louise! Mysigt!

Har haft en sån himla bra vecka att jag knappt tror att det är sant! Full-rulle hela tiden, och massor med skratt!
Nu sitter jag dock på jobbet och firar påsk! Trevligt värre! Senare ikväll blir det mys med Amanda gumman som också jobbar hel helg!
Nu ska jag dock sopa ur shoppen! Ha det fint! ♥

Going the distance

Underbar dag i går, som slutade på bästa sätt! Thé framför världens mysigaste film med syster! Såg filmen Going the distance, och den var underbart bra! Måste köpas alltså! En riktigt feel-good film! :)
Nu blir det (som vanligt) morgon kaffe i solen innan jag börjar städa i huset!
Ha det fint! ♥

I change shapes just to hide in this place, but I'm still an animal

Åh vilken go dag det har varit! Började med min morgon kaffe i solen, och sen kom Louise och då blev det att jobba på brännan! UNDERBART! Fick dock mest färg på ryggen, but still! Sedan blev det tester av balfrisyrer och snack om smink osv. Mycke bra dag! Nu blir det dock till att städa.. S u c k men det måste göras. Ser ut som ett totalt bombnedslag... Hehe :P Men det blir la bra när det är klart!
Senare blir det att handla mat till onsdagens kalas! :) Ha det fint! ♥
Jag och Louise för lite mer än 3 år sedan! ♥

SPORT

Är så galet sugen på nya sportkläder! Kollar runt lite på H&M shop online, och vill köpa allt! Snygga och bekväma sportkläder i färg, och som pricken över i:t kostar de inte en förmögenhet! Gillar!
PIC

LEDIG 11.20

Åh vilket underbart väder det är i dag!! Helt gaalet varmt, och knappt ett moln på himlen! Älskar det! :D Blir nog att jobba på brännan en stund idag! Blir också att träffa Louise för snack om balfrisyrer osv! :)
Nu blir det morgon kaffe i solen! ♥

WORKING 9 TO 5

Halli hallå! Hoppas alla har det fint i solen! Själv är det underbart! Sitter dock inne på jobbet (suck) men det är bara en timma kvar ungefär! Sen blir det hem och fira att det är söndag med Amanda! Ska bli riktigt skönt att bara ta det lugnt och varva ner efter en lååång vecka! :)

Senare ska jag slänga upp en bild på min nya hår färg! Är EXTREMT nöjd! :)
Nu ska jag dock kila! Hoppas ni har en fin söndags kväll! ♥


Morgon Kaffe 15.17

Sitter just nu i shoppen efter dagens lunch med min morgon kaffe! Kan tyckas vara lite sent med morgon kaffe klockan 3 en eftremiddag men who gives a damn? Morgon kaffet är lika gott alla timmar på dygnet! :)

Bara två timmar kvar att jobba nu sen blir det att dra ner till ICA för lite gott till kvällen! Dock inte bestämt mig om det blir något alls, men de ordnar sig! Ska i alla fall träffa Amanda för lite kortspel och tjöt! Riktigt bra lördagskväll när man jobbar helg!
Ha det fint! ♥


L U N C H

Då var det äntligen dags för lunch! Blir tacos, och sen en latte på det! Ganska gott faktiskt! Nu måste jag rusa!

R Y S E R

Två av de bästa låtarna jag vet, är ingen mindre än Fields of Gold av Sting och Every breath you take av The Police. Ryser varje gånga jag hör dom! Sååå himla fina! Riktiga måste-blunda-och-bara-lyssna låtar!
Enjoy!
Sting- Fields of Gold


The Police - Every breath you take

På jobbet 11.35

God Morgon! Sitter på jobbet och gäspar som en galning. Sov så fruktansvärt dåligt i natt att det inte är sant. Gicka och la mig vid 10 tiden och frös som en galning och var galet pigg! Sprang till Tv-rummet och hämtade en filt, sen somnade jag vid 2 tiden. Behöver jag nämna att det inte var lätt att gå upp i morse? Fy fasen. Jag som ändå är morgon pigg. Men kom till jobbet i tid, och ska springa ner till Espresso House på lunchen för att köpa en Latte. I need it! Kanske till och med tar extra krut på kaffet så jag verkligen vaknar! :)

Nu ska jag dock läsa lite körteori. Brukar sysselsätta mig med det mellan kunderna! Ganska bra faktiskt! Får om inte annat mycket gjort!
Nu måste jag kila! ♥


LAST DAY

Good Morgon! Missade första bussen till skolan, så får ta nästa buss! Är såå jäkla trött att jag inte vet vad! Men det är sista dagen innan en vecka ledighet! :D :D Så himla skönt!
Nu ska jag dock dricka upp mitt morgon Thé och sen sminka mig och göra mig klar för dagen! :)
Ha det fint! ♥

In this california king bed, We're ten thousand miles apart

Nya låten med Rihanna heter California King Bed och ja, jag ryser! Fasen vilken grym lååt! Lyssna verkligen på texten säger jag bara. Helt underbart grym!
Chest to chest
Nose to nose
Palm to palm
We were always just that close
Wrist to wrist
Toe to toe
Lips that just felt like the inside of a rose
So how come when I reach out my fingers
It feels like more than distance between us

In this california king bed
We're ten thousand miles apart
I've been california wishing on these stars for your heart for me
My california king

Eye to eye
Cheek to cheek
Side by side
You were sleeping next to me
Arm to arm
Dusk to dawn
With the curtains drawn
And a little last night on these sheets
So how come when I reach out my fingers
It feels like more than distance between us

In this california king bed
We're ten thousand miles apart
I've been california wishing on these stars for your heart for me
My california king

Just when I felt like giving up on us
You turned around and gave me one last touch
That made everything feel better

And even then my eyes got wetter
So confused wanna ask you if you love me
But I don't wanna seem so weak

Maybe I've been california dreaming

In this california king bed
We're ten thousand miles apart
I've been california wishing on these stars for your heart for me
My california king

In this california king bed
We're ten thousand miles apart
I've been california wishing on these stars for your heart for me
My california king

Counting days

Då var man inne på sin sista vecka som omyndig! Oyeah, just got 2 love it! Längtar verkligen! Vill vara 18. NU! Men den som väntar på något gott som man brukar säga... :)
Idag har jag iaf pluggat, och strax blir det att dra och träna lite cirkel fys! Ska bli u n d e r b a r t att träna! Har inte tränat sen i måndags.. ooppps...
Ne, nu måste jag göra mig i ordning! Jo juste! I morgon är det fredag och... PÅSKLOV!! Så galet skönt med lov! Behöver verkligen det nu.. Nej nu måste jag rusa!
Puss! ♥

ONSDAG

Halli Hallå! Sitter just nu på Lunch rast och kollar BB och käkar bilar! MUMS! Sen blir det samhäll och föräldramingel. Inte hemma förän runt 7 tiden, och då ska vi fira pappa som fyller år idag! :) Lång dag i skolan, men slutar tidigt i morgon så det gör inget! :)
GIVE ME

I'M FREE

God morgon bloggen! Sitter just nu i soffan med en latte och njuter av att vara ledig! :D Ska dock dra mig till mormor lite senare för lite lunch och små prat! Ska bli riktigt mysigt! Har inte träffat henne på flera månader, men det ska det bli ändring på! :) Nu ska jag kolla in gårdagens Big Brother!
Puss ♥

P&F

God morgon! Eller kanske borde säga god förmiddag? :) Haha, i vilket fall som helst är det MYCKE Måndag idag. Vaknade med snuva, svullen mage och halsont. Men det blir la bra till slut. Får lägga mig tidigt i kväll bara! Just nu sitter jag iaf på Projekt & företagande, och strax är det dax för Bild&form! Skönt att dagen går framåt, längtar hem till soffan, en kopp Thé och gårdagens Big Brother!
Ha det fint! ♥

SMOOTHIE

RECEPT

Börja med att hälla upp Vanilj Yoghurt, och tillsätt frysta bär. Jag använder blåbär och hallon blandat. Ett tips är att värma upp de frysta bären lite grann i mikron så att de blir lite mjukare och lättare att mixa. Brukar också smaka lite mer om man värmer dom lite lätt! :) Sen lägger man i en banan och några kiwisar. Sedan slänger man i havregryn och linfrön. Brukar slänga också slänga i en sked linfröolja också bara för att det är nyttigt!
PIC



RESULTAT

FRUKOST 11.26

Just ätit upp min goa frukost som bestod av smoothie, ägg macka och en kopp kaffe! MUMS! :) Slänger därför upp receptet på min absoluta favorit smoothie lite senare! Är lite som en musli och bär shake som är suuper god, och mättande!
Nu ska jag ut och sätta mig i solen!
Puss! ♥

TIME 4 FOOD

Dååå ska jag strax ställa mig vid spisen och laga dagens middag! Blir pasta med god sås! Gillar! :D Sen blir det mys med mamma och syster då vi ska mumsa på färsk frukt doppad i choklad! MUMS!
Nej, nu måste jag skynda! Magen kurrar!
Ha det !

FREDAG 09.2

Goood Morgoon! Hoppas alla sovit gott!
Vaknade sent i dag, och drar mig bort till skolan runt 11. :) Fredag i dag och har inga speciella planer. Blir att laga middag, och glo på dumburken! Ganska go fredag ändå!
Nu ska jag dock ta vovvisen på en promenad innan jag hoppar in i duschen!
Ha det fint! ♥

KLOCKAN 10.4

Halli Hallå! Hoppas allt e fint! :) Här är det underbart! (NOOOOOT). Trött som fasen, näsan rinner, sitter på veckans tråkigaste lektion och det är dålig luft i klassrummet. Ska dock börja läsa om Hinduism, och det ska (tro det eller ej) bli ganska roligt! Gillar den reiligonen. Den är liksom inte som andra! Så det blir la bra ändå. Ska åka hem efter denna lektionen och det är ganska underbart! :)
Nu ska jag lägga fokus på lektionen.
BYE! ♥

THE BEATLES

Slänger upp några låtar gjorda av ett av världens bästa band någonsin. The beatles.

Here Comes The Sun


Strawberry Fields Forever


All You Need is Love


OFF 2 SYNSAM

Tjenare Bloggen! :) Då var kaffet upp drucket, och skorna knutna. Ska nämligen dra till synsman för ännu en linsundersökning. Jippi. Men det blir la bra till slut!
Nu måste jag rusa!

Kaffe 14.43

Äntligen hemma ifrån skolan. Blev att promenera hem i regnet eftersom bussfan inte gick. Men jag är ju inte allergisk mot vatten så ingen större skada sked! Haha :) Väntar på att kaffet ska bli klart så att jag kan få i mig lite energi! Ska strax börja göra lite lunch också. Vet dock inte vad. Snacka om i-lands problem. Men endå! :P
Ojj, nu är kaffet klart, got to go.


TISDAG 10.14

God Morgon, God Morgon! Trött som attans denna Tisdags morgon/förmiddag, men får la hoppa i säng tidigt ikväll! Blir ju inte heller piggare av att det regnar ute... Vad hände med våren? Vill ha sol och fräknar på nosen! Allt blir dock lite lättare eftersom att jag slutar il 11.20 idag vilket är helt underbart! Blir nog att plugga hela eftermiddagen, men får ladda med kaffe innan så jag orkar med allt! :P
Nu ska jag lägga fokus på lektionen!
Ha det fint! ♥

MIGRÄN

Fyfan för migrän säger jag bara. Vaknade i morse med enorm huvudvärk, illa mående och yrsel. Yes, äntligen måndag var kanske inte första tanken. Men efter att ha sovit i vad som känns som 100 år mår jag riktigt bra! Har druckit mycket vatten och målat naglarna mina! Ska visa hur de ser ut senare :) Om en timma drar jag till gymmet för att göra lite nytta. Sen ska jag snäll som jag är hjälpa syster med hästar och mockning!
Ha det fin allihopa! ♥

16.25

Hemma igen ifrån gymmet! Var helt underbart att träna i dag faktiskt! :D Hade fullt med energi, vilket gillas!
Nu är jag dock lite trötter, körde på ganska bra så hoppas på träningsvärk i morgon! Haha :) Snart ska jag börja plugga.. Om jag orkar. Kanske skjuter på det till imorgon. Behöver en dag UTAN skola och plugg.
Det var nog allt för mig!
Ha det fint ♥

INSPIRATION


TRUE COLORS

Dessa färgerna är de jag kommer satsa på att ha på klorna, denna vår/sommar! Lite mattare, lite snyggare!
Alla nagellack nedan kommer i från H&M´s egna kollektion!
.

Frukost 10.17

God Morgon goingar! Sitter just nu (som vanligt) med en kopp kaffe och njuter av att vara ledig! :D Det är så himla skönt att bara göra ingenting ibland alltså! Ingenting kan man dock inte göra hela dagen. Senare blir det gymmet med Amanda, och sen får jag nog (tyvärr) hoppa ner i plugghögen! Måste man så måste man!
Hörs senare ♥

BIO

Då drar jag och syster och kollar på Bio! Ska bli riktigt mysigt! Ska se filmen Ritualen med en av mina favorit skådisar, Anthony Hopkins!
Ha en fin kväll!

CHAINS

Hemma ifrån en bra dag på stan med syster! Avslutade shoppingen på 4-gott där vi gick lös på allt godis. Inte fasen blev det billigt, men gott är det! Just nu sitter jag och kollar Big Brother live. Oyes! I'm a geek!
Jaja, nuu ska jag slänga upp bilder på de nya tillskotten till min garderob! Nämligen två par.... SKOR!
PIC
OCH de var mina nya snyggingar! Köpta på Belle Shoes för 200 riksdaler! Helt klart gillas det när det är lagerrensning på skobutiker!
Måste bara tillägga att de översta paret, när jag har på mig dom blir jag liite över 190 lång. Hörde jag killer heels? Opps. Men jag gillar det!

PAUSE

Är just nu inne i GBG med lilla syster och springer runt i alla möjliga affärer. Har shoppat lite små saker som jag slänger upp senare! :) För tillfället har vi en liten paus med lite kaffe. SÅ GOTT! Behöver lite energi när man shoppat heela dagen! Haha :D
Nu ska jag vara social!
Bye!
Provade Vitamin Wells nya bubbliga vatten förut, och det var riktigt gott! Är en sucker för den "vanliga" Vitamin Well drickan, så kanske inte så konstigt att jag gillade denna med!


LADDAR

God Morgon!
Laddar inför dagens shopping med en stor frukost och en kopp kaffe! :D Blir lite shopping i stora staden så blir en hel del promenerande utomhus! Vädret är dock grått och tråkigt men så länge det inte regnar eller snöar är det underbart! Senare i kväll blir det också BIO! SKa bli riktigt mysigt!
NU: Kolla in gårdagens Big Brother!

FREDAGS MYS

FREDAG KVÄLL och maten kokar. Fasen vad hungrig jag är nu. :P Kom hem ifrån gymmet för en stund sedan, och sitter nu och väntar på att maten ska bli klar! Senare blir det lite skönt häng med mina goda vänner Ben&Jerry. Ska bli riktigt trevligt! ;) Haha, skämt o sido!
Inget jobb i helgen i alla fall och det ska bli underbart! Skönt att vara ledig! I morgon blir det gym, shopping och bio med lilla syster. Ska bli riktigt mysigt!
Ha det fint!

RSS 2.0