YAAYH!

MIna paket ifrån CDON.com och H&M trillade just ner i brevlådan!! :D Yaayh! Så senare blir det True Blood säsong 3 med syster! Nu blir det dock krubb!

Pretty Girl Rock

Åh vilken underbar dag jag haft! Vaknade i morse med enormt många fjärilar i magen då jag ska göra en baluppsättning på en av mina goa vänner. Blir så stressad när jag vet att jag måste prestera. Men allt gick fint, och båda hår och smink blev bra! Både hon och jag va nöjda med resultatet! :D Kändes super bra efteråt att allt funkade!
Nu ska jag dock slänga mig ner i plugg högen innan jag drar till Amanda!
Puss!
S M I L E

Work out

Då drar jag ut och springer! Har för mycket energi efter dagens stilla sittande med plugg och solning! Helt underbart väder ute idag! Helt crazy! Nu ska jag kila!
Puss

Everyday I’m shuffelin

Måste bara börja detta inlägget med att säga att LMFAO's senaste låt Party rock anthem är grym! :D Iallafall så hoppas jag alla sovit gott! Själv har jag sovit sådär, har spänningar i hela nacken som inte vill släppa.. :/ Men det löser sig nog! Just nu dricker jag mitt morgon kaffe och kollar in ett avsnitt av Parenthood. Älskar den serien! Senare blir det nog plugg, träning, och solning om solen vill titta fram mer än var femte minut!

BIO TAJM!

Då drar jag och syster snart i väg på bio! Ska som sagt se Arthur, och hade tänkt käka lite innan! Ha en mysig kväll! Nu måste jag rusa!
Syster i våras!

FREDAG!

Herre vad underbart det är med Fredag!! Började dagen med film på engelskan, och nu sitter jag på håltimman med goa tjejer och kollar skräckis! Senare ikväll blir det Bio med syster! Ska se den nya filme Arthur! Ska bli riktigt roligt då jag älskar Russel Brand (som har huvudrollen i denna filmen). Nu ska jag fortsätta kolla filmen!
Ha det fint!

RUN

Var just ute och sprang. Fy vad underbart det är när man väl kommer ut! Ska försöka komma ut och springa en gång i veckan i alla fall. Satsar på Tjejmilen eller vårruset nästa år! Kommer bli super roligt med en utmaning! Har alltid avskytt att löpträna, men med lite rutin blir det nog roligare och roligare! Speciellt när man ser framsteg! Nu ska jag dock slänga i en hårinpackning/ansiktsmask och göra mig i ordning inför natten!
Sov gott!
Seriöst såld på löpning!

TRUE BLOOD

Haft en ganska go dag idag! Finns inget bättre sätt än att avsluta den med en kopp T och True Blood!
Ha det fint!

Just beställt...

Filmen The Runaways och Säsong 3 av True Blood!

IN SCHOOL

God Morgon! Sitter just nu i skolan och har Hälsopedagogik! Ska dock strax ta mitt pick och pack och dra in till Kungsbacka för körlektion! Ska faktiskt bli riktigt gött att få köra lite igen! Lär mig så sjukt mycket på mina körlektioner! Utvecklas som bilförare för varje gång! :) Helt underbart!
Nu ska jag dock skriva lite till på uppgiften i skolan!
Ha det fint!

God Natt!

Yes, då var denna dagen slut! Ska snart hoppa i sängs så jag orkar komma upp i morgon! Så nu blir det borstning av tänderna!
Sov gott!

Online shopping 12.34

Märkte just att det är extremt farligt att gå in på hm.se när man är hemma, sjuk, och uttråkad...

S I C K

God Morgon! Hoppas ni mår fint! Fasen vad jag mår kasst i dag... Vaknade med halsont, huvudvärk, snuva osv.. Så bestämde mig för att stanna hemma idag. Måste få sova ut, bli frisk och hitta orken (läs inspirationen) till att gå till skolan. :) Hade jag fått bestämma själv hade jag gått på sommarlov för lääänge sen! :P Nu ska jag koka en kopp T och kolla på Big Brother!
Puss

H E A R T


Wiz Khalifa

Wiz Khalifa - Roll Up!

G Y M

Då drar jag och gymmar! Ska bli så himla underbart att de inte är klokt! Har inte hunnit/orkat gymma på tre veckor... Men nu jäklar blir det som vanligt igen!
Ha det fint!

Och smällen var..

Att jag skulle tatuera mig! Haha! :D I lördags klockan 11 small det för båda mig och Amanda gumman! Gjorde ett hjärta på foten som jag är mer än nöjd med!
Check it out!
En ganska dålig bild, kommer bättre snart!

Och smällen var..

Att jag skulle tatuera mig! Haha! :D I lördags klockan 11 small det för båda mig och Amanda gumman! Gjorde ett hjärta på foten som jag är mer än nöjd med!
Check it out!
En ganska dålig bild, kommer bättre snart!

T'day

Idag smäller det! Yeah! Hur nervös som helst dock, men det går nog bra! Visar senare vad det är som ska hända! :D
Nu ska jag strax göra mig i ordning och dra mig. Klockan 11 smäller det!
Ha en fin dag!

LÖRDAG KL 11.00

... DÅ SMÄLLER DET!! Ni får reda på vad som händer efteråt! Kan bara säga att I'm so excited! :D
Nu blir det ut i solen och jobba på brännan! Ha det fint!

A LOT 2 DO

God Morgon! Gud vilket härligt väder det är ute idag! Helt sjukt! Jag sitter (tyvär) inne och pluggar eftersom högen med "måste lämnas in nu" uppgifter är på tok för hög. Att jag inte drunknar i den är ett under. Får dock inte så mycket gjort då jag har en lite kattunge som ska försöka fånga mina fingrar när jag skriver. Tur att hon är söt! :) Nu ska jag sätt fart igen, så jag hinner ligga i solen en stund med!
Ha det fint!

A W E S O M E

Fasen vilken bra dag jag hade i går! Började med en riktigt (förvånande nog) trevlig dag i skolan! Sedan på eftermiddag blev det grillning med klassen hos Amanda! Grillade och hade trevligt fram till halv 3 på natten! Sen kallade sängen,  och skulle upp tidigt eftersom vi skule ta 05.08 bussen... Gissa om vi försov oss? Självklart.. Men hann med 07.09 bussen så sitter hemma efter en timma på både buss och pendel! Nu ska jag dock ta en kopp kaffe, och kolla lite Big Brother!
Ha det fint!

SUNSHINE

God morgon! Sitter just nu med frukost skålen i högsta hugg, samtidigt som jag var 5 minut måste ta ner katten ifrån bordet. Buse!
Snart blir det dock att hoppa i duschen och sedan dra till skolan! Orkar dock inte med skolan, är så pinsamt skoltrött, men måste man så måste man!
Ha det fint! ♥

ENERGI

HalliHallp! Helt galet vad underbart väder det har vart/är idag! Sommaren är här! För att öka sommarkänslan blir det grillning med klassen i morgon! :D Såå underbart!
Nu ska jag sätta mig i solen med min Redbull och höja energi nivån! Ha det fint!

Today's

Jeans - Gina Tricot
T-Shirt - Gina Tricot
Ring - Guldfynd by Kenza
Jacka - Cassles
Väska - H&M
Skor - Converse!

TORSDAG 8.17

Försov mig idag.. IGEN! Fasen.. Är liite för mycket att hinna med på sjukt mycket för lite tid! Idag blir det dock skola till halv 8... O R K A, men får hålla tummarna att de släpper oss lite tidigare då mitt busskort slutar funka klockan 7. Ha det fint!

New Jeans In Town

Hemma efter en ganska go dag i skolan! Skippade dock att dra till Dahl's under lunchen, tappade helt suget på kaffe efter ett tag. :P Så blev en latte på Espresso House när jag var på stan! Hittade ett par svarta jeans!! Har letat som en galning efter detta i kanske en miljon år!! Och finally så ligger ett par svarta, perfekta, med dragkedja längst ner i min lite för över full garderob! :D
Skitungen har tagit en powernap!

11.42

Sitter för tillfället på religionkunskapen och ska strax ha lunch! Ska nog övertala brudarna att gå till Dahl's på rasten. Behöver mitt morgon kaffe! Haha :D Senare blir det Samhällsprov och stan med Sofia innan jag drar hem till min saknade kissekatt! Som för övrigt blir goare för varje dag som går! Riktigt litet busfrö är hon min lilla ninja! Extremt passande namn när man börjat lära känna henne. Hon är en liten ninja! Haha :)
Nu ska jag dunka spotify och plugga!
Puss ♥
Snyggingar i 1an!

ONSDAG

Försov mig i morse.. Fasen. Men ska strax dra till skolan i alla fall! Måste vara med på Samhällslektionen då vi har prov! Så håll tummarna för mig!
Nu ska jag dock gå och sminka mig innan jag drar till bussen!
Ha det fint!

NINJA

Yes! DÅ var det dax att berätta min hemlighet! Har nämligen blivit stolt ägare till en 8-veckors svart liten katt! Ville inte berätta det i går då det inte var riktigt säkert än! Men nu är hon här och ligger för tillfället och nanar i mitt knä! Så mysigt! :) Lite roligt också att en av mina goaste vänner Nathalie, har hennes bror Aslan! :) Så får bli en släktträff någon gång! Haha :D
Slänger upp lite bilder på gullungen!
På G hem!
Trött tjej efter lång dag!
Min lilla bebis!

FAVORIT


MÅNDAG

Måndag morgon och jag sitter i skolan! Humöret är dock på topp och allt känns kanon! Har en rolig nyhet att berätta senare! :D Håll tummarna för mig!
Nu sak jag dock lägga energin på skoolan!

TIPS!

Tänkte tipsa om min nya favorit vara på frukostbordet! Det är nämligen musli/gröten Great. Ifrån Axa! Går kanon att käka både som musli med yoghurt, och som gröt med mjölk! Man tar en dl och tillsätter vatten, in i mikron och klart! Tar kanske 4 minuter? Helt underbart! Sen är det små bärbitar i så man slipper ha sylt och sånt på! Snabbt, enkelt, jätte gott, och nyttigt!

MY DOG

Var ute och fotade lite igår! Fick några fina bilder på min älskling Benny!

S U N D A Y

God morgon! Söndag morgon och solen skiner! Helt underbart! :D Blir nog att tillbringa dagen i solen iklädd en bikini för att jobba lite på brännan! Senare blir det dock plugg och lite shopping med syster! Ska hjälpa henne hitta en balklänning! Hon slutar nämligen nian till sommaren. :) Så håll tummarna för att vi hittar något!
.
Nu blir det som så många andra gånger blir det kaffe och en tidning i solen! Underbart!

RSS 2.0