Wish i had...

Denna jäkligt läckra skinnjackan ifrån Jofama By Kenza! Får skinns pälsen på kragen är avtagbar, och ah, jackan är bara så het! Ska köpa en själv någon gång nästa månad!
Jackan heter Kenza4.

TODAY'S


Dålig Iphone bild, but it works.

Svarta Jeans - Gina Tricot
Stickad Tröja - H&M
Stickad Halsduk - Gina Tricot
Och till detta kör jag på MC-bootsen och Skinn Jacka, Like always.

SHOES

Var ju och shoppade skor i går, så jag tänkte lägga upp mina nya snyggingar!
Here you go:

FIRST OUT, THE RUBBER BOOTS





Dessa gummistövlarna kommer ifrån Vagabond, köpta ifrån Johanssons.
499 kr.

AND SECOND OF ALL, THE BEAUTIFUL MC-BOOTS!







Och dessa vackra MC-boots kommer ifrån Bianco och kostar 700 kr.





Om my way home.

Sitter på pendeln på väg i från skolan till undebara gymmet... Är trött som strand efter gårdagens gympa lektion, men vafan lite styrketräning ska jag nog orka med! Ska nog till och med bli grymt skönt med lite träning. Sen blir det ju lite roligare när man ska få använda sina nya träningsskor! Haha, försöker verkligen vara positiv. And that's all!

HOME

Hemma efter en underbar dag i skolan och lite eftermiddags shopping med Mamma! Blev två par nys skor, ett par MC-boots från Bianco, samt ett par tränings dojjor ifrån Reebook! Nu blir det mat och Irene Huss!

I'm out!

Då ger jag mig iväg till skolan.. ORKA! Men måste man så måste man!
PIC






TODAY'S
Transparant skjorta H&M
Halsduk Gina Tricot
Halsband H&M

Till detta har jag matta lack leggins, Converse och skinn jacka.


Let the sun shine in.

Åh vad underbart det är att vakna av att solen skiner in igenom gardinerna! Blir på bra humör med en gång. Sen att vi har sovmorgon i dag gör inte saken sämre! Börjar 11.40, kan man nog kalla en bra start på veckan.
Nu ska jag dricka upp kaffet och slänga mig i duschen!

No tacos, just pasta.

Aha, ingen tacos kväll här, utan blev pasta och Ben&Jerrys! Works for me! Nu blir det Irene Huss!

TACOS-MYS

Jaha, då var det bestämt! Hemma blir det ingen Tacos, så jag och Amanda kör en egen liten Tacos kväll! Ska bli sä jäkla gott! Kanske kollar in Irene Huss filmen som kommer i kväll på 4an också, Men först måste jag jobba klart. Bara en timma kvar nu.

Just bought




OPI:s Envy, för starka och långa naglar!
Pris; Ca: 249 kr.

LUNCH

Bild på min underbara lunch idag! Nyttig och fylld av näring! Eller inte...


HALSBANDET

Sitter (fortfarande) på jobbet, men har mitt nya halsband på mig! Finns på H&M för 79 kr!




11-17

Jaha, då sitter man på jobbet. Har vart mer och göra än någon annan gång vilket är riktigt roligt! Sen att jag är på väg att bli sjuk är inte lika kul.. Tur att man har sovmorgon i morgon så att jag kan få sova ut ordentligt.
Nu ska jag ta fram produkter.

SHOPPING'n SUSHI

Jahå, då har jag ätit sushi för både första och sista gången i mitt liv! Är inte kräsen när det kommer till mat men fyfan vad äckligt!! Det ända jag tyckte var gott var riset och räkan. Wasabin var också sjukt god, men oj så stark. Så sushi var inte alls min "Cup of Thé". Men spännande och ha provat det iaf!
PIC


NEW DESKTOP

Det blev ett Skrivbord i från IKEA, så himla gött!! Är sådan sjuk skillnad på mitt "nya" rum och mitt gamla. Tänk vad lite färg kan göra.
PIC
OLD
NEW.
Dåliga bilder ifrån min Iphone.

IKEA

Står just nu och väntar på lá buss, för att senare ta pendeln in till kållered och IKEA! Ska handla lite garderobs lådor eftersom mina är trasiga.. Hur det gick till vill ni inte veta. Sen ska jag också kolla gardiner och ett nytt skrivbord. And that's all.

NY TID: 08.40

Orka att pendeln till skolan ALLTID är sen! Gör i för sig inte så himla mycket nu när skolan inte riktigt kommit i gång än, men sen asså... Hur kommer detta gå? Kommer ju aldrig vara i tid! Rätt surt om det är en lektion med en viss lärare... Hmmm.. Aja, bara hålla tummarna och hoppas att det löser sig! Nu sitter jag med Emilia på väg hem, blev en latte pä Nordstan och sedan shoppade jag två bar byxor. Ett par vanliga svarta och ett par b-friend. Riktigt nöjd! Bild kommer så fort jag har till gång till macen. Talk 2 u later.

Feelin' good

Shit va gött man mår efter ett rejält tränings pass! Känner sig liksom full av energi och lugn på samma gång. Sjukt underbar känsla! Men nu blir det duschen och sen lite True Blood. BYE!

Coffee

Hemma, mätt, och kaffe drickande med mina älskade korvfingrar.
Life's good!

STRESS!

Denna jävla dagen... Började med en rejäl försovning, vaknade 07.14 av ett mess i från Sofia. Bussen jag skulle med gör att hinna till pendeln gick 07.33. STRESS!!! men jag hann! Fick dock köpa frukost på Pressbyrån, men vafan hann ju iaf till skola i tid! Sen så vet resten av skoldagen motsattsen till stress, den var helt död. Skulle diskutera våra spelregler, och ah, annat tjöt om skolan. Men nu sitter jag på bussen on my way home, sen blir det middg och förmodligen träning med mamma. Ha det!

Bridget Jones

Sitter/ligger och kollar Bridget Jones med världens smula. Fyfan va bra den hör filmen är. Haha, man känner igen sig själv i henne, och hur hon ständigt försöker gå ner i vikt och kämpar efter det perfekta förhållandet. Haha, underbar film är det ända jag kan säga. Snart blir det dock sängen för lite sömn. Börjar 08.30 i morgon, så ska ta 07.45 pendeln in till Gbg... Kommer inte bara vara sömnig, kommer vara död! And that's all.

Going 2 ma' girl.

Yes, då var middagen upp äten så nu blir det Thé och film hos min bästavän, Amanda. Får se vad det blir för film, men jag känner för en Bridget Jones film. Dom är ju bara för grymma! Jaja, Got to run.

RIDIN' SOLO

Grymt bra låt med Rn'b sångaren Jason Derulo. Kan bara säga lyssna på texten! Den är underbar!
Blev påmind i förrgår hur mycket jag brukade lyssna på Rn'b, så jag gjorde ett litet sök på Spotify, och vad ska man säga. Listorna blir ju direkt inte kortare.
Anyway, här är den grymma låten; Ridin' solo.

Whatstone och brandmän

Då var jag äntligen på pendeln på väg hem! Eller till stallet, ska kolla in syster som rider sin första dressyr lektion med Mendez! I alla fall var det en riktigt go dag! Vi behövde inte vara ute (phu thank god!) utan vi satt i stället på ett café och lärde känna den andra klassen. Men nu är det stallet som gäller! Blog u later!

Off 2 slottskogen.

Då ger jag mig i väg till slottskogen för ännu en dag i skolan.. Kommer säkert bli jätte roligt att vara utomhus i halv storm och ös regn! Har sätt fram emot detta hela dagen! IRONISK.
Puss!

I'd rather be hated for who i am, then loved for who i am not. // Kurt Cobain


DIOR fall 2010

Är det bara jag som vill att hösten ska komma nu, nu, NU?

MTV

Sitter och kollar MTV, det är top 3, och just nu av RHCP. Grymt bra band! I dag blir det i alla fall slottskogen med skolan, kan dock inte säga att jag VILL dra dit då det blåser och regnar... Men måste man så måste man!
Vet inte heller när jag slutar vilket är såå störande! Men ska försöka hinna till stallet och titta på systers första Dressyr träning med Mendez.
And that's all.

TODAY'S


Godis, B&J, Chips, Cola...

SHIT VAD JAG ÄR SUGEN PÅ GODIS!! Men jag har fasen lovat mig själv att jag ska klara mig utan allt onödigt socker! Om jag nu nödvändigtvis behöver något får jag äta det en gång i månaden. Jag ska klara det, är bara så himla jobbigt de första dagarna... Men vad gör man inte för att må bra?

The first day back in reality.

Jaha, då var första skoldagen avklarad! Började 1, slutade halv 2. Värt? Egentligen inte. Men måste man så måste man. Efter "skolan" blev det att fira skolstarten med Sofia på favorit stället Burger King. UNDERBART! Först när vi satt och käkade kändes det verkligen som att man börjat skolan på riktig.
I alla fall så blev det efter skolan och BK dags att dra till stallet och se lilla mor min rida våran häst Mendez för andra gången. Blev dock bara skritt och några bommar, men det är jäkligt bra jobbat för en såpas häst rädd människa! Nästa gång blir det nog lite trav. Hehe, eller hur mamma? ;)
NU; Blir det film!

Let's go all the way tonight...

Katy Perry - Teenage Dream



Skolstart ´10

Jaha, då var det första skoldagen idag. Känns sådär, men blir nog bra när man kommit i gång på riktigt. Ska dock bli "roligt" att få reda på schemat så att jag kan börja planera in Träning, och körskolan. Sen är det självklart underbart att träffa guldgubbarna i klassen!
NU; Blir det duschen!

70 days of summer has past...

Aha, då var det officellt. Detta är min absolut sista sommarlovs dag 2010. Rätt sjukt ändå hur grymt snabbt tiden har gått, och hur många underbara minnen man fått med sig. Well, well, det är ju faktiskt bara ett år kvar till nästa sommarlov. Då jäklar ska det bli en grym sommar med både Rohdos, studenter och London. Längtar redan... Men först ska jag överleva och ha ett helt sjukt bra år i skolan! NU: blir det sängen och en bra bok.

Home, at last.

Äntligen hemma efter en riktigt bra dag på jobbet! Slutade dock 25 min senare, men vafan det värt. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem med Thai maten. Beställde som vanligt en 13 med kyckling. Jag menar varför prova något nytt när man funnit ett vinnande koncept? ;) Senare blir det till att dra över till världens bästa Amanda. Blir nog en vanlig slapp kväll, måste ju vila ut sig innan skolan drar i gång imorgon.. Oj, nu ringde det på dörren. Middagen är serverad!

Wish i had...

Började läsa lite i Blondinbellas bok "Egoboost" idag. Kan inte säga annat än att jag älskar den boken! Har bara läst 3-4 sidor och är helt fast! Så när jag jobbat klart springar jag över till Bokia och köper den.



Hard work, work.

Är just nu på jobbet, och dagen har faktiskt gått undan. Det är nu efter 15 som det börjar avta något, men det är ju bara två timmar kvar så jag får väll roa mig med en bok eller kanske lite städning.
Idag fick jag äntligen nyckeln till salongen också! Känns rätt gött att inte behöva vänta på att någon annan ska öppna, utan att jag kan lösa det själv!
Nu ska jag fortsätta jobba.


Wish i had...

Dessa jäkligt häftiga ringar ifrån Stylbytara. Ska beställas hem så fort lönen trillar in på onsdag!
PIC









Morning after dark.

God morgon goingar! Sovit gott?
I dag är det jobb som står på schemat! Sista dagen på sommarlovet och allt, och jag ska jobba.. Inte för att det gör något egentligen, det regnar ju ändå. Kan man säga Svensk sommar när det är som bäst?
I alla fall så packar jag nog ner boken "L.A Candy" då det förmodligen kommer vara hur dött som helst på jobbet, det är ju trotts allt helgen INNAN lönen.
Nu ska jag hoppa in i duschen.

MUSCLE WOMAN

Hemma igen i från PowerWalken, Vart ute i ung en timma. Underbart! Sen blev det några SitUps och Armhävningar! Börjar allt få en liten bula på armen! Kanske borde satsa på en Hulken kropp?

POWERWALK IN THE RAIN.

Peppar med underbar musik inför ännu en PowerWalk i regnet. Ska bli lika härligt som vanligt. Kommer dock inte orka gå så långt, har världens träningsvärk i benen!
C ya!

Emptiness isn't a feeling, it's just something you are


Awake

Vaken och hur trött som helst. Vill bara krypa ner i sängen med ett avsnitt av True Blood och en varm latte. Åh, det lät faktiskt som en grym idé, tror jag gör så!
Senare i dag ska jag förmodligen träffa Hanna, vilket ska bli sjukt mysigt! Hon får mig alltid ALLTID på bra humör! Hon är helt enkelt underbar.
Justé True blood i sängen var det.
C u!

I'm alive!

Jaaa!!! Jag överlevde första ridlektionen! Tror fasen att jag till och med saknat det lite grann.. I alla fall så var det mycket arbete med sittsen, så kommer jag ha träningsvärk i benen i morgon? Troligen. Men det var det värt! Får se om jag orkar dra mig ner till gymmet i morgon så jag får lite träning på överkroppen med. Nu ska jag dock plocka ur linserna och sedan kolla klart på Sagan om ringen.

-

Jaa, då var det dax för första ridlektionen för denna terminen. Är jag nervös? Absolut. Egentligen vet jag inte varför. Jag menar vad ska hända? Absolut ingenting, ÄNDÅ måste jag gå och nojja som om jag ska dö eller något. Jaja, det löser sig nog. I hope.
Nu ska jag slänga på mig ridkläderna, och sen blir det ett inlägg när jag kommer hem.
BYE!

I've been here before...

I've been here before and managed to break free. The question is how many times I need to break free to become free for real. And will I ever regain the strength to just be me?

WinterWonderland.

Lite bilder jag tog i vintras. Längtar faktiskt lite efter snö och kyla. Då man kan springa omkring i mysiga halsdukar och varma goa kläder.
FOTO; Jag.

Everything is alright, If I just breathe


HOME

Hemma efter besöket hos Optikern! Undersökningen tog typ 5 minuter och sen var det bara att beställa linser och dra hem. Underbart!
Så nu blir det strax lunch och ett avsnitt av True blood innan jag förmodligen ska övningsköra med Pappa och hämta våra nya ute möbler. Känner att jag verkligen behöver komma i gång ordentligt med bilkörandet nu, tar fasen körkort om 8 månader!! Okej, 8 månader är ganska mycket, men ändå! Är ju så mycket man ska kunna om allt! Men det löser la sig det också. Nu blir det Tre blood.

OPTIKERN

Varför är jag så dum? Beställde tid hos optikern i dag klockan tio, vilket egentligen inte är så tidigt, men grejen är att jag måste ha haft i linserna minst 2 timmar innan jag går dit. Så 07.55 ringde klockan i morse, och 08.10 satt linserna i. Jaja, jag är uppe och någorlunda pigg, borde inte klaga. Nu blir det att sminka sig och göra sig redo!
Puss!

MONTY - SEGLAREN

Grymt fin låt! Blir helt förälskad.

On my way out in the rain, just to feel free.

På väg ut i regent med vovven! Så nu är det högsta volym på Spotify och en lååång promenad som gäller! Rensar liksom tankarna lite. Man fyller hela huvudet med underbara älskade musik så får inte mina tankar och känslor plats i huvudet. Man känner att för varje steg man tar blir känslorna och tankarna bara färre och färre. Då är jag bara mig. Ingen annan, bara jag.
Got to go.



Wish i had....

Depends franska manikyr! Snyggt och naturligt. Me like!

Still @ home

Ligger just nu och funderar lite för mycket på lite för många saker... Borde nog göra något snart. Kanske ut och springa? Eller kanske fixa på rummet? Eller hemma-SPA? Ja, SPA låter bra, i need it!

Good Morning foks!

God morgon!
Sitter nu i mitt kök med Bandit Rock på högsta volym i väntan på att min latte ska bli klar! Är nämligen så himla sugen på en rejäl frukost! Med gröt, o frukt, o goda mackor.. Mmmm. En riktig hotell frukost kan man nog säga. Får dock se vad jag hittar på, har inte så mycket hemma, men något ska jag allt klara av att trolla fram! Har ju i alla fall min latte ;) Allt blir bättre med kaffe!
I dag blir det nog en galen slapp dag med hundpromenad och kanske lite hemma spa. Ska nog också fylla i skatte-papperna. Känns så där att tjäna pengar och sen bli av med lite men, a girl got to do what a girl's got to do.
Nu är latten klar! Yummi!

Soon..

Suttit hela kvällen nu och kollat TRUE BLOOD. Rätt skönt faktiskt att bara sitta själv en kväll. Ska dock snart sova, är så sjukt trött! Men det får bli efter detta avsnittet, är så spännande!! Blir lite galen på det.
And that's all.

The best there is


Just because..

Hello bloggen!
Var några dagar sedan nu som jag gjorde en Update, men jag har inte ork eller lust att blogga längre. MenMen, det kommer la!
I går var det en mysig dag med Amanda, vi drog först till gymmet (like always) sen blev det käk och en tripp in till gbg för att träffa Nathalie, Emilia och Maria. Vi kollade på film, pratade, skrattade och hade allmänt trevligt. Sedan drog vi hem vid 11, var så sjuuukt trött! Vi slumrade till på pendeln vilket var ljuvligt!
Och det var allt jag hade att säga för nu.
BYE!

HOLE

Jag är ju som alla vet helt gaaalen i Nirvana, tycker dem är hur grymma som helst! Och min senaste musik drog är bandet HOLE. Vars sångare är ingen mindre än Courtney Love, alltså Kurt Cobains fru. HOLE är också ett Grunge / Rock band och låtarna är bara sååå jäkla bra! Slänger upp 2 av mina favvisar;
ENJOY.

Hole - Celebrity Skin

Hole - Malibu


Let the rain fall.

Orkar verkligen inte att vi bor i Sverige!! Det regnar fan hela tiden! Blir typ förvånad om det är sol i tio minuter.. Gaah! All färg har jag tappat med... MenMen, får la learn to like it.
I dag blir det i alla fall till att träffa Hanna gumman, ska bli lika roligt som vanligt! Men innan så ska jag kolla på.... TRUE BLOOD!! Mohahaha, trodde ni inte va? ;)

Nattablogg.

Då var det dax för ett litet inlägg innan jag kraschar totalt på kudden min. Kvällen på Karma var riktigt trevligt! Tråkigt bara att Emilia behövde dra så tidigt, men sånt är livet i bland! Hade sjukt trevligt hela kvällen iaf! :) Känner dock att det var lite dumt att dricka en Latte klockan 8 på kvällen, men har lyckats lugna ner mig med TRUE BLOOD. Förvånade? Knappast.
Borde nog sova nu om jag ska ha en liten chans att orka dra till gymmet i morgon.. Funderar dock på att PowerWalka istället. Är liite närmre och man får friskluft!
Så god natt foks!

HungerStrike

JAG VILL HEM TILL TRUE BLOOD! Är helt galen i den serien, kan inte få nog! Så det första jag gör när jag kommer hem blir MAT, och sen TRUE BLOOD. Längtar som bara den. Är dock inte like hungrig längre, men träningsvärken.. Aoch! Nej, nu får jag kämpa mig igenom den sista timman.


@ WORK.

Sitter på jobbet med en mage som kurrar som bara den, och världens träningsvärk, men I'll get through it! I kväll blir det Karma med Emilia!
Och that's it.

BAD UPDATE, GREAT DAY.

Sorry för dålig update idag men jag har varit upptagen med att leva mitt liv idag. Började med att träffa Hanna gumman för lite kaffe på Naam, sen blev det till kungsmässan för lite fönstershopping! Hittade två böcker som jag måste handla nästa månad! "Guds gåva till kvinnor" och "Håriga hunkar". Hahaha, kan misstolkas på mer än tre sätt, men det var bara bilder på snygga kända män så som, Johnny Depp, Orlando Bloom, och även andra kändisar så som David Bowi och Ozzy Osbourn. Det roligaste var dock när vi bläddrade igenom "Guds gåva...." då vi såg bilder på legender så som Mick Jagger, Sting, och Axl Rose så ser vi en bild på... GUNDE SVAN!? Hahah, alltså har aldrig skrattat så mycket i hela mitt 17-åriga liv! Både jag och Hanna vek oss dubbla, och skrattade tills magen började värka. Hahaha
PIC

Hanna gumman med nya favorit boken.

En hel bok fylld med läckra håriga hunkar. Grr..

WALK THE LINE

Sitter just nu och kollar på "Walk the line" kanske världens grymaste film någonsin?! Hittade ingen scrapbook på maxi så det blev en film istället! Ett bra köp om man frågar mig. Nu ska jag koncentrera mig på filmen!

H&M HOME

Var just inne på H&M och beställde hem katalogen för H&M HOME. Hittade en hel del snygga grejor till rummet.!
PÅSLAKANSÄTT
KUDDAR.

SCRAPBOOK eller?

Funderar på i fall jag ska dra mig neråt stan för att köpa en scrapbook? Har inget planerat idag, och det är perfekt sitta-inne-hela-dagen-och-scrapbooka väder. Mmm.. Ska jag, eller ska jag inte? Borde också åka till gymmet, men jag orkar fasen inte.. Ska nog kolla i fall det finns några roliga pass i eftermiddag istället. Eller orkar jag det? Svar; INGEN SOM HELST ANING!

MENDEZ.

Jag har inte lagt upp någon bild än på våran nya häst Mendez. Så jag gör det nu!

SKINS

Är sjukt sugen på att beställa hem SKINS serierna.. Men pengarna räcker nog tyvärr inte denna månaden. Så det tar jag nästa lön! Längtar..

CDON.com

Just beställt lite grejor i från CDON.com. Är nog helt ärligt lite beroende av CDON, vilket inte är bra för min lilla plånbok... Men vafan, man lever bara en gång!
Det här beställde jag:
JUSTIN NOZUKA'S skiva HOLLY
Världens kanske bästa film - SJÄTTE SINNET
Den helt underbart grymt sjuka filmen DANCE FLICK

Samt två Katarina Von Bredow böcker!

Längtar tills dessa trillar ner i brevlådan någon gång i veckan! Exited!

After tonight

Nya favorit låten; After tonight av Justin Nozuka. Alltså, jag är helt kär i allt han gör! He's the best! Och själva "after tonight" går inte att beskriva med ord. Så jag lägger upp videon här istället, så kommer ni förstå min kärlek!
There's something in your eyes
Is everything alright
You look up to the sky
You long for something more, darling
Give me your right hand
I think I understand
Follow me and you will never have to wish again

I know that after tonight
You don't have to look up at the stars
No, No, No, No
I know by the end of tonight
You don't have to look up at the stars
I know that if the love is alright
You won't have to look up at the stars
No, No, No, No
I know by the end of tonight
You don't have to look up at the stars

Tell me how you feel
And if i'm gettin near
I'll tell you where to steer
You'll tell me where to steer
Da-Da-Da-Darling
Way above the clouds
And high above the stars
Through the unknown black holes
No one knows where we are
But we'll return to Earth and do it all over again


I know that after tonight
You don't have to look up at the stars
No, No, No, No
I know by the end of tonight
You don't have to look up at the stars
I know that if the love is alright
You won't have to look up at the stars
No, No, No, No
I know by the end of tonight
You don't have to look up at the stars

Come away with me
Come fly away with me

Just for a night
No one will ever know
No, No, No, No
Darling

I will leave you satisfied
Forever past time
You don't have to hide your free to fly

I know that after tonight
You don't have to look up at the stars
No, No, No, No
I know by the end of tonight
You don't have to look up at the stars
I know that if the love is alright
You won't have to look up at the stars
No, No, No, No
I know by the end of tonight
You don't have to look up at the stars

I know that after tonight
You don't have to look up at the stars
No, No, No, No
I know by the end of tonight
You don't have to look up at the stars
I know that if the love is alright
You don't have to look up at the stars
No, No, No, No
I know by the end of tonight
You'll be looking down upon them from heaven


Have2Have.se

Är helt klart mnin nya älsklings "nät" butik! Så jäkla snygga grejer! Blir helt till mig. Och skorna nedan ska jag nog fasen beställa i Augusti! ME LIKE!

HOME.

Äntligen hemma efter en låång arbetsdag på salongen. Blev lite mer action på eftermiddagen som hoppades på! Så i kväll blir det nog att lyssna på Justin Nozuka och kanskekanske träffa Amanda. Fast det är inte för än senare i kväll, så jag kanske kilar i väg till MAXI för att shoppa godis, eller kanske ostbågar? Jag vet inte vad jag är sugen på, eller om ångesten orkar med att jag äter onyttigt ännu en dag. Hehehe.
Nu ska jag kolla in Facebook!
Puss!

OMG!!

ALL TIME LOW KOMMER TILL GÖTEBORG DEN 17 AUGUSTI!! Vill jag gå, eller vill jag gå?!?! HELL YEAH! Åh!! Hoppas, hoppas, hoppas att det finns kvar biljetter när jag kommer hem! Det här är vad man kan kalla FREAKIN' AWESOME!

@ WORK.

Sitter just nu på jobbet, och det är gaalet lugnt! Telefonen har inte ringt en ända gång!! Dock har det varit lite kunder inne och shoppat loss, så lite finns det i alla fall att göra. Hoppas bara det blir mer action i eftermiddag, ska ju jobba 4 1/2 timmar till. Men jag får tänka positivt! Jag har ett jobb, och "kollegorna" är hur goa som helst! Så det kan egentligen inte bli mycket bättre.
Ojj, nu kommer en kund. Got to go!

Off 2 work!

Nu blir det jobba, jobba, jobba till 17 i eftermiddag! Är första söndagen jag jobbar, så det ska bli kul och se hur det funkar dagar som denna!
Nu måste jag kila!

Still @ Forever young

Är fortfarande på konserten, men nu är det dock det sista bandet som spelar, sen blir det hemgång och att krascha på kudden i några timmar innan man börjar jobba! Börjar som tur är 11, så jag behöver inte få upp fören kvart över 9. Rätt så underbart! Eller vad tycker ni? ;)

FOREVER YOUNG

Sitter just nu vid havet brevidg varbergs fästning och lyssnar på LL. Inte direkt kvällens favorit band, men det är musik. Snart blir det reperbaun, något tyskt cynt-band ifrån 80-talet. Har aldrig hört så det ska bli ganska roligt att fp se vad det år för något! Men tills dess ska jag bara njuta av utsikten! Ha det gott så länge!

TODAY's.


Getting ready for the night.

Sitter med en handduks-turban på huvudet och MakeUp borstarna i handen! Ska nämligen i väg på Konsert med lá familia i varberg. Forever young tror jag den heter, är i alla fall massa gamla goa 80-tals dunk som kommer komma på högsta volym ur de ENORMA högtalarna på scen. Ska bli riktigt roligt, även fast jag inte känner igen alla låtar som kommer spelas. Jag känner bara till deras "breaktroughs" men det är bättre än inget!
Nu ska jag fortsätta sminka mig, åker om 30 min.

Nostalgi.

ÅH (!) Hittade just dessa UNDERBARA låtar på spotify!! Nostalgi till 100%.

Rascal Flatts - These Days


Rascal Flatts - What Hurts The Most


RUN

Gu va gott det var att PowerWalka/Löpträna! Det var precis det jag behövde för att göra mig av med alla tankar. Underbart!
Brukar alltid börja min "löpning" med en PowerWalk, så jag slipper sträcka mig (:P) och för att det är grymt skönt! Så i dag körde jag 2 kilometer PowerWalk, och sen 2,5 km löpning. Så jäkla ljuvligt. I morgon blir det upp och hoppa tidigt för att dra till gymmet, men nu blir det först en dusch, och sen blir det Johan Falk filmen tillsammans med en flaska vatten. Gott!
Min nya sjukt fräcka vatten flaska ifrån Gekås!
GOD, I LOVE THAT PLACE!

AND WITH ALL THE WORDS SAID, I'LL EXPLAIN MY FEELINGS IN PICTURES

NU: Ska jag ta på mig löparskorna och låta benen bära mig långt, långt härifrån.
Så ett tips; STAY INSIDE, OR I'LL BRING YOU BAD NEWS.

JUSTIN NOZUKA

Min senaste Musik "Crush" är ingen mindre än Justin Nozuka. Så himla mysiga låtar så att man bara vill gosa ner sig i en filt med en kopp thé och bara njuta av musiken. Lovin' it!
Här är i alla fall hans senaste singel "Heartless".
Enjoy.

On my way..

2 ICA MAXI! Ska nog handla ett album, eller en scrapbook som det kallas. :)
Blog u later!

I'm a working woman seven days a week

God Morgon goingar!
Förlåt mig för att jag varit så kass på att udatera bloggen, men det är en del att göra nu med den nya hästen!
Men now i'm back!
I morse när jag just vaknat fick jag ett samtal i från kungssalongen, och dom undrade i fall jag kunde jobba hela helger varannan helg!! Så himla roligt!! Så nu ska jag sitta inne på nätet och surfa runt på olika produkter så att jag blir riktigt grym på de olika märkena som finns.
NU; ska jag hoppa in i duschen för att dra till Hööks och IKEA med syster.
BYE.

Vilja bli

Senaste i CD-samlingen!

My new eyes came to me in a box.

Jag har skaffat linser! Är sjukt underbart att kunna se klart HELA tiden, och slippa glasögon hängades på nosen. Men att sätta in linsen, och ta ut den... Åh fy-fan! Det är vidrigt svårt asså! Höll säkert på i 20-25 minuter i går innan jag skulle lägga mig. Men det löser sig nog med tiden. I hope..

ULLARED.

Då var man hemma ifrån ullared. Blev några Iphone-skal, skivor och även säsong 2 av How i met your mother. Är helt klart mer än nöjd!
Favoriten av allt är nog mitt sjukt heta Iphone-skal som är en halv dö-skalle gjord av strass. Gillar!
PIC.


NU; Ska jag kolla in How i met your mother.

RSS 2.0