SKYPE

Gjorde just ett desperat försök att Skype med Amanda. Gick sådär.. Camen funkade nice! Men micken..  Gaah! Blev lite smått galen! Men nu kommer Amanda över för lite Chai Tea. Hoppas bara inte jag smittar henne med min underbara förkyldning samt hosta. :/
Jaja, det löser la sig! Nu blir det Tea!

TRUE BLOOD

Nu blir det att kika in True Blood! Är kanske den bästa och mest spännande serien jag någonsin sätt! Lovin' it! Men först ska jag göra en smarrig kopp med Chai Tea! :)

I got it from ma' family

Slänger upp lite bilder på några av mina fina julklappar!
Alla fina klappisar!
.
Boken om The Beatles och den underbara serien True Blood.
.
En sjukt snygg ring och gott Chai Tea.
BEAUTIFUL SHOES FRÅN BIANCO!
.
Sist men inte minst, en SJUKT snygg tröja med några av The Beatles olika skivomslag. LOVE IT!

This is how we roll.


GOOD MORNIN'

God morgon, och glad fortsättning! Som man så fint säger. :)
Hoppas att ni alla haft en underbar julafton med fina paket och god mat! Min julafton var kanon bra! Fick många fina klappar, slänger upp bilder på några senare.
Har precis käkat upp min frukost, och sitter nu med en lite för varm kopp kaffe. Underbart! Snart blir det att dra ut på min och Amandas dagen-efter-julafton promenad! Mysigt!
Kör en No-Make-Up-Day i dag. Underbart!

Soon...

Haft en bra jul hittills goingar? :)
Mys faktorn och julstämningen här är underbar! Min MammaMu kom dock precis hem ifrån jobbet så nu blir det lite julmat innan paketen ska öppnas. Längtar!
Nedan kan ni se våran fina julgran!

Anka dagas!

Nu är det strax dags för Kalle och hans gäng i rutan! Ska bli lika roligt i år som alla andra åren man suttit bänkad framför kalle klockan 15. Men det gillas! :)
Först ska jag dock ut och koka mig lite glögg! Mums!
.


Snow walk.


Då drar jag ut med hunden på en promenad! Sötnosen!

PIC: ME.

Silver and black

Öppnade just min julklapp jag fått ifrån Chefen/Cheferna. Det var två GALET snygga armband i min favorit färger svart och silver. :)
.
.
.
PIC: ME

Perfect combination?

Sitter just nu och mumsar Twist och läsar ELLE! Vad kan man säga: Tidningen är beroende framkallande!! :) Helt galet bra allstå! Tillsammans med en påse Twist (som för övrigt är ett måste på jul) blir det bara ännu bättre!
.

.

.

 

PIC: ME


Christmas morning.

God morgon alla små tomte nissar! :) Hoppas ni har sovit gott så här natten till julafton!
Jag somnade i alla fall som en stock, vilket förmodligen var på grund av att jag jobbat. Just nu sitter jag i våran goa soffa och kollar in julgranen, samtidigt som jag läser nya numret av ELLE. Helt okej så här på julaftons morgon!



God jul folket!


23 December.

Jaha, dagen före julafton idag då! Spännande! Men här blir det inget "vara hemma och fixa inför imorgon mys" utan jag ska jobba! Men det blir förhoppningsvis mycket att göra idag. Vilket är bra! Kungsmässan har ju jul öppet till 20.
Nu måste jag dock hoppa in i duschen!
Hörs av i kväll!

I'm out!

Då drar jag och A till kungsmässan för julklapps shopping och latte. Mys!
Ha det!

Dreams of a warm summer and more

Sitter med datorn, en kopp kaffe och pluggar. Rolig morgon, eller hur? Blev ingen skola för mig i dag då jag inte somnade för än 4 i natt. Jävla tå. Skolavslutning i morgon. Skönt! Ska se till att skicka in de sista uppgifterna nu, och sen är det bara att njuta resten av lovet. Underbart!
Har börjat sakna sommaren och dess ljusa nätter också. Kylan och mörkret gör mig lite nere. Men det är inte långt kvar till sommar lov nu. Vår terminen går alltid snabbt! Kanske lite för snabbt.
Men bara för därför slänger jag upp favorit sommar låtar någonsin! Enjoy!

Tal Bachman - She's So High

The kooks - Naive

Lil Wayne ft. Nicki Minaj -

Knockout

Bruce Springsteen - Dancing In The Dark

Tom Petty - Learning To Fly




THÈ

Precis ätit upp min frukost och sitter nu och dricker thé. Mums! Ska dock snart byta om till träningskläder och dra på ett Zumba pass! Helt sjukt kul ska det bli att testa på! Hemma sen blir det dock plugg... Jätte kul. Men jullov på tisdag så det är bara att bita ihop.
NU: Ombyte!

Break

Sitter nu framför datorn och kollar på gamla Paradise hotel avsnitt. Rummet är nu färdig städat (nästan) och humöret är lite bättre. Måste fan ta tag i mig själv nu. Träna upp mitt huvud och inse vissa saker.
Med början nu! Först ska jag dock avnjuta min latte. Love it!

Off to the gym.

Då drar jag och lillasyster till gymmet! Ska bli så SKÖNT! Är så jäkla rastlös. Så jag satsar på träningsvärk i morgon! I'm out!

NEW YEAR

Snart är det dags o inhandla årets Nyårs klänning! Är sugen på färg, axelsmycken och och fall.
Så jag slänger upp några snygga klänningar jag kollat in so far.
Enjoy!


Favoriten än så länge kommer ifrån H&M och kostar 199 kronor! (399 kr)

Inte så mycket färg, men sjukt snygg är den i alla fall! Den finns på Gina tricot och kostar 399 kronor!

Denna klänningen är inte heller någon färgbomb. Men den bara MÅSTE vara med! Den kommer i från Acne och kostar 1495 kronor.

SNYGG FÄRG! Denna kommer i från H&M och kostar 299.







Just a little summer song in a winter wonderland

Noah and The Whale - 5 Years Time


RedFace

Jaha, ännu en redovisning avklarad. Sitter här som ett redFace men  det Känns skönt. Längtar dock hem till min varma säng och Paradise Hotel avsnitt. Längtar också till gymmet. Så sjukt gott o träna! Nu ska jag dock lyssna på redovisningen.
T.T.Y.L!

18.25

Jaha, då var denna dagen avklarad också. Känns sjukt bra, och jullovet närmar sig. Love it! Träningen förut gick super! Känns så gött o få röra lite på dö-fläsket! Nu blir det att läsa lite om Judendomen innan jag ska träffa Amanda.
Got to go!
Peace out!

I'm out!

Då drar jag och mamma mu till gymmet innan Indoorwalkingen. Underbart med träning! Just got to love it! Bloggar (kanske) när jag kommer hem!
Bye.

Should I stay or run away, and leave it all behind?

Frågor, tankar och känslor snurrar i min kropp och i mitt sinne. Vad ska det bli av mig? Inte den blekaste. Men jag är lycklig, Jag mår bra. Ska snart träna, sen blir det hem och plugga. Funderingar kring allt får jag ta någon annan dag. Nu lägger jag fokus på skolan, träningen och positiva saker för att inse att allt är bra. 'Cause life's good!

HAPPINESS

Sunday, bloody Sunday.

Ja, vad ska man säga. Prov i morgon, Prov på Tisdag, Prov på Onsdag, Redovisning på Torsdag, och förmodligen på fredag. Rolig vecka va? Inte direkt. Men det är sista veckan innan jullovet så jag överlever nog. Nu ska jag dricka lite glögg och skumma igenom läxorna till i morgon.
Prov... Wish me luck.


11/12-10

God morgon! Hoppas ni sovit gott! Det har jag!
Sitter just nu med en kopp kaffe, lite apelsin klyftor och spelar Super Mario Galaxy. Oh yes, i'm a geek! Snart bär det dock av till gymmet, ska bli riktigt gött faktiskt! Ska försöka dra med mig syster, ganska hopplöst men värt ett försök! Så nu blir det att klara av denna banan och sen göra mig i ordning!
Ha en bra lördag folket!

Awesome day.

Asså ah... Denna dagen! Har nog alltid haft en så bra fredag som idag. Började dagens första lektion 09.00. Slutar 09.15. Hörde jag ett underbart?! Så jag åkte dit och vände i stort sätt. Nu sitter jag dock framför veckans alla PH avsnitt och dricker en för tillfället kall kopp kaffe. Men jag gillar't! Det är ju fasen helg!
Nu ska jag kolla klart avsnitten!
Bye!

ICE COOL

Sitter i skolan och spelar Robot Unicorn på Facebook med min vanilla latte "Extra Krut". Så jäkla gott! I eftermiddag blir det att dra till stallet och rida ut med Syster. Mysigt!
Nu ska jag dock ha "åter samling" i engelskan!
Bye!

RSS 2.0