SMOKIN'

Är det bara jag som tycker att en bild kan bli hundra gånger snyggare när personen på fotot håller en ciggarette? Det roliga är att det är så fruktansvärt äckligt ut i verkligheten, men på bild. Åh! Det är så fruktansvärt snyggt! Speciellt i svart/vitt! Tycker faktiskt att det bara ser sjukt ut i färg med den här typen av bilder.
Men  jag tog mig tiden att hitta några snygga "smoking" bilder.
PIC.







FRÖKEN BJÖRCK

två böcker, och en hel dag ute i solen senare...

...Så sitter man här framför datorn med knall-röd rygg och spelar sims. Japp, jag vet. I'm a geek. Men jag gillar det!
Dock är datorn så SJUKT seg så jag ska nog stänga av den nu. Sen är ju klockan rätt så mycket också, och TYVÄRR är det skola i morgon.. Vill inte, Vill inte, Vill inte. Men jag måste. Och det är ju faktiskt bara 9 skol dagar kvar så jag kan nog stå ut. Hoppas jag.
Nu drar jag som sagt i väg till en förhoppningsvis lååång och ostörd dejt med kudden.
Sov gott!
FRÖKEN BJÖRCK

I see your true colors, and that's why I love you.

Nya favorit låten är helt klart Cyndi Laupers True Colors. Fastade helt för den när jag kollade på Sex And The City 2, eftersom den var med i outrot. Så jag slänger upp den här på bloggen bara för att den är så SJUKT grym!
MUSIC.

FRÖKEN BJÖRCK

Sh-sh-shopping!

I går var det ju dax för lite söndags shopping med älskade vännen AmandaA. Det blev faktiskt en hel del köpt så nu är min lilla garderob inte lika hungrig på nytt! Men enough talking, här är bilderna.
Gina Tricot.

Tunika i militär grönt: 149 kr.

Ljusbrun transparant skjorta: 149 kr.

Svarta cykel-byxor med spets: 59 kr.

H&M:

Bruce Springsteen T-Shirt: 149 kr.





The Beatles tunika/linne: 149 kr.

THAT's ALL.
FRÖKEN BJÖRCK


Good Morning - 10.37

Åh, vad jag försov mig idag. ORKAR INTE SKOLAN. Vill ha sommarlov nu! Och ett extra jobb, med GRYM lön. Men det är so  man säger; You can't have it all. Sommarlov kommer jag i alla fall att få. Om två veckor. But still!
Nu ska jag dock gå ut och göra nytt kaffe. Det jag gjorde i morse vart så vidrigt kallt och äh.. Vidrigt som sagt så got to go.
FRÖKEN BJÖRCK

Happy mother's day.

FRÖKEN BJÖRCK

S Ö N D A G

Så sitter man här med kaffet i högsta hugg, och funderar på att börja plugga. Kommer jag börja plugga? Nej, troligtvis inte. Så jag sätter på Kanal5 och kollar på gamla avsnitt av Summerland. Helt underbart!
Senare idag väntar shopping med AmandaA, och idag kommer jag INTE komma hem tomhänt. Förhoppningsvis.
Got to go.
FRÖKEN BJÖRCK

A good day.

Åh vilken bra dag det har varit! Drog ju in till gbg med lilla mor där jag bjöd henne på Lunch som en liten "mors-dag" grej. Sedan blev det shopping! Fast vi shoppade inget.. Men inspiration fick man, och suget för att shoppa hur mycket som helst växte en del underdagen.
Sen var det dags för dagens höjdpunkt. SEX AND THE CITY 2 på bio. Måste erkänna att jag var rätt nervig, eftersom att kritikerna gått så sjukt hårt emot filmen, har nog inte hittat en enda positiv kommentar om filmen. Men nu när jag har sätt den kan jag bara säga: NI HAR FEL! Filmen var grym! I och för sig så var kritikern från Metro en medelålders man och vad kan han egentligen om våra underbara New York vänner?
Men back to the movie. Har nog faktiskt aldrig garvat så mycket åt en film som jag gjorde i dag! Den första Sex and the city filmen var mer seriös, med sina "roliga stunder". Medans 2:an var precis tvärt om.
Hela publiken utbrast i skratt attack efter skratt attack. Helt underbart!
Och otippat nog var det faktiskt 5-6 killar som bestämt sig för att se filmen. Dock var dem väll dit tvingade av flickvänner, men det var det faktiskt bara en som erkände.
Så min dag har varit underbar, och nu är jag så sjukt trött att jag nästan blir förvånad när jag inte gäspar.
God natt foks.

A good day.
Or maby evan a...
AWSOME DAY?
FRÖKEN BJÖRCK

SEX AND THE CITY 2

Har jag längtat efter att få se den här filmen? NÅGOT!
FRÖKEN BJÖRCK

SURPRISE!

Åh, vad bra gårdagens överraskning för älskade AmandaA blev! Hon hade inte den blekaste, och hennes min när vi gick in på restaurangen och alla hennes vänner ställer sig upp och börjar sjung. Hahah, den minen var guld värd!
Så hela kvällen var hur lyckad som helst! Alla hade trevligt och både mat och tårta var god! Helt perfekt!
.
Nu sitter jag med Lattén i högsta hugg med H&Ms spring/summer inspiration. GILLAR! Känner att jag behöver finna just inspiration eftersom jag och lilla mami ska dra in till stora staden görteborg i dag för SEX AND THE CITY 2 på bio och förmodligen lite shopping innan dess!
Got to go.
FRÖKEN BJÖRCK

MINTGRÖNT LACK = HEL RÄTT!

Yes, that's how i feel. Fick nämligen ett så sjukt ryck i går när jag satt på pendeln på väg in till skolan, jaga ba: F-n, Jag måste köpa ett mint-färgat nagellack. Så det gjorde jag! Gick till Lindex på Centralen och tog det första bästa Mint färgade lacket från Depend jag kunde hitta, så nu sitter jag här med härligt Mintgröna naglar och tycker det är HUR BALLT SOM HELST! Blev sjukt nöjd! Så jag ska nog inhandla ett till liknande fast denna gången blir det nog blått.
Så eftersom jag redan nu börjat jakten efter det "blåa mint lacket" gick jag in på Depends hemsida och kollade in sommar kollektionen. Kan bara säga Me like!
Så jag slänger upp några utav lacken från sommar 2010.
Here you go:

Mitt gröna lack är nr:54.
FRÖKEN BJÖRCK


Nothing to say.

Åh! Jag är så sjukt lycklig just nu! Eftersom att den där läraren som anklagade mig för att tycka vissa saker, och satte betyget efter hans personliga åsikt i den frågan jag skrivit om, JAG FICK HONOM HELT TYST!
Jag ifrågasatte honom och han hade absolut inget vettigt att säga om det han hade anklagat mig för!
Så himla glad blev jag! Jag har ju gått om kring och varit arg sen jag fick tillbaka uppgiften i tisdags. Så nu är jag glad, och han är tyst. UNDEBART!
Nu ska jag fokusera på datorkunskapen.. Jippi..
FRÖKEN BJÖRCK

Desperate Housewives.

Sitter just nu och kollar på Desperate Housewives, och bara njuter av att det är fredag! Så ljuvligt med helg. Och i kväll är det ju dags för AmandaAs överraskning! Ska bli grymt kul! Har längtat hela veckan.
Och i morgon är det dags för... SEX AND THE CITY 2 med lilla mamma! Känner på mig att det verkligen kommer bli en super helg!
Slänger in en grym låt bara för att.... DET ÄR FREDAG!
Jay Kay's - Princess.
FRÖKEN BJÖRCK

AS WE SPEAK - 12.43

Sitter just nu på Espresso House efter en helt ljuvlig dag i skolan. Fick nämligen reda på att jag fick MVG på mitt muntliga nationella i engelska!! Oh so happy!! Och som pricken över I:t, Vg som slut betyg i engelska. Hur gott som helst!
Nu sitter jag som sagt på Espresso House med en frapino som idag får leka lunch. Hinner inte hem eftersom att jag ska på möte med min chef nu klockan 13.00. Kan faktiskt inte förstå att jag äntligen fått mitt första riktiga jobb!! Kan bara säga YES!
As we speak:
FRÖKEN BJÖRCK

Body Lotion för känslig hy? Ja tack!

Jag har väldigt känslig hy, så jag sitter just nu och kliar mig på hela kroppen då jag använt en STARKT parfymerad After sun. Visst är jag smart? Nej, inte direkt.
Så jag ringde just lilla pappa och bad honom köpa parfymfri body lotion för känslig hy. Så jag slänger upp mina absoluta favoriter i den kategorin! Enligt mig är det dock ett märke. Nämligen Eucerin. Jag använder alltid deras body oil, och har även i perioder använt deras Lotion. Och jag är helt såld på deras produkter! Jag får inget kliande på kroppen. Ett annat plus är att Lotionen är väldigt dryg så man behöver inte ta så mycket.
PIC.
Body lotionen
Och deras LJUVLIGA shower oil.
.
Priser och allmän fakta om deras produkter
finner du på deras hemsida: www.eucerin.se
FRÖKEN BJÖRCK

SUPER BAD UPDATE.

Jag har varit riktigtriktigt dålig på att uppdatera idag. Men vissa dagar är bara sådana typiska jag-orkar-verkligen-inte-blogga-idag dagar. Och idag har jag en sådan dag.
Sen att jag varit så sjukt arg sedan svenska lektionen då jag tydligen har en lärare som ger mig betyg efter hans egna åsikter, och vad gäller denn uppgiften hade han en HELT annan åsikt så godkänd. Han hade tydligen blivit arg när han läst texten också. Alltså jag måste ärligt säga att jag inte hade en aning om hur arg jag kunde bli för ens idag.
SÅ det blir förmodligen ett samtal med honom bara för att få svar till hur-i-helvete han tänker. USCH! Blir så sjukt trött på sådana människor. Men sånt är det!
Nu ska jag kolla på Unga Mödrar.
FRÖKEN BJÖRCK

08.02

Missade bussen, orkade inte gå ner, väntar på nästa buss.
That's my day to day life.
Got to go.
FRÖKEN BJÖRCK

L o v e M e - J u s t i n B i e b e r

I'M IN FUCKING LOVE WITH THIS SONG! Blir så sjukt sugen på att bara ställa mig upp och shake som aldrig förr!
Och denna helt underbara låt har självklart ett namn. Love Me, Av ingen mindre än Justin Bieber själv.
Det unga stjärnskottets namn finns nog just nu på alla läppar, och om inte, it will be!
MUSIC
FRÖKEN BJÖRCK

tjugofjärde maj tvåtusentio klockan tjugo.noll-fem.

Sitter då framför TV:n och är SÅÅ SUGEN på smoothie. Men med programmet 90210 på slaget på TV:n får man lite komplex och ångest. Så so long smoothie.
Så jag sitter istället här lite små sugen på smoothie och med en grym saknad av gymmet.. Har inte tränat sen torsdag förra veckan eftersom man blivit opererad. Men imorgon kör jag nog lite WII fitness bara för att få liite träning.
I'M DESPERATE!
FRÖKEN BJÖRCK

ANOTHER DAY IN THE SUN.

Japp, då sitter man här igen efter en ljuvlig dag i solen. Jag har dock inte så mycket att skriva om, eftersom att det inte direkt händer "jätte-intressanta" saker när man ligger i solen och gör absolut ingenting.
SÅ get ready för.....
....BILDBOMB.
FRÖKEN BJÖRCK

ISKAFFE.

Oh my, vad det är ljuvligt med kaffe. Jag är ju helt galen i vanilla latten på espresso house, så jag testade att göra en "typ" Vanilla latte hemma. Så jag hällde upp kaffet, mjölken och till sist vanilj socker. Och det var helt sjukt gott.
Så det är min nya grej.
Men det är ju också så att när det är soligt vill man ju gärna inte sitta i 30+ med super varmt kaffe i handen, så jag försökte hitta på något gott iskaffe.
Och jag måste faktiskt säga att det godaste iskaffet är Vanligt svart kaffe, och vanilj glass mixat i en mixer. Det är så sjukt gott! Och ändå så himla enkelt!
Men jag har också ett annat recept på iskaffe som jag slänger upp här på bloggen.
PIC.
Recept.
Måste bara börja med att skriva, att detta receptet har inga mått! Du får helt enkelt bestämma hur mycket av vad du ska ha i själv! Tycker att det är lättare att få ett perfekt resultat om man går på mag känslan.
.
Ingredienser.
- Kaffe
- Mjölk
- Vanilj socker
- IS
.
Avsluta sedan med lite vanilj glass på toppen, så blir inte bara kaffet hur gott som helst, det blir snyggt också!
FRÖKEN BJÖRCK

BildBomb - 07.24

'
En något trött tjej vid frukost bordet.
Kan bara säga MONDAY'S SUCK.
FRÖKEN BJÖRCK

Time 19.46

Oh yes. Söndag kväll och jag sitter och kollar på en riktig gammal B-film från 95. Smekmånaden i Las Vegas heter den, och Sarah Jessica Parker är i huvudrollen tillsammans med Nicholas Cage.
Men det går faktiskt inget annat på TV:n just nu, så man får göra det bästa av situationen.
Väntar också på att AmandaA ska höra av sig, eftersom att vi ska träffas och snacka allmän skit. Underbart!
Nu har jag absolut INGENTING att skriva så, ha det gott.
FRÖKEN BJÖRCK

M Y . B O D Y . I S . O N . F I R E

Shit vad jag här bränt mig i dag! Borde tycka att jag borde ha vant mig vid det här läget, men nej. Blir lika förvånad varje gång jag legat ute i solen, kommer in och ser rött. HELA jag är typ röd. Nej, inte hela, men 90 % av baksidan av benen och ryggen, samt hela bröstet och lite på magen. Ansiktet då? Ah, det ska jag inte ens prata om.
Otur för mig som verkligen avskyr färgen röd. Men that's life.
.
Shoppingen med LouiseW idag var mer än lyckad! Vi hittade så bra - - - - - till AmandaA, Längtar verkligen till hennes överraskning på Fredag.
.
OJ! Gotta go. Ska ställa mig vid grillen och ah.. Grilla. :)
FRÖKEN BJÖRCK

S U N S H I N E

JA! Det är ta mig f-n sol i dag med! Helt underbart! Så nu på morgonen blir det till att ligga och steka lite i solen, innan jag träffar LouiseW.
Kommer bli lite shopping till AmandaA som fyller 18 år på onsdag!!
Så det kommer bli trevligt.
.
Nu drar jag ut i solen.
FRÖKEN BJÖRCK

23.11 - Still waiting.

Yes, då sitter man här framför dumburken och väntar på att syster ska komma hem. Hon hade tydligen glömt nycklar och frågade så snällt om jag kunde vänta med och lägga mig tills hon kommer hem. Så varför inte.
Är så sjukt trött! Men, hon ska vara hemma om en halv timma så, I'll survive.
SOM tur är går den underbara filmen 27 dresses på 4an, så det är inte jätte jobbigt att sitta uppe en stund längre.
.
Sleep tight!
FRÖKEN BJÖRCK

Hot, Hot, Hot.

Jeans shorts. Är inte det världens snyggaste, skönaste, bästa plagg? ÅH, i love it.
På sommaren springer jag JÄMTJÄMTJÄMT omkring i jeans shorts. Jag gillar att man verkligen kan variera "looken" av ett par jeans shorts. Kan nog säga att jeans shortsen är en av modevärldens många kameleonter.
Lite bilder på helt sick snygga "jeans-shorts-outifts".
PIC

stockholmstreetstyle.feber.se

ROCK'N ROLL

ROCK'N ROLL

LAUREN CONRAD.
FRÖKEN BJÖRCK

Featuring

ÅH!! I'M GOING CRAZY! Det är så att Justin Bieber och Sean Kingston har gjort en låt som heter Eenie Meenie, och den är GRYM! Sen håller dom också på med en ny låt som kommer hete Shawty let's go, men den är inte helt färdig! Så det finns bara massa "Smak-prov" om man säger så, på youtube, så man kan alltså inte få tag på hela låten än!!! Och från det lilla jag hört är det en riktig sommar plåga. HELT underbart!
Jag kommer självklart slänga upp den här på bloggen så fort den släppts. Alltså den är så sjukt bra! Jag blev helt såld, och då har jag hört kanske tjugosex sekunder av låten.
Nej, nu får jag nog lägga in datorn. Kom just fram till att det inte är riktigt så nyttigt för datorn att ligga i 28+.
FRÖKEN BJÖRCK

It's a beautiful day.

ÅH, VA DET ÄR GOTT! Solen skiner, det är 25+, jag har laddat upp med grym musik, LITERVIS med vatten och Ego Woman. Kan det blir mycket bättre än så här? Skulle inte tro det. Alltså Svensk sommar är nog något av det bästa som finns. I LOVE IT!
Sen har jag faktiskt fått lite färg också, så det känns riktigt bra! Känns ännu bättre att man kommer vara lätt sol-kysst med sol-blekt hår när man ska på möte i veckan OCH ha överraskning för AmandaA. ÅH! Jag gillar!
.
Så jag ligger som sagt här i solen och njuter samtidigt som jag håller tummarna för AmandaA som springer Göteborgs varvet as we speak. Ibland fattar jag inte hur hon orkar, SHE'S A MANIAC! Så en stor aplåd för min spring galna vän, som är hur grym som helst.
BARA för därför så ska jag slänga upp en grym sommar låt!
Billy Joel - Tell her about it
FRÖKEN BJÖRCK

20100522

O yes, det är lördag och idag ska jag nog... Inte göra ett piss. Känns bra? Knappast. Men allt blir nog lite lättare om solen bara kan komma fram. Fast det ser ju rätt ljust ut för tillfället i alla fall, så sol kommer jag nog förhoppningsvis få! I need it!
.
I ALLA FALL, så spenderades gårdagens kväll med AmandaA och LousieW. Det blev så att vi kollade på en Twillight film, nämligen New moon. Den var sådär, tycker att den var så himla krånglig, det hängde liksom inte ihop. Men jag tror att böckerna är bättre, för då får man liksom bygga upp sin egen lilla "twillight-värld", och det är säkert etthundra gånger bättre och mer förklaringar på allt.
Nu ska jag gå och fixa mig en latte.
.
FRÖKEN BJÖRCK

FLOWER.

FRÖKEN BJÖRCK

Thunder storm.

FRÖKEN BJÖRCK

How can "I'm Sorry", be so hard to say?

Because "sorry" is the proof of your disaster.

FRÖKEN BJÖRCK

Why does it rain?

ÅH! Blir så  sjukt trött på vädret! Vill ha sommar och sol! Fast, det var ju faktiskt sol i 1 timma i dag, och jag blev liite brunare faktiskt! Så det gillas, men jag önskade ändå att det varit sol lite längre.
Men that's life i guess.
.
Sitter här och väntar på att AmandaA ska höra av sig, eftersom att vi stämt träff. Ska bli sjukt kul att se den lilla bruden då vi inte träffast på 2 dagar! Det är nog fasen nytt rekord, för oss.
Vi bor ju grannar så vi träffas i alla fall 1 minut om dagen.
nej, nu får jag hitta på något.
FRÖKEN BJÖRCK

The sun heard me scream.

JA! Solen är framme, så det blir till att ligga och pressa idag! UNDERBART! Började liksom tröttna på alla avsnitten av "Life of ryan". SÅ Sunshine, here i come!
FRÖKEN BJÖRCK

Morgon 09.57

GU vad gött de var att få sova länge! Så nu sitter jag här med foten i "hög-läge" och kollar på alla avsnitt av "Life och Ryan". Finns inte så mycket annat att kolla på, så man tager vad man haver.
Hade dock hoppats på att solen skulle skina så att man kanske skulle kunna få lite mer färg. Eftersom jag är 100% White girl, blir jag mer röd än brun på sommaren, så det gäller att "förarbeta" lite på brännan nu på våren.
Nej, nu babblar jag.
FRÖKEN BJÖRCK

Christmas decoration made by a hamster.

Helt underbar kommentar från Simon till thomas i det helt underbara programet "Sveriges fulaste hem".
Jag trodde jag skulle skratta ner mig.
"Christmas decoration made by a hamster"
.
Nej, nu är det dax för Criminal Minds.
FRÖKEN BJÖRCK

Katy Perry ft. Snoop Dogg.

Yes, det är det senaste samarbetet inom våran underbara musik värld. Deras låt är så sjukt bra! Jag blev helt fast så fort jag hört låtens intro.
Så, här är deras GRYMMA låt: California Gurls.
MUSIC.
FRÖKEN BJÖRCK

YES!

ÄNTLIGEN så sitter jag här i soffan efter den sista operationen. Helt underbart! Så jag är mer än lycklig just nu!
Fick också ett blått förband, vilket gjorde saken liite bättre.
.
Nu sitter jag som sagt här i soffan med foten i högläge, kaffe i handen och unga mödrar på TV:n. Kan det bli bättre? Knappast.
Lite tråkigt dock att jag inte får träna på 2-3 veckor eftersom att risken för infektion kan öka i fall jag blir varm/svettig om fötterna. Och det är en risk jag inte vill ta!
Nej, nu ska jag fortsätta glo på dumburken.
PIC.

Så här snygg fot har jag just nu.
FRÖKEN BJÖRCK

Soon i'll be done.

ÅH! Bara några timmar kvar till operationen.. JAG VILL INTE! Fast ändå så vill jag.
Vill ju kunna springa om kring i söta ballerina och killer heels till sommaren. Så i guess att det är värt det i slut ändan. Innan besöket hos doktorn ska jag träna. Så in i h-lvete. Kommer inte få träna på 2 - 3 veckor.
Nej, nu måste jag kila till pendeln.
FRÖKEN BJÖRCK

Ångest.

Sitter just nu och kollar på en av de bästa action/komedi filmerna som finns, nämligen rush hour 2. I LIKE IT!
Dagen har varit lång, varm, svettig och helt underbar! Solen har varit fram nästan hela dagen. Blev lite molnigt där vid 2 tiden, men annars helt underbart hela dagen! Så mina "jag-har-solat-idag" fräknar finns på plats på min näsa. Så det gillas! Hoppas verkligen att det är soligt i morgon med, fast i morgon är det dags för... MIN SISTA OPERATION! Nervös? Jo tack lite gran.
Visst det är bara min lilla stor tå som ska opereras, men det gör så sjukt ont med lokal bedövningen. Det är verkligen inget att skoja om. Trodde att jag skulle dö första gången, sen gjorde det ännu ondare andra gången, tredje gången.. den ska vi inte ens prata om. Och i morgon är det alltså fjärde gången jag ska få den där j-vla bedövningen. Det rycker i tån bara jag tänker på det. Men det är över på kanske 2 minuter, sen opererar läkaren, och allt som allt tar det kanske 15 - 20 minuter. Men sprutorna... ÅH! Doktorn tar alltså TRE sprutor till min stor tå! Fyyy.. det är det vidrigast jag varit med om. Och jag har en ganska hög smärt gräns gällande sådant.
Men i morgon ca: 15.30 är jag färdig opererad och on my way home.
Behöver jag säga annat än att jag längtar som bara den till den tiden i morgon?
Nej.. nu får jag ångest.
.
Gotta go 2 bed.
FRÖKEN BJÖRCK

Blame it on the kids.


Foo Fighters.

Times like these.
The Best of you.

All my life.
FRÖKEN BJÖRCK

Good Morning - 09.08

ÅH! Ibland ogillar jag att ha hund! Vaknade vid 7 eftersom älskade lilla Benny kände sig lite ensam och skällde utav bara h-vete. Yes, tänkte jag, gick upp sa fy till henne, gick och la mig. Hjälpte det? Knappast. Så jag öppnade bara min dörr, och Benny gumman kom in och la sig i min säng. HELT TYST! Så jag fick lite mer sömn trotts det hemska uppvaknandet.
Så nu sitter jag är och mumsar frukost. Behöver inte göra mig i ordning för än om 1 timma, så jag har gott om tid att relaxa. Gillas!
FRÖKEN BJÖRCK

22.11

Sitter i min säng efter en lång dag. Fast det var en ljuvlig dag, men som sagt lång. Ska nog snart dra mig för en dejt med kudden. Kommer bli så gott att få sova, eftersom jag inte somnade för än halv 3 i natt. Så en varm skön säng har låtit som en bra plan hela dagen. Jag har också planerat att sova läänge i morgon. Får ju passa på när man har sovmorgon.
Nej, nu ska jag sova.
God Natt.
FRÖKEN BJÖRCK

Underbara under.

Var inne på H&M.com och kollade lite modenyheter, och då också bland annat underkläder. Dom har fått in riktigt snygga och söta undisar. Har faktiskt kollat in en vit bh med snörning men den finns tyvärr inte på hemsidan, ritkigt syn för den är så SÖT! Ska nog ta och köpa den, så kan jag lägga upp den på bloggen då.
Men med endas student peng i fickan får man slänga upp lite andra underbara under i aprikos färg. Riktigt snyggt när man får lite färg till sommaren.
PIC

Push-up-bh 149 kr.

Stringtrosa 69:50 kr

Trekants bh 69 kr (ord. pris 99 kr)

Halvstring 79:50 kr.

Dessa sjukt söta undisar finns på H&Ms shop online i fall man blir lite sugen på att shoppa lite.
Sen finns dessa också i färgerna svart och lila. Också riktigt snygga!
FRÖKEN BJÖRCK

Monday 16.31

ÄNTLIGEN hemma efter en sjukt go dag. Började ju med skolan eller skolan, o skolan. Med en lektion kan man säga, hade bara en lektion, vilket är helt underbart. Speciellt på måndagar.
Sen efter lektionen spenderades några timmar på gymmet. Var så sjukt gott att träna.
När jag väl tränat klart kommer smart head på att jag ska ju ta bussen, som går om 25 minuter. Så jag ska alltså duscha, sminka mig, packa om väskan, knyta skorna och sedan dra mig bort till busshåll platsen som ligger 600 meter i från gymmet. Tror n jag hann med bussen? SJÄLVKLART inte.. Så det blev till att gå ifrån gymmet, via stan och hem. Tar ca 45 minuter. Men jag fick extra motion och nu är jag äntligen hemma.
Så kvällen ska bli lugn, ska förmodligen träffa AmandaA och kolla på film. Börjar 12 i morgon så jag kan vara uppe lite längre. Gillar.
.
Justé, idag har jag fått hem den sjukt snygga baddräkten. Olyckligtvis nog är den för kort!!! Så det blir retur på den.. Men om man ska se det från den ljusa sida så sparar jag pengar. Hade ju dock mycket hellre haft en helt SICK snygg baddräkt, men det är så det är i bland. Det är ju så inte värt att köpa en baddräkt som man aldrig kan använda.
Nu ska jag äta lite av min Marabou som jag köpte nyss.
oh so good.
FRÖKEN BJÖRCK

10.13

Sitter i skolan på engelskan och längtar hem till en stor säng! VILL SOVA. Men nej, som den (periodvis) tränings idiot jag är så måste jag träna direkt efter skolan. Ska dock blir hur gott som helst. Jag är uttråkad, och har sjukt mycket energi, och att bära runt på den energin är lika med VÄLDIGT dåligt för mig.
Jag blir sur och grinig, och försöker hela tiden provocera folk runt mig. Mest mina föräldrar. Tycker så synd om dom egentligen, jag menar dom har inte gjort något. Som tur är vet dom att jag är som jag är.
Nu måste jag fortsätta plugga.
FRÖKEN BJÖRCK

22.50 and still hours away from sleep.

Japp, så ser min kväll/natt ut. Klar vaken.
Är verkligen inte trött alls, och det är sjukt jobbigt när man vet att man ska upp halv 7 i morgon. Så det ogillas.
Ska nog försöka läsa en bok eller något INNAN jag gör ännu ett desperat försök till sömn.
Hoppas jag lyckas. Klockan är ju trotts allt snart 23.00.
Så wish me good luck!
FRÖKEN BJÖRCK

Today.

En helt otroligt fet plånbok. Men nej, jag får väll komma på något sätt att överleva månader på fattig student peng. But i'll survive!
Dagen har varit helt grym. Började ju självklart med Nirvana och Foo Fighters Top10 på tv:n, HELT UNDERBART! Sen träffade jag älskade LouiseW och det blev shopping, och handboll. Också HELT UNDERBART!
Så min dag har varit... HELT UNDERBAR! För att vara en söndag i alla fall.
.
När jag kom hem fick jag reda på att jag slutar 11 i morgon och börjar 12 på tisdag. Känns så himla gott!
Är så sjukt skol-trött att det finns inte.
FRÖKEN BJÖRCK

Changed plans.

Japp, Ändrade planer i dag alltså. Trodde att dagen skulle spenderas osminkad i pjamas med håret uppsatt i en boll mitt på huvudet, men nej. LouiseW räddade min dag. Det blir stan, samt en liiiten sväng till aranäs open. GILLAR! Det är så man ska spendera en söndag! Fast först måste jag ladda min Ipod! Kan ju inte gå en hel dag utan min stora kärlek musik.
Gotta go.


What if i say i'm no like he others?

Åh, underbara älskade musik! När jag slog på TV:n i morse satte jag obviously på Vh1, och vad som gjorde denna dagen lite bättre är att de har sin top10 lista med inga mindre än Nirvana och Foo Fighters.
Men egentligen är det nog Dave Grohl eftersom han är den gemensamma länken mellan banden.
Sen att det är lite av favorit band gör inte saken sämre, eller att The pretenders av Foo Fighters dunkar ur högtalarna. Kan bara säga, Oh so good.
.
Dagen vet jag inte än hur jag ska spendera den. Tror att jag ska tvätta, städa, plugga, kanskekanske träna och kanskekanske dra ner till Aranäs Open. Jag får helt enkelt se.
.
I'm so happy. Cause today I found my friends.
They're in my head.
I'm so ugly. But that's ok.'Cause so are you.
We've broke our mirrors.
Sunday morning. Is everyday for all I care.
And I'm not scared. Light my candles. In a daze cause I've found god.

FRÖKEN BJÖRCK

Not Afraid.

Eminems nya låt "Not Afraid" är helt galet bra.
Får rysningar i hela kroppen när jag hör texten, känner basen, och bara lyssnar på musiken.
LOVIN' IT!
Lyrics.

I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand
We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just let you know that, you're not alone
Holla if you feel that you've been down the same road




Yeah, It's been a ride...
I guess I had to go to that place to get to this one
Now some of you might still be in that place
If you're trying to get out, just follow me
I'll get you there


You can try and read my lyrics off of this paper before I lay 'em
But you won't take this thing out these words before I say 'em
Cause ain't no way I'm let you stop me from causing mayhem
When I say 'em or do something I do it, I don't give a damn
What you think, I'm doing this for me, so fuck the world
Feed it beans, it's gassed up, if a thing's stopping me
I'mma be what I set out to be, without a doubt undoubtedly
And all those who look down on me I'm tearing down your balcony
No if ands or buts don't try to ask him why or how can he
From Infinite down to the last Relapse album he's still shit and
Whether he's on salary, paid hourly
Until he bows out or he shit's his bowels out of him
Whichever comes first, for better or worse
He's married to the game, like a fuck you for christmas
His gift is a curse, forget the earth he's got the urge
To pull his dick from the dirt and fuck the universe



I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand
We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just let you know that, you're not alone
Holla if you feel that you've been down the same road


Ok quit playin' with the scissors and shit, and cut the crap
I shouldn't have to rhyme these words in the rhythm for you to know it's a rap
You said you was king, you lied through your teeth
For that fuck your feelings, instead of getting crowned you're getting capped
And to the fans, I'll never let you down again, I'm back
I promise to never go back on that promise, in fact
Let's be honest, that last Relapse CD was "ehhhh"
Perhaps I ran them accents into the ground
Eminem Not Afraid lyrics found on http://www.directlyrics.com.com/eminem-not-afraid-lyrics.html
Relax, I ain't going back to that now
All I'm tryna say is get back, click-clack BLAOW
Cause I ain't playin' around
There's a game called circle and I don't know how
I'm way too up to back down
But I think I'm still tryna figure this crap out
Thought I had it mapped out but I guess I didn't
This fucking black cloud's still follow's me around
But it's time to exercise these demons
These motherfuckers are doing jumping jacks now!



I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand
We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just let you know that, you're not alone
Holla if you feel that you've been down the same road


And I just can't keep living this way
So starting today, I'm breaking out of this cage
I'm standing up, Imma face my demons
I'm manning up, Imma hold my ground
I've had enough, now I'm so fed up
Time to put my life back together right now



It was my decision to get clean, I did it for me
Admittedly I probably did it subliminally for you
So I could come back a brand new me, you helped see me through
And don't even realise what you did, believe me you
I been through the ringer, but they can do little to the middle finger
I think I got a tear in my eye, I feel like the king of
My world, haters can make like bees with no stingers, and drop dead
No more beef flingers, no more drama from now on, I promise
To focus soley on handling my responsibility's as a father
So I solemnly swear to always treat this roof like my daughters and raise it
You couldn't lift a single shingle lonely
Cause the way I feel, I'm strong enough to go to the club
Put a ??? and lift the whole liquor counter up
Cause I'm raising the bar, I shoot for the moon
But I'm too busy gazing at stars, I feel amazing and



I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand
We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just let you know that, you're not alone
Holla if you feel that you've been down the same road

FRÖKEN BJÖRCK

I can feel the thunder.

FRÖKEN BJÖRCK

After the rain.

Sitter äntligen hemma i soffan och njuter av att det inte regnar inomhus. FÖR regn har man fått nog av om man tillbringat en dag på Aranäs Open. Sen är det, oavsett väder, den bästa cupen man kan spela som handbolls spelare. Så det var kul att vara där.
I morgon blir det nog samma visa igen. Måste dock hitta någon going att dra dit med. Är inte det roligaste att stå och glo på handboll själv. Tro mig, det finns roligare saker att göra.
Nu ska jag koka mig en kopp thé och försöka tina mina händer.
FRÖKEN BJÖRCK

Aranäs Open.

JA! Äntligen är denna underbara helgen här! Jag har nog varit lite besatt av Aranäs open sen första gången jag spelade handboll på de där leriga gräsplanerna. Oh lord. I'M LOVIN' IT!
Så idag ska jag självklart ner och heja fram mina gamla handbolls brudar. Fast först ska jag jobba.. Jag ska göra mackor till tälten eftersom att de är 22 man kort i tälten.
Jaja, det blir nog kul!
Gotta go 2 work.
Trötter.
FRÖKEN BJÖRCK

Music is the story of summer

The killers - Mr.Brightside

Samantha Ronson - Built this way
The Kooks - Naive.
FRÖKEN BJÖRCK

Just like the sun shines.

SOLEN SKINER! Känns som att man levt i ett ständigt mörker i flera dagar fast att det knappt varat i 3 dagar.
För visst känns dagarna längre när det regnar? Så nu ska jag ut och njuta i solen och kanske få lite färg. Underbart.
SOMMAR.
FRÖKEN BJÖRCK

ANSTÄLLD!

JAA! Dem ringde just från Salongen där jag praktiserade och jag har fått jobb!! Dock varannan lördag, men det är såå mycket bättre än inget! Så om några dagar blir det möte med chefen, för att bestämma tider m.m. Är så himla peppad! Jag ska verkligen ge 100%. LÄNGTAR!
Nej, nu måsta jag typ ut och springa eller något.
I'M HAPPY.
FRÖKEN BJÖRCK

Oh yes, it's still raining.

FRÖKEN BJÖRCK

Nelly.com - 08.51

JAPP, då var den sjukt snygga baddräkten från Nelly.com beställd! Bild på detta underverk till "swim wear" kommer så fort den levererats.
Förutom längtan efter den snygga baddräkten, så är den en vanlig torsdag. Förutom att jag är ledig från skolan.
Och det kan ju inte vara annat än ljuvligt!
Och eftersom jag är ledig så betyder det för mig att dagen kommer spenderas på ett gym. Helt underbart! Har börjat få ett riktigt bra tempo i min träning nu, så det gillas!
Nu ska jag nog dra i gång min spotify, sätta på lite awesome musik och bara må bra.
FRÖKEN BJÖRCK

Nirvana.

ÄNTLIGEN har jag fått hem min absolut första Nirvana skiva! Och med dem orden sagt förstår ni alla att jag tänker köpa fler! Dom är ju så jäkla bra! Jag blir helt lycklig och energifull hela jag när jag lyssnar på Kurt Cobains hesa röst komma strömmande från min Ipod. LOVE IT!
Så jag slänger helt enkelt upp de låtar som är "TheBest" enligt mig!
Enjoy.
Lithium.

In Bloom.

Rape Me

Så SING A LONG now guys!
FRÖKEN BJÖRCK

Oh sweet summer sun.

FRÖKEN BJÖRCK

Hey y'll!

FY VAD DET ÄR LJUVLIGT MED LÅÅÅNG HELG! Jag är så sjukt skol-trött att jag inte vet vad längre. Vill bara ha bruna ben, sol blekt hår och sommar. Men den kommer väll, bara jag skaffar mig tålamodet att vänta.
Medan jag väntar ska jag nog tillbringa min kväll med en underbar vän, och bara ha det så bra som man kan. Har bett pappa handla godis, har varit sugen på det hela veckan. Anser att så länge jag tränar är det ok med godsaker. Gäller bara att försöka hålla det i rätt mängd.
Nej, nu får jag nog ta och vara social.
FRÖKEN BJÖRCK

Louise Interiör.

Louise Interiör är en sjukt mysig online butik med MÄNGDER av inredning! Det är väldigt fräscha design på hennes produkter, och det finns något för alla!
Det ligger också uppe många "tips" bilder, som visar hur du kan styla snyggt med exempelvis en vägg schablon, eller hur du kan fylla tom rummet på en byrå. Kan bara säga I LIKE!
Länken till sajten kommer att ligga under kategorin LÄNKAR som finns på menyn, så klicka och shoppa loss!
FRÖKEN BJÖRCKK

On my way.

Ska dra ner till skolan och träffa LouiseW för att planera AmandaAs överraskning.
FRÖKEN BJÖRCK

16.05

JAA!! Mina böcker har kommit! Dock inte den såå efterlängtade Nirvana skivan, men den kommer nog i morgon!
Eftersom att böckerna just arrived, så tänkte jag "varför inte läsa ute i solen?" Och det gick ju, i kanske 20 minuter, sen kom nog ett av de största moln jag sätt, så solen gick i moln och är fortfarande.
Men 20 minuter av sol är inte så himla kasst.
.
Dagen har varit relativt lugn, men den kunde började tusen gånger bättre. Jag gick upp 07.02. Jag ska sitta på bussen 07.32, så jag stressade som bara den, men jag hann! Sen hade jag flät-prov i skolan, och den inbakade flätan kunde gått bättre, men jag gjorde det i alla fall. Sen var det uppsättning med två olika flättekniker, och den ena var tvunget att vara utbakad. Uppsättningen gick i alla fall mycket bättre än den inbakade så jag blev rätt nöjd.
Och som alltid efter ett prov så känns det ljuvligt.
Gotta go.

FRÖKEN BJÖRCK

15.27

Klockan är exakt 15.27 och jag har ingenting att göra. Solen skiner i fem minuter, sedan är det molningt och iskallt i trettiofem minuter, så att sola känns ganska meningslöst. I plugget är jag i princip också klar med allt, har ju bara en massa nationella prov på G men, man kan inte riktigt plugga sig till det. 
Så det kanske blir en extremt lång promenad med hunden eller något. Kanske kan städa på rummet också.. Visst blir man helt till sig bara man tänker på min helt sjukt trista eftermiddag?
Nu ska jag nog sätta mig och kolla in i en vägg tills det är middag om si så där en timma eller två. 


FRÖKEN BJÖRCK

Music.

Sitter och lyssnar på helt ljuvliga låtar av Magnus Weideskog. Hans låtar är helt underbara, och får mig att tänka på sommaren.
Men som med så många andra låtar och musik över huvud taget så går det knappt att beskriva. Det har nog med känsla och kärleken till musiken att göra. Musiken beskriver mina känslor, tankar och humör. Musiken är jag.
MUSIC, the only thing that makes sence to me.

SOMNA BREVID DIG.
FRÖKEN BJÖRCK

SHOES.

FRÖKEN BJÖRCK

17.56

Så sitter man framför datorn efter ännu en dag. Vet inte varför men man hamnar alltid här eller framför TV:n när dagen är slut.
Jag var i alla fall på Gymmet idag och det var UNDERBART! Sen när jag kom hem fick jag dra ut med hundarna på lång promenad, men det var faktiskt helt underbar! Solen sken, och det var alldeles lagom varmt!
NU så sitter jag som sagt här och bara tar det lugnt. Det är ju trotts allt skolan i morgon, och då gäller det att vara pigg! Vilket jag förmodligen inte kommer vara, men så är det.
.
JUSTÈ, Idag är det ju premiär för nya säsongen av 16 and Pregnant! Jag älskar verkligen det programmet! Jag följ den första säsongen av 16 and pregnant, och även lite halvt som halvt fortsättningen, Teen Mom. Tyckte dock inte att teen mom var sådär jätte bra, men det är ändå kul att få se hur det går för dem efter att de fått barn.
Så jag tycker att det ska bli riktig roligt att få se de nya "tonåringarna", och få följa dem genom allt som har med bebisar att göra. Nu ska jag nog gå och läsa i en bok innan 16 and pregnant börjar.
FRÖKEN BJÖRCK

BESTÄLLT!

Japp, då har man beställt en skiva och två böcker från CDON.com.
Here they are:





NIRVANA - GREATEST.

SHIT vad jag längtar till dem kommer!
Har velat köpa en skiva med NIRVANA hur länge som helst,
och nu var det dax!
FRÖKEN BJÖRCK

SUNDAY 09.51

GOOD MORNING SUNSHINE! eller ösregn..
Jag sitter i alla fall i soffan efter en helt ljuvlig frukost och funderar för mycket.
I dag har jag väll inte så där mycket planerat, förutom gym och yoga med lilla mamma i kväll. Annars blir det nog till att städa på rummet, plugga lite, kanske göra lite spa. Känner att mitt hår verkligen behöver en hår inpackning! och att min hy behöver en rejäl skrubb och ansiktsmask. Hade tänkt att sola också, men jag tror inte att vädret tillåter det idag. Får helt enkelt hoppas att det är soligt på torsdag och fredag eftersom att man är ledig. SÅ HELT UNDERBART! Känner att man behöver en long weekend så här innan sommarlovet.
.
Nu ska jag nog kolla in CDON.com och se i fall det är något jag vill beställa.
FRÖKEN BJÖRCK

Last song.

Japp, vi var ju som sagt på BIO i går, och vi såg Last Song med bl.a Miley Cyrus. Personligen tyckte jag inte att den var så där jätte bra, eftersom den större delen av filmen var riktigt barnslig! Men sen när det blev lite mer om den "första" kärleken, och mer om hennes familj så blev den mycket bättre! Som jag skrev i går så satt hela salongen och grät, och jag måste erkänna att jag satt och bet mig själv i läppen för att inte börja gråta jag också, men när Miley Cyrus spelade ett stycke på pianot brast jag. Det var så fint, och vacker, och ah.. Helt underbart!
Det är egentligen sjukt hur mycket jag kan bli berörd av musik. För jag menar hennes pappa var döende i cancer, och bara det i säg är ju sjukt sorgligt, men alltså det var piano stycket som fick mig att lipa.
JAG kan i alla fall inte rekommendera att se den på bio, men ni ska definitivt hyra den, för den var ju trotts allt så himla fin ungefär halva filmen in.
al
En bild på mina älsklingar på Eva's Paley.
FRÖKEN BJÖRCK

A ladies night!

Åh! Kom precis hem ifrån en helt ljuvlig kväll med mina älskade brudar! Vi fikade på ett jätte mysigt ställe som hette Eva's Paley tror jag, det var i alla fall hur mysigt som helst och det dom serverade var inte heller så dåligt!
Sedan gick vi ju också på BIO, vi såg The Last Song med bl.a. Miley Cyrus, och om jag ska vara helt ärlig så SÖG de första 50 minuterna. Resten av filmen var dock bra och slutet.. Åh slutet, så sorgligt! Hela salongen satt och snyftade igenom det där sjukt ledsamma slutet.
Nu ska jag dock gå och lägga mig. Behöver ju min skönhets sömn. ;)
FRÖKEN BJÖRCK

Just give me these...

Visst var det något utav det vackraste ni sett?
Dom 2 översta kommer från TopShop, och de längst ner i svart läder kommer från BIANCO.
FRÖKEN BJÖRCK

HOME 16.31

ÄNTLIGEN är jag hemma efter en kort, dock sjukt sed dag i skolan. Sen var det rätt mycket skratt, och dåliga intern skämt under hela dagen men det är så det ska vara!
Strax så ska jag laga mig lite mat innan AmandaA kommer över. Sen i kväll blir det ju Bio med AmandaA och LouiseW vilket kommer bli trevligt! Är fortfarande inte alls pepp på filmen vi ska se, men jag hoppas verkligen att den är bra. Soundtracket till filmen är ju trotts allt GRYMT!
Nej, nu kurrar det som bara den i magen, ska nog börja med maten.
FRÖKEN BJÖRCK

Oh yes, i'm a girl.

Ah.. I'm such a girl! Jag grät just till ett avsnitt Ugly Betty. Haha, vet inte varför, men jag fäller nästan alltid en tår eller två när jag ser kärlek på film. Oh yes, i'm a girl!
FRÖKEN BJÖRCK

Kaffe 09.25

Sitter i köket med en kopp kaffe och har det gott. Har ju sovmorgon idag,  men ändå så måste min kropp jävlas och göra så att jag vaknar 08.12. Jag ville bara sätta mig upp och skrika VARFÖR?! Okej, det är kanske inget "jätte" problem, men hello i'm a teen, I NEED 2 SLEEP! Aja, har i för sig alltid varit en morgon människa så jag borde väll vänja mig snart.
Japp, sov morgon var det. Det är nämligen så att vi hade fön - prov i stylisten i går, och det var bara halva klassen som gjorde det igår, och den andra hälften fick gå hem helt enkelt. Och i dag, är jag den andra hälften så SOV MORGON! Helt ljuvlgit!
Så jag ska möta några av brudarna kvart över 11 för att dra in till skolan för 2 lektioner sen är det hemgång, ridning, och BIO med mina älskade brudar!
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, och börja planera outfit för kvällen.
FRÖKEN BJÖRCK

Music.

ÅH vilken underbar låt!! Jag har nog lyssnat på den minst tusen gånger om dagen i kanske två veckor. Men den är så sjukt bra!
Låten heter Airplane och det är B.O.B ft. Hayley Williams från Paramore som gjort denna underbara låt!
Here u go!
Music.

FRÖKEN BJÖRCK

On my way.

Ska snart dra på mig skorna och dra till gymmet med lilla syster.
Känner att jag behöver lite träning. Har tränat alldeles för dåligt de senaste 3 veckorna.
Ojj.. Nu måste jag kila!
FRÖKEN BJÖRCK

zZzZzzzZzzz...

Guuu, vad jag är sömnig! Har suttit och gäspat hela morgonen, även fast jag gick och la mig relativt tidigt i går kväll.
Fast det kan ju bero på att jag inte sov någonting den natten när jag fick reda på att jag hade IG i arbetsmiljö och säkerhet. MEN, the up side med hela den där röran är att min lärare satt fel betyg på mig. JAG HAR VG! inte IG.
SÅ himla underbart!
.
Just ni sitter jag och gäspar på Hantverksteorin, då vi övar flättekniker på varandra. Känner att det behövs, så det var ju bra på ett sätt. Sen att jag inte orkar göra det, hör inte dit.
Nu ska jag snart hämta matte boken, och slänga mig in i siffrornas HELT SJUKT tråkiga värld.
FRÖKEN BJÖRCK

So good.

Här kommer bilderna och receptet på den helt ljuvliga rätten jag åt till middag i dag!
.
RECEPT.
Det som är konsten med detta receptet är att det inte finns några mått.
Man tar exakt så mycket som man känner för.
.
Det du behöver är:
  • Pasta.
  • Bacon.
  • Mini Tomater.
  • Mozarella.
  • Basilika
.
Och voilá, så var maten klar!
FRÖKEN BJÖRCK

INSPIRATION.


Kristin Cavallari är på G med starbucks, mobilen ständigt ringade och ett par helt SICK snygga heels.

Gillar kombinationen mellan "over-size" tröjan och de slimade jeansen.

FRÖKEN BJÖRCK


Just running in circles.

Puuuw.. Kom precis efter en kombinerad powerwalk/löpning med AmandaA.
Hon började dock springa ganska tidigt eftersom att jag går lite fortare, med tanke på skillnaden på våra ben. Jag är ju aningen längre. Så hon sprang i väg och jag bara ökade takten och gick utav bara h-vete. När jag gått lite drygt halva rundan, blev det andra bullar! Jag sprang som aldrig förr, och det var så sjukt gott. Speciellt eftersom att jag var så fruktansvärt förbannad på en lärare, och ah, egentligen på hela skolan och jag ska inte ljuga och säga att allt är lugnt nu för det är det INTE. Men man mår lite bättre när man gjort sig av med all onödig energi genom att träna.
Nu ska jag ut i köket och göra en helt ljuvlig middag.
Kommer nog lägga upp receptet och lite snygga bilder på denna underbara rätt! Det är en blandning mellan Pasta, tomat, bacon, basilika. SO GOOD, U gotta try it!
FRÖKEN BJÖRCK

Nowhere Boy

Filmen om John Lennon kommer snart och JAG VILL SE DEN!
Jag som älskar The Beatles, måste ju bara se den.
TRAILER.

FRÖKEN BJÖRCK

Changes.

Jag behöver dra här i från. Mitt gymnasie är så pinsamt dåligt att jag vet inte vad jag ska säga.
Är så sjukt peppad just nu på att byta till Stylist på Burgården, så att jag kan bli RÄTTVIST bedömd, och få RÄTTVISA betyg. Eftersom det knappt existerar på min skola. Varför? Jo, för att i går när jag var inne på skolans "sida" på nätet såg jag att en viss lärare satt IG på mig i arbetsmiljö och säkerhet, som jag fått godkännt i, på varje uppgift. Nej, då ska jag tydligen få IG i det. Asså, jag blir så sjukt trött. Nittio procent av lärarna sätter betyg på personen beroende på hur mycket dem tycker om eleven. HON AVSKYR MIG.
Och det är inte något jag säger. Jag är verkligen inte peppad att gå ur gymnasiet med skit betyg bara för att vissa lärare tycker mindre om mig än andra.
Nu måste jag göra mig i ordning.
Ska träffa NathalieA på stationen omm 50 min.
FRÖKEN BJÖRCK

I'M DONE!

Äntligen klar med mitt fördjupnings arbete i svenskan! Det hela visade sig bli en Tidnings artikel om den personliga integriteten, och politikers syn på just detta. Så sjukt roligt att skriva och läsa om! Jag blir verkligen helt fast när jag arbetar med stora samhällsfrågor. Det finns inget roligare!  Skrev kanske 1 och en halv sida på en kvart. Sen att det behövde redigeras en hel del, det hör inte dit! Nu vill jag bara att pappa lilla ska komma hem så att en vuxen kan ge mig andra perspektiv på min text, och säga i fall den behöver bearbetas mer.
.
Kanske låter sjukt, men jag har sedan jag varit liten varit väldigt sugen på att prova hur det är att arbeta som journalist för en tidning. Förstå hur kul att varje vecka dyka ner i samhällets mest aktiva, men dock så undan gömda frågor som många blundar för. SHIT vad jag hade älskat det.
Man kan ju faktiskt utbilda sig efter gymnasiet men, jag får se. Kanske blir något inom politik också så vem vet.
Det ända jag kan säga säkert är att jag vill jobba med viktiga frågor i samhället, sen om det blir journalist, politiker eller polis det vet jag inte. Jag tror att alla bitarna kommer falla på plats när jag blir äldre och finner mig själv.
Nej, nu ska jag ut i köket och göra mig en kopp thé, luta mig tillbaka och sätta på en film.
.
FRÖKEN BJÖRCK

A panic I can't hide.

Ibland kan jag inte förstå mig på mig själv. Jag har ett jätte problem med att vara folk nära, både känslomässigt men framför allt fysiskt. Jag får svårt att andas om någon sitter och exempelvis lutar sitt huvud mot min axel. Jag klarar inte av det. Var enda cell i min kropp vrider och vänder sig, och jag känner hur skriket fastnat i halsen, jag vill bara bort, i väg, där ifrån. Men varför? Ingen aning.. Jag har ju aldrig blivit utsatt för fysiskt våld eller något, så jag kan bara inte förstå. Jag har så underbara vänner, och det känns så sjukt att jag mår så fruktansvärt dåligt när någon kommer för nära. Klart jag kan krama folk en kort stund, men en lång kram.. Ah, då växer paniken för varje sekund, lika så känslan av att jag är instängd. Jag vill bara lämna allt, bara jag kommer där i från.

h
Take me away, A secret place.
A sweet escape, Take me away.
Take me away to better days.
Take me away, A higher place.
FRÖKEN BJÖRCK

PluggaPluggaPlugga..

Yes, sitter med plugget i ena handen och kaffet i andra. Ska ju lämna in en svenska fördjupning i dag och eftersom att jag inte är riktigt klar så blir det bara plugg! Man blir så sjukt trött av att plugga så jag funderar starkt på att sätta på en film istället. Men jag får vänta tills jag blir färdig med plugget.
Sen har jag lite skuld känslor också.. Jag orkade verkligen inte gå till gymmet när jag kom hem, så det blir en power walk med min lilla vovve i kväll istället. Det är i alla fall lite träning.
Nu ska jag slänga mig ner i pluggets helt SJUKT tråkiga värld.
Bloggar senare.
FRÖKEN BJÖRCK

På pendeln 11.13

Sitter på pendeln med spotify på högsta volym i hörlurarna. Så underbart att sluta tidigare idag!
Man blir lite små trött i huvudet efter 2 nationella prov. Jag menar man sitter på ju hel spänn eftersom det ändå är ett relativt stort prov. Bara hoppas att det gått bra på alla proven.
NU ska jag hem, byta om, träna, käka SOVA.
Det är dagens planer. Ganska underbart va?
Ojj, nu åker pendeln. Gotta go!
FRÖKEN BJÖRCK

INSPIRATION for cooler days.

FRÖKEN BJÖRCK

Hairstyle

Bilder på uppsättningen jag gjorde i dag.
PIC.


FRÖKEN BJÖRCK



Bad update.

Har uppdaterat riktigt dåligt på bloggen under dagen, men jag har varit i skolan, pluggat, handlat käk och skulle egentligen träna men min älskade tå vill mig verkligen inte väl. MEN nu är jag hemma och har tid för ett eller kanske två inlägg.
Dagen har varit sådär, jag för sov mig i morse, bestämde mig då för att ta en senare buss, SJÄLVKLART ska jag missa den bussen så det blev till att gå ner till stationen.. Hann i alla fall med pendeln som blev 10 min sen eftersom den skulle släppa förbi ett fler tal tåg så jag och EmiliaT blev sena.
Så morgonen kunde ju startat på ett bättre sätt. Men som sagt det är måndag.
På eftermiddagen gick det hyfsat bra på stylist lektionen. Övade på olika flättekninker inför nästa veckas prov.
Kommer lägga upp bilder på min "uppsättning" som jag blev rätt nöjd med. Men som den perfektionist som jag är så anser jag att den kunde ha blivit 100 ggr bättre.
Nu ska jag kolla klart på filmen.
FRÖKEN BJÖRCK

NATUR GODIS, Oh so good.

Natur godis är så galet gott! Det var kanske mer än ett halv år sedan jag käkade
det senast, så jag och JuliaB bestämde oss för att in handla just det.
Natur godis alltså.
Så nu sitter jag med näven i påsen och blicken på TV:n.
Eftersom det helt underbara programmet WIPEOUT går just nu.
Man sitter liksom och små flinar hela programmet igenom, fast det beror
nästan bara på de underbara kommentatorerna som slänger ur sig
så sjukt elaka saker till både höger och vänster.
Ojj, nu börjar det igen.
Gotta go!
FRÖKEN BJÖRCK

Oh sunny sunday.

Det har varit en helt underbar dag! Började med att ligga och steka lite i solen med AmandaA, sedan klipptes det klor på hundar innan jag slängde mig in i duschen. OCH som alla vet så sminkar man ju sig, så även jag. Ända problemet var att jag köpte ju ett "Miniral puder" från Maybelline i går, och då frågade jag givetvis en av de som arbetade på Kicks vilken färg ton på foundationen och jag vet, jag kanske är dum men jag trodde ju självklart på hon som hjälpte mig eftersom hon FÖRMODLIGEN har en utbildning inom färg lära och Make-Up. Så jag köpte pudret med den tonen hon sagt vore bäst för just min hud ton, och när jag idag sminkade mig trodde jag att jag skulle dö.
JAG BLEV ORANGE. Alltså jag trodde att jag skulle gå i taket, var så sjukt förbannad att det finns inte. Jag menar, här går jag till en speciallist och köper ett puder för 160 spänn och så ger den här människan mig så sjukt fel färg att det finns inte. Sen vill jag inte att ni ska missförstå mig, hon som hjälpte mig var världens gulligaste, och hur trevlig som helst, men inte f-n är hon någon speciallist inom "färg - lära".
Sen hjälper det ju inte att jag utbildar mig inom make up och har lite koll på det där med färg lära.
SÅ det blev till att dra ner till stan idag för att köpa ett nytt puder med RÄTT färg.
JuliaB var den som fick följa med mig till staden, så tråkigt var det ju inte. Var så himla roligt att träffa henne igen! Har ju känt bruden sen vi gick i 2:an. Så det är några år.
Nu ska jag käka upp mitt natur godis och kolla på Wipeout.
FRÖKEN BJÖRCK

SUNSHINE.

JAAA solen skiner!! Helt underbart! Ska snart gå ut och sätta mig i solen så att jag kan få liite färg. Så det blir till att ladda Ipoden med nya sounds, göra lite kaffe och UT!
Så jag slänger in lite sommar sounds, bara för att få rätt feeling.
MUSIC

THE KOOKS - NAIVE

THE KILLERS - MR.BRIGHTSIDE
TIMO RÄISÄNEN - SIXTEEN

FRÖKEN BJÖRCKK

Dance Flick.

Kvällen har varit helt underbar! Kände att det var skönt med en liten mys kväll med min lilla gumma. Vi gjorde ju inte så mycket mer än att kolla på film och käka middag men med sin bästa vän så är det inte så himla "bara". Filmen vi kollade på gjorde ju inte hela kvällen sämre.
För tjenare vad bra den filmen var!! Helt otroligt! Trodde faktiskt om jag ska vara ärlig att det "roligaste" var med i själva trailern, och att resten av filmen skulle vara hel kass, men NEJ så var det inte! Satt nog tusan och garvade hela filmen igenom! HELT UNDERBART! Är nog en av de bättre komedi/parodi filmer jag någonsin sätt.
Så den ska jag nog titta på i morgon också, hade dock tänkt att hinna med ett hårt pass på gymmet, och att skriva klart min fördjupning i svenskan, men det ska jag nog hinna med det också! Har ju trotts allt hela dagen på mig.
Nu ska jag där emot sova, är i för sig så sjukt pigg så att jag själv inte kan förstå varför jag just nu sitter osminkad i sov kläder, men det är väll något litet förstånd jag har som sitter i mitt huvud som säger till mig att klockan är sjukt mycket och att jag håller på att dra på mig en super förkyldning.
GOD NATT folket.
FRÖKEN BJÖRCK

19.25

Sitter framför dumburken och väntar på att AmandaA ska komma över, eftersom att vi hade tänkt att grilla varsina burgare, och kolla på Dance Flick som vi hyrt. Har velat se den filmen hur länge som helst, så det ska bli riktigt roligt!
Sen var det ju också tänkt att vi skulle käka sådan där ölkorv som finns, så vi köpte varsin på Favoriten här i kba, och det kommer jag aldrig att göra om igen! Jag öppnade min då, och det j-vla korven gick ju ut den 9 APRIL! Mysigt liksom. Sånt blir jag så sjukt arg på, jag menar att dem ens till låter att sälja nästan en månad för gammal mat?!? Så sjukt vidrigt! Så det var nog sista gången jag handlade där.
Det som är lite komiskt i det hela det är att det inte är första gången jag handlar gammal mat i den affären. Så varför jag inte kollade datumet har jag inte en aning om. Jaja, det är dem som förlorar kunder på det!
Haha, tänkte skriva "det är dem som förlorar kunder på det, inte jag" men när jag riktigt smakade på orden förstod jag att det kan misstolkas på mer än ett sätt. Så jag struntade i det.
Nu ska jag gå ut och göra smoothies som jag och AmandaA ska dricka sedan! MUMS!



Trailern för Dance Flick.
Kan bara säga, VARNING för SKRATT ATTACKER!
FRÖKEN BJÖRCK

SHOPPING.

Kom precis hem efter en underbar shopping dag med AmandaA. Fick rätt mycket handlat, för helt ok priser.
Är ju super stor rea på Gina tricot så jag fick hela 2 koftor och en tunika/linne för bara 200 spänn! GILLAR.
Här är bilder på dagens inköp.
"Militär" Grön kofta - Gina Tricot.
"Militär" Grön tunika/linne - Gina Tricot.
Svart lång kofta - Gina Tricot.


Mineral powder - Maybelline New York


Och till sist ett slags lack/massage/olja grej som hjälper naglarna
att bli starkare, mer flexibla, och till och med öka växten av nageln.
Ska tydligen bli längre på bara 5 - 7 dagar, så vi får vänta och se.

Det var allt jag shoppat i dag. Är riktigt nöjd, och det bästa är att jag fortfarande
har en del pengar kvar på kontot. Så det gillas!
FRÖKEN BJÖRCK

Good Morning sunshine.

Vaknade för en stund sedan så nu sitter jag här och käkar frukost. Helt underbart med lååång sov morgon.
Vaknade dock med en helt sjuk huvudvärk, fast jag tror faktiskt att det beror på den otroliga smärtan i nacken som förmodligen beror på för mycket kyla. Men jag har tagit en magnecyl så jag hoppas att det försvinner. Om inte för dagen i alla fall för stunden.
I dag blir det shopping med AmandaA. Känns som att det blir alldeles lagom efter gårdagens relativt sena kväll.
Är ju hel slut!
Så shopping, shopping, shopping står på mitt schema idag. Ska bli så gott med lite nya tillskott i min allt för lilla garderob.
Nu ska jag snart hoppa in i duschen så att AmandaA inte behöver vänta längre än nödvändigt.
FRÖKEN BJÖRCK

Helt ljuvligt.

Det är nog så jag skulle beskriva denna kvällen. Precis så, bara två små ord som i mina tankar skulle bilda massa med glada minnen! HELT LJUVLIGT!
Kom då precis hem i från "grill kväll" och valborgs firandet hos EmiliaT som gått och blivit brunett. SJUKT snygg brunett också! Passade riktigt bra i det.
Vi grillade, lyssnade på underbar musik och babblade om allt och lite till. Och enligt mig är det så en perfekt kväll är. Sen blir det ju inte sämre när man är runt så sjukt mysiga människor.
Så nu sitter jag i sängen med ett enormt leende på läpparna, smink rester i ansiktet och bara mår gott. Men sån är jag! Ska dock snart sova, då morgon dagen är fylld av.... SHOPPING!
Så god natt mina vänner.
FRÖKEN BJÖRCK

RSS 2.0